Освоюємося з інтернет-грошима

3218
  • Які напрямки обміну доступні в Ікс-Пий
  • Швидкість обміну, режим роботи, техпідтримка
  • Деякі правила обміну в сервісі
  • Як відбувається обмін в x-pay
  • Партнерська програма
  • Підіб’ємо підсумок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Інтернет-підприємці та фрілансери – категорія людей, які часто працюють з електронними грошима.

    Неминуче виникає необхідність їх виведення, і якщо доводиться міняти великі суми, то можна добре зекономити або навпаки, багато втратити. Щоб виводити гроші з розумом і отримувати вигоду, потрібно постійно стежити за курсами в онлайн-обмінниках, перевіряти їх надійність.

    Освоюємося з інтернет-грошима

    Для цього існують сервіси моніторингу, які надають відгуки та статистику про таких сервісах. Під прицілом сьогодні X-pay, який має білу репутацію і пропонує вигідні курси обміну. Він занесений в базу моніторингу Bestchange, що говорить про його надійності. Як правило, туди потрапляють тільки перевірені сервіси.

    Які напрямки обміну доступні в X-pay

    Тут можна купити або продати биткоины, робити переклади між електронними платіжними системами, виводити гроші на карту або банківським переказом. Напрямів обміну дуже багато, тим не менше, немає у списку Webmoney – однієї з найбільш популярних платіжних систем в СНД.

    консультант x-pay.ccОсвоюємося з інтернет-грошима

    Зате X-pay працює з Яндекс.Грошима, Perfect Money, AdvCash, OKPAY, QIWI і пр. Повний список напрямків можна подивитися на головній сторінці обмінника.

    валюты x-payОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Швидкість обміну, режим роботи, техпідтримка в X-pay.cc

    Сервіс працює в автоматичному і ручному режимі (тобто заявки від клієнтів обробляють люди, а не програма). В середньому на обмін йде близько 5-10 хвилин. Проте буває так, що заявку заморожують самі платіжні системи з міркувань безпеки, і доводиться чекати від 6 годин до 1 дня. Зазначення неправильних реквізитів на x-pay також може негативно позначитися на швидкості її обробки.

    Для деяких операцій є особливі умови щодо термінів виконання заявок:

  • банківські платежі система обробляє до доби;
  • Perfect Money може заморожувати транзакції на термін більше доби;
  • якщо користувач Яндекс.Грошей не верифікований/не зареєстрований, то перша операція в сервісі буде заморожена на 48 годин. Сервіс працює цілодобово та без вихідних. Є саппорт, до якого можна звернутися через чат в правому нижньому куті сайту. Відповідають моментально.
  • Скорость обмена криптовалюты в Икс ПейОсвоюємося з інтернет-грошима

    Якщо вам потрібна сума, що перевищує резерв в системі, то можна запитати підтримку про можливості його збільшення. Зробити це можна через чат або заявку внизу сайту. Щоб її оформити, потрібно в блоці «Резерви валют» навести курсор на потрібну платіжну систему і клікнути по посиланню «Поповнити резерв?». Потім необхідно заповнити форму, в якій вказати свій телефон, e-mail і потрібну суму.

    резерв валют в обменнике Икс ПейОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Деякі правила обміну в сервісі

  • Необхідно внести суму, яку ви вказали в заявці, протягом доби. Інакше вона анулюється.
  • Якщо сума в заявці більше або менше тієї, яку клієнт вніс для обміну, то сервіс робить перерахунок, та надсилає фактичну суму на рахунку або гаманці клієнта. Однак в x-pay.cc є захист від помилок: якщо вартість заявки відрізняється від внесеної суми більше, ніж на 10%, то сервіс анулює угоду і повертає гроші клієнту. Правда, він віднімає комісію за відправку грошей назад.
  • Курси валют в системі фіксуються на 15 хвилин. Якщо ви оформіть заявку і не переведете гроші протягом цього часу, то обмінник перерахує її і зробить виплату за новим курсом.
  • Якщо заявка на обмін кріптовалюти завершилася, то повернення грошей вже неможливий.
  • Як відбувається обмін в Ікс-Пий

    Все просто: заходьте на головну сторінку сервісу X-pay, вибираєте напрямок обміну, вводите реквізити праворуч на головній, натисніть «Перейти до оплати» і оплачуєте заявку.

    Якщо є нюанси по обраному варіанту обміну, система повідомить про це. Наприклад, якщо ви вперше змінюєте Яндекс.Гроші в сервісі, то потрібно 48 годин для обробки першої заявки. Так, ми спробували поміняти ОТРУТА на Payeer і з’явилося таке повідомлення:

    Обмен криптовалюты на Яндекс деньги в x-payОсвоюємося з інтернет-грошима

    Натискаємо «Продовжити?» і продовжуємо оформлення заявки, оплачуємо її і чекаємо надходження коштів.

    оформление и оплата заявкиОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Якщо зареєструватися в сервісі, то можна отримувати невеликі бонуси від x-pay та заощаджувати. Обмінник бере з клієнтів комісію. Якщо ви зареєструєтесь, то 5% від цієї комісії будуть повертатися до вас. Можна збільшити бонус до 10% або 15%, якщо будете міняти тут гроші постійно і досягнете потрібної суми. Щоб повертати 10% з комісії сервісу, потрібно зробити успішних заявок на суму від 1000 до 10 000 рублів, а для отримання 15% — більше 10 000 рублів.

    Ще один нюанс роботи з сервісом – це анонімність. Якщо ви здійснюєте операції з биткоинами і платіжними системами, то знадобляться лише гаманці для оформлення заявки. Якщо ви переводите гроші в банк або банку, то необхідно вказувати ПІБ одержувача, номер карти або рахунку.

    Мінімальна сума для подачі заявки на обмін – 150 російських рублів, 3 долари або 0,003 BTC.

    Партнерська програма

    Для участі потрібно пройти реєстрацію на Ікс-Пий і отримати посилання в особистому кабінеті. Поширюючи її, ви будете отримувати від 0,5% до 1% від суми обмінів своїх рефералів.

    Рефералом вважається клієнт, який обміняв у сервісі 100 доларів і більше. Чим їх більше, тим більше ваш відсоток доходу. Крім того, сервіс дарує цінні подарунки: переносний жорсткий диск, Ipod, GoPro та інше в залежності від того, скільки клієнтів ви залучите в сервіс.

    Партнерская программа в x-payОсвоюємося з інтернет-грошима

    Слід враховувати, що прибуток нараховується тільки в тому випадку, якщо x-pay заробляє на рефералах. Враховуйте, що за деякими напрямками обміну комісія нульова: обмінник не отримує з них доходу, отже, ви не отримаєте партнерська винагорода за операції без комісії.

    Підіб’ємо підсумок

    X-pay.cc можна сміливо включати до списку надійних обмінників. Однак краще відвідувати сервіси моніторингу і вибирати найбільш вигідні на поточний момент пункти обміну, а не обмежуватися одним. Враховуйте також, що не завжди сайти моніторингу надають достовірну та актуальну інформацію, тому варто відвідувати самі обмінники і звіряти курси.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу