Способи заробітку в мережі

4321

Здрастуйте, шановні читачі блогу . В партнерках гемблінг-ніші великі перспективи заробітку, але й немало підводних каменів. Зустрічається шейв, проблеми з виплатами, тривалий холд та інше. З цієї причини варто вибирати партнерки, які добре зарекомендували себе серед інших вебмайстрів і пропонують адекватні умови для заробітку.

Способи заробітку в мережі

У нинішньому огляді я розгляну проект, який сам вважаю надійним і досить перспективним. Тут є і приємні умови для підвищення прибутку, і конвертабельные лендінгем з хорошими бонусами для клієнтів. Мова піде про Azinomoney.

Партнерка відкрилася в 2014 році. Вона являє 4 оффера з сумарною кількістю слотів більше 4000. Відсоток від доходів гравців становить 40-65% від прибутку оффера або 5-10% від депозитів гравців.

Переваги Azinomoney перед іншими гемблінг-партнерками

  • Високий конверт. Зараз бренди, які представляє ця партнерка, активно піаряться, тому у них відмінна впізнаваність і довіру з боку клієнтів. Отже, гравці активніше вносять депозити в добре розкручені, відомі проекти, ніж маловідомі. Крім того, клієнту дається бонус у вигляді 3000 рублів при реєстрації, а також багато інших мотивуючих «плюшок». Все це стимулює високі конверсії.
  • Продумана лінійка тарифів для вебмайстрів. Відсоток відрахувань залежить від кількості залучених гравців і від суми зроблених депозитів. Однак ці показники не залежать друг від друга: можна зробити багато реєстрацій клієнтів з дуже маленькими депозитами або призвести кількох великих гравців — і відсоток піднімуть. Детальніше умови підвищення ставок я розпишу нижче.
  • Немає холда. Зароблені кошти не заморожуються. Їх можна виводити відразу.
  • Ребиллы. Велика кількість ігрових автоматів і продумана система мотивації змушує гравців робити депозити знову і знову. Партнер отримує винагороду кожен раз, як клієнт приносить прибуток. Термін «життя» наведеного гравця обмежений тільки його бажанням вкладати гроші. Навіть якщо вебмастер перестає зливати трафік, він продовжує отримувати профіт зі старих клієнтів.
  • Надійна статистика. Вона збирається в онлайн-режимі, а також аналізується і перевіряється в кінці розрахункового періоду, тому ризик втрати лідов зводиться до мінімуму. Варто відзначити, що всі гравці перевіряються на наявність у них мультіаккаунтов. Якщо таке трапляється, то зі всіх них профіт повертається партнеру.
  • Умови отримання відрахувань у Azinomoney

    Вебмастера отримують 40-65% від доходу, тобто від програшів залучених клієнтів. Точна процентна ставка залежить від наступних факторів:

  • Кількість людей, що зробили перший депозит;
  • Сумарний розмір депозиту;
  • Наявність рефералів.
  • Всі умови незалежні один від одного, показники за ним підсумовуються. Ви можете виграти підвищення відсотка за кількість, так і за якість клієнтів (за суму зроблених їм депозитів), або за обидва показника. Підвищити ставку можна і за рахунок наведених в партнерку рефералів. При цьому сумарний розмір депозитів, який вийшов у ваших рефералів, зараховується вам при розрахунку процентної ставки винагороди. Відсоток підвищується на наступний розрахунковий період, якщо в попередньому виконані всі умови. Їх можна подивитися в таблиці:

    таблица azinomoneyСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Крім того, партнерка платить відсотки з доходів активних рефералів.

    Ще одне корисне перевага для вебмайстрів — наявність множника умов, який дозволяє докладати менше зусиль для отримання більшого розміру відрахувань. Наприклад, у попередньому розрахунковому періоді ви досягли мети по першим двом умовам — кількості перводепозитеров та розміру депозиту. За вами закріплений множник 0.9. Припустимо, вам для переходу на наступний рівень потрібно привести 20 гравців з депозитом, і вам присвоєно множник 0,7. У такому випадку вам буде потрібно замість 20 клієнтів призвести 14 для переходу на наступний щабель доходу.

    Відразу після реєстрації партнер може працювати лише за тарифом 40% від заробітку. Після досягнення 2-го рівня і вище, він має право обрати іншу модель і отримувати від 5 до 10% депозитів наведених гравців. Цей варіант хороший тим, що прибуток вебмайстра не залежить від того, програв або виграв закріплений за ним користувач. Отже, якщо відбувається виграш, партнер не йде в мінус, як при роботі за першою схемою. Заробіток менше, зате нижче ризики.

    Ще один нюанс: навіть якщо ви перестанете лити трафік або не досягнете потрібного рівня в поточному звітному періоді, то всі старі клієнти будуть приносити вам дохід за старими тарифами, які діяли на момент їх залучення.

    Виплати

    Звітний період закінчується 1-го числа щомісяця. Співробітники партнерки розраховують доходи і відправляють гроші на виведення на початку кожного місяця. Їх можна отримати на WMR-гаманці, пластикову карту Visa, Ківі, рахунки мобільних операторів МТС, Білайн і Мегафон. Мінімалка — всього 100 рублів. Є варіант відправки готівки кур’єрською службою.

    Як зареєструватися і почати роботу

    Реєстрація відбувається швидко: потрібно ввести свої контактні дані, логін, e-mail. Після цього на пошту прийде повідомлення з паролем для входу в систему, і можна починати роботу з партнеркою.

    У особистому кабінеті є великий вибір промо і лендингов. Крім того, можна безкоштовно замовити індивідуальні матеріали: банери і тексти.

    обзорная панельСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Щоб отримати готові промо для роботи, потрібно в розділі «Промо» вибрати «Створення», вказати проект і лендінгем, з якими ви хочете працювати, тип матеріалів.

    промо созданиеСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    промо материалСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Потім необхідно вибрати існуючий або створити новий потік для поділу трафіку.

    выбор и создание потокаСпособи заробітку в мережі

    Новим вебмайстрам доступна тільки одна тарифна програма — % від профіту. Ставимо прапорець і йдемо далі.

    обзорная панельСпособи заробітку в мережі

    Отримуємо код або посилання для вставки на сайт. Тепер можна наливати трафік.

    промо кодСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    За бажанням в панелі можна налаштувати постбеки, щоб передавати дані в зовнішні системи статистики.

    постбекиСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У розділі «Статистика» доступні різні зрізи: за промо-матеріалами, дат, проектів, потоків, тарифним програмами (від профіту або депозитів).

    статистикаСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В розділі «Події — Бонуси» можна отримати до 10 000 рублів на свій рахунок. Бонусна програма поширюється на нових вебмайстрів. Її потрібно активувати і досягти другої і вище кваліфікації по тарифній системі (депозити на суму від 20 000 рублів і/або залучення від 15 перводепозиторов). Розмір бонусу буде залежати від того, за скільки звітних періодів ви зможете досягти 2-го рівня. Якщо за один, то отримаєте на рахунок 10000 рублів, за 2 — 6000 рублів, за 3 — 3000 рублів, а якщо буде потрібно більше часу, то бонус згорить.

    Висновок

    Azinomoney — це привабливі умови для вебмайстрів. Партнерка допомагає з створенням унікальних промо, дарує бонуси, надає гнучку систему зростання доходів і можливість працювати по 2 схемами. Вона позбавляє від необхідності чекати закінчення холда, завдяки чому можна швидко отримувати гроші і тут же пускати їх в оборот.

    Такі умови здатні забезпечити далеко не всі гемблінг-партнерки. Втім, щоб переконатися, чи вигідно буде працювати з Azinomoney, потрібно просто почати. У кожного вебмастера свій досвід роботи, джерела трафіку і напрацювання, тому розміри прибутку індивідуальні.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу