Освоюємося з інтернет-грошима

2991
  • Реєстрація, верифікація аккаунта і налаштування безпеки
  • Lavapay для бізнесу і масові платежі
  • Введення/виведення коштів і перекази
  • Віртуальна карта Lavapay і партнерська програма
  • Висновки
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Над оптимізацією системи проведення оплати через власний сайт або інтернет-магазин замислюється кожен активний веб-майстер. Хочеться налагодити і зручний сервіс міжнародних переказів, організувати безпроблемну конвертацію електронних валют, поставити універсальну форму для збору пожертв – в ручному режимі все це займає багато часу і зусиль.

    Освоюємося з інтернет-грошима

    На допомогу приходить Lavapay – платіжна система і універсальний агрегатор онлайн-платежів. Можливості сервісу охоплює всі фінансові сторони функціонування інтернет-бізнесу:

  • Механізми роботи з будь-якими засобами електронної комерції (є можливість підключити до 100 способів оплати і конвертації).
  • Надійне керування всіма видами електронної валюти (у тому числі і з криптовалютой), з можливістю їх продажу та переведення іншим користувачам.
  • Зручне переведення в готівку, в тому числі і з використанням системи банківських переказів у будь-яку країну світу.
  • Організація автоматичних масових виплат на всі популярні типи карт та електронні гаманці (Lavapay працює з WebMoney, Perfect Money, OkPay, Яндекс-Грошима і іншими типами інтернет-комерції).
  • Для оцінки ефективності роботи Lavapay подивимося на сервіс зсередини, зареєструвавшись і «помацавши» функціонал сервісу самостійно.

    Lavapay – реєстрація, верифікація аккаунта і налаштування безпеки

    Невелика форма реєстрації надає можливість стати користувачем сервісу як приватним особам (у тому числі як ІП), так і корпоративним клієнтам. У отриманому на емейл листі надається присвоєний рандомно пароль для системи Lavapay – його рекомендується відразу змінити на більш надійний, той, який краще запам’ятається.

    Після активації облікового запису через пошту система відразу попереджає про те, що без верифікації людина обмежується лімітами на відправку/висновок валют суму до 1000 євро/доларів в місяць. До речі, юридичні особи та організації можуть відкрити в Lavapay корпоративний рахунок. Обслуговування приватних і юридичних клієнтів відрізняється тут різної тарифікацією сервісу обслуговування.

    Для повноцінної роботи з Lavapay, без обмежень, потрібно заповнити кілька форм, вказавши не тільки особисту інформацію, але і банківські реквізити:

    верификацияОсвоюємося з інтернет-грошима

    Звичайному користувачеві досить і верифікації по телефону. Ця нескладна процедура, що займає за часом хвилин п’ять-десять, з підтвердженням телефонного номера з кодом, яке направляється на месенджер Telegram. Саме цей спосіб верифікації вважається самим надійним і безпечним з точки зору захисту особистої інформації.

    Повна верифікація відкриває перед користувачами і ряд інших можливостей. Зокрема, відкривається послуги поповнення рахунку перекладами з банківських рахунків і карток, виведення коштів з рахунку без затримок, а також прийом платежів на сайтах для веб-майстрів. Щомісячний ліміт на оборот коштів збільшується до 100 000 євро/доларів.

    Верифікація в Lavapay для корпоративних клієнтів досить складна (особливо для підключення європейських банківських процессингов), що, втім, цілком виправдано з точки зору безпеки їх акаунтів. Час очікування підтвердження повної верифицированной інформації може тривати до 24 годин.

    Ідентифікатор кожного рахунку в Lavapay виступає адресу електронної пошти, знаючи яку можна пересилати грошові кошти іншим зареєстрованим тут користувачам (за внутрішні транзакції комісія не стягується). При перекладах на рахунки інших засобів електронної комерції або за банківськими платежами стягується комісія вже в 0,25 % від суми платежу.

    Перевага платіжної системи полягає в тому, що розробники приділили особливу увагу питанням безпеки. Ступінь захисту для свого аккаунта кожен користувач встановлює самостійно, – можна вибрати кілька рівнів:

    регистрация lavapayОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Цікаво, що в Lavapay підтвердження на вхід можна здійснювати за допомогою QR-коду, за кодами через популярні месенджери (Telegram або Viber), а також при налаштуванні спеціалізованого IP функціоналу (цей спосіб доступний тільки для верифікованих акаунтів).

    Lavapay для бізнесу і масові платежі

    Набір інструментів для розробників доступний в сервісі Lavapay тільки після повної верифікації аккаунта.

    Переглянути та налаштувати весь необхідний функціонал можна через меню «Торгівля»:

    торговляОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Lavapay являє собою одне з універсальних рішень для комерційних сайтів та інтернет-магазинів, оскільки пропонує низку вигідних переваг:

  • Великий набір різних видів платежів (електронна комерція, банківські грошові перекази, чеки, телефонні платежі тощо).
  • Можливість прив’язки до сайту мультивалютних рахунків.
  • Підтримка банківських рахунків і платіжних систем по всьому світу (Європа, Північна та Південна Америка, країни СНД, Китай і Японія, Австралія і Нова Зеландія).
  • Забезпечення надійного контролю проведення платежів з підтвердженням через телефон, а також підтримка перекладів з кодом протекції.
  • Функціональна можливість прив’язки декількох рахунків до одного облікового запису – з окремого рахунку на кожен сайт.
  • Для автоматизації продажів можна використовувати зручний, швидко настроюється API.

    apiОсвоюємося з інтернет-грошима

    Спеціалізований сервіс масових виплат дозволяє здійснювати на гаманці всіх основних платіжних систем WebMoney, Яндекс-Гроші, Qiwi, OkPay, Perfect Money, Paxum, а також на биткоин і лайткоин-гаманці. Тарифи при цьому з кожним клієнтом обговорюються індивідуально. Для зручності пропонується можливість створення платіжного файлу у форматі csv для швидкого проведення масових платежів.

    Введення/виведення коштів і перекази Lavapay

    Платіжна система пропонує досить комфортні для користувачів комісійні умови для введення валюти на сайт. Багатство способів введення засобів також приємно дивує:

    Методи введення/виводу валюти автоматично відображаються в залежності від обраної в дропдауне країни:

    пополнение балансаОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Поповнення балансу і висновки Lavapay здійснюються через меню «Операції»-«Кошти». При цьому час виведення встановлюється залежно від того, на який рахунок користувач бажає отримати гроші. Приміром, навіть не підтвердив свій аккаунт користувач може миттєво вивести кошти на Яндекс-гаманець або Qiwi, термін виведення на віртуальну карту Visa або банківську карту коливається від півгодини до семи днів.

    Після вибору зручного способу поповнення користувачеві залишається тільки зробити операцію:

    пополнение баланса через яндекс деньгиОсвоюємося з інтернет-грошима

    В Україні доступно поповнення через ПриватБанк, для Великобританії актуальні платіжні системи Sepa, Faster payment.

    Сервіс дозволяє купити віртуальну карту Visa, биткоины і оплатити послуги ряду сторонніх сервісів, у тому числі з переказом коштів на криптографічні біржі EXMO, Livecoin, Bitport.net, Liveforex.ru і деякі інші. Lavapay офіційно співпрацює з деякими хостингами і обмінниками (MegaChange.is, brumble.cz).

    Віртуальна карта Lavapay і партнерська програма

    Сервіс платіжної системи пропонує можливість оформлення віртуальної картки Visa Virtual, з допомогою якої можна розплачуватися у всіх інтернет-магазинах, що приймають до платежу Visa. Для проведення операцій з її допомогою людині потрібно ввести на тому чи іншому сайті своє ПІБ на латиниці і тризначний CVV2-код, отриманий в момент оформлення віртуальної карти.

    Саме оформлення карти повністю анонімно – для її отримання досить надати номер мобільного телефону та поштову адресу (захист картки забезпечується 3D-паролем, що приходять на пошту). Варто зазначити, що для оформлення анонімної віртуальної карти Visa від користувача потрібно верифікація аккаунта всередині Lavapay.

    В якості додаткового інструменту пасивного заробітку платіжна система Lavapay пропонує і фірмову партнерську програму. Розмір доходу складає 20 % від фінансових дій кожного залученого партнера. Для активації всіх можливостей партнерки достатньо звернутися в службу підтримки сервісу.

    Висновки

    Lavapay являє собою одну з найбільш зручних обмінних і платіжних систем як для простих користувачів, так і для веб-майстрів. До її основних переваг відносяться:

  • Комфортні та вигідні умови комісійних для всіх торгових операцій (навіть для неверифицированных користувачів).
  • Зручність і простота функціоналу, швидка реєстрація. Ускладненість верифікації при цьому гарантує безпеку насамперед корпоративних клієнтів, фінансові обороти яких перевищують обороти звичайних користувачів Lavapay в рази.
  • Високий ступінь захисту даних за рахунок налаштування багаторівневої системи авторизації.
  • Багатство інструментів і платіжних систем для впровадження на комерційні сайти, інтернет-магазини дозволяє власникам віртуальних магазинів істотно збільшити прибуток без вкладень в розробку складного транзакційного функціоналу.
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу