Використовуємо Вконтакте і Instagram

2705
  • Види програм і сервісів для розкрутки в Instagram
  • Ефективність «сірого» просування
  • ARC Following – новий метод просування в Инстаграме
  • У чому плюси ARC Following?
  • Заходи безпеки при автоматичному просуванні
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Незважаючи на наявність офіційної платної реклами в Instagram з докладним націлених, SMM-спеціалісти та власники бізнесу, як і раніше просувають акаунти «сірими» методами.

    Причина — в мізерно малій вартості, хоча і аудиторія виходить більш «розмитою». Не можна зі снайперською точністю налаштувати рекламу по демографії та інтересам, складно працювати з географічними характеристиками ЦА і так далі. Підкуповує дешевизна методу і те, що він все-таки допомагає достукатися до цільових клієнтів, отримати ліди.

    Використовуємо Вконтакте і Instagram

    Щоб зібрати базу шанувальників або клієнтів, потрібен спеціальний софт для Инстаграма – програми та онлайн-сервіси. Вручну підписуватися, ставити лайки, коментувати і писати в директ – довгий і невдячна праця. Потрібно задіяти сучасні засоби автоматизації, які імітують ручні дії. Далі – про те, як звести до мінімуму зусилля по просуванню сторінки.

    Види програм і сервісів для розкрутки в Instagram

  • Накрутка ботів. Сервіси пропонують накрутку аккаунта «мертвими» передплатниками. Ботів особливо часто купують на нещодавно створені сторінки, щоб створити видимість її популярності. Однак боти марні: вони не створюють активності в записі, нічого не купують і періодично видаляються соцмережею. Витрачати гроші на краще софт для збору живий передплатний бази.
  • Програми-парсери з фільтрацією аудиторії. Вони збирають дані аккаунтів (URL-адреси сторінок, ID користувачів, номери телефонів, адреси e-mail тощо). Парсинг може відбуватися за списком хэштегов, геолокаціі, передплатникам конкурентів. Потім зібрана база фільтрується за:
  • стоп-листа (відсіваються слова на кшталт: «інтернет-магазин», «продаж» і т. п., щоб не підписуватися на комерційні сторінки);
  • активності (давність публікації останнього посту, лайка, коментарів тощо);
  • доступу до сторінки (відкрита/закрита) і так далі.
  • Чекер акаунтів. Перевіряють сторінки на валідність. Чекер потрібні покупцям пачок акаунтів (десятків або навіть сотень штук за раз). Перевіряти їх на валідність вручну довго, тому був придуманий софт для автоматизації рутини.
  • Софт для автоматичного фолловинга, лайкинга, анфолловинга. Після збору і фільтрації бази приступають до підписки на облікових записів і проставлення лайків. Аудиторія помічає таку увагу до своєї сторінки і може підписатися у відповідь. Для автоматизації рутини використовуються програми та онлайн-сервіси. Якщо акаунтів багато, то щоб уникнути бана на кожен з них купуються окремі проксі. Їх прописують в програмі, і кожна сторінка ставиться на автолайкинг і автоматичні передплати через власну IP-адресу. Навіть якщо один аккаунт буде заблоковано, то інші залишаться неушкодженими завдяки окремим проксі.
    Зазвичай софт для фолловинга і лайкинга потрібно налаштовувати вручну, щоб не перевищувати ліміти соцмережі. Для цього необхідний досвід в «сірій» розкрутці, інакше високий ризик втратити сторінку і всі докладені зусилля. Хоча існує інтелектуальна система, яка сама обчислює ліміти для сторінки, виходячи з її віку. Про неї розповімо ближче до кінця статті.
  • Програми та сервіси для відкладеного постінга. Instagram не схвалює відкладений постинг, оскільки спочатку соцмережа замислювалася як сервіс спонтанних фото: зробив знімок – виклав у мережу – отримав зворотний зв’язок передплатників. Був випадок масового бана сторінок, які використовували сервіс Novapress для планування публікацій. Незважаючи на цю прикрість, відкладений постинг застосовують до цих пір. Щоденні публікації важливі, щоб на аккаунт охоче підписувалися, зростала активність і збільшувався охоплення постів. Все це збільшує відсоток конверсій передплатників і відвідувачів сторінки в покупців.
  • Ефективність «сірого» просування

    Вартість одного передплатника в таргетованої реклами досягає 10 рублів і більше. При «сірій» розкрутці підписками і лайками в місяць витрачається 1000 – 2000 рублів. Неспішно за цей період можна нагнати на один аккаунт близько 1500 живих передплатників. Тобто, за ціною виходить в рази дешевше.

    «Сірі» методи мають перевагу перед неофіційною рекламою в тематичних пабликах, в акаунтах зірок і в популярних блогерів. Так, рекламні пости бачить аудиторія з різних гео, інтересами і т. п. Для розкрутки закупівлею постів потрібно робити пропозицію для широкого споживача. Інакше інвестиції виявляться малоефективними. При масовому лайкинге і фолловинге можна виділити тільки активну і вузьку аудиторію (по тегам і геолокаціі), відвести клієнтів з-під носа конкурента.

    массовый лайкинг и фолловингВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    ARC Following – новий метод просування в Инстаграме

    ARC Following – це інтелектуальна система розкрутки. Аналогів сервісу, який ми зараз розглянемо, немає. Всі технічні моменти повністю автоматизовані, і клієнту залишається тільки займатися записом: наповнювати контентом, підтримувати активність, проводити конкурси і т. п.

    Для порівняння:

    При звичайному масслайкинге і массфолловинге потрібно завантажувати голову налаштуваннями лімітів, стежити за їх виконанням, купувати проксі і інший софт. У непрофесіонала дотримати технічні нюанси виходить не з першого разу. Бани акаунтів і розчарування від витраченого часу – не рідкість.

    Як працює ARC Following?

  • Сервіс аналізує сторінку клієнта, зазначає, які хештегі він використовує під фото.
  • Потім система шукає популярні сторінки, які використовують такі ж теги.
  • «Мертві» або малоактивні акаунти відсіваються, залишаються тільки якісні, «живі» та найпопулярніші сторінки. Їх умовно називають донорами.
  • Програма знаходить у донорів активних передплатників, ставить їм лайки.
  • Користувачі заходять в профіль того, хто їх лайкнув (тобто ваш профіль), і приймають рішення – підписатися або немає.
  • arc followingВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Список донорів може надати і сам клієнт. Наприклад, якщо потрібно пролайкать передплатників конкурентів або інших сторінок, де концентрується ЦА.

    Поширена думка, що массфолловинг працює краще автолайкинга. Дійсно, підписок в першому випадку може виявитися більше, однак частина фоловерів буде марна. Багато підписуються взаємно з ввічливості, а не з інтересу до сторінки. При автолайкинге підписки усвідомлені, тому ви отримуєте «концентрат» цільової аудиторії.

    Щоб система працювала ефективно, потрібно дотримуватися низки умов:

  • Перші 1,5 місяці життя аккаунта займатися постінгом контенту і ручними методами просування (передплати на інші сторінки, лайки, коментування). Якщо сторінка молодше 45 днів, то високий ризик бана при використанні софту.
  • Прописувати під кожним фото/відео хештегі, які цікаві цільовій аудиторії. Бажано ставити 20 – 30 штук для однієї публікації.
  • Якщо потрібні англомовні підписки, ставимо англійські теги, а для росіян акаунтів варто підписувати пости російськими хэштегами (мінімум 70%).
  • Крім основної послуги в сервісі замовляють:

  • Перегляди відео і лайки для публікацій просуває сторінки. Після автолайкинга і переглядів відеоконтенту пости піднімаються в результатах пошуку по тегам. За рахунок цього видимість сторінки зростає, вона стає популярнішим. Йде приріст природного трафіку.

    естественный трафикВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    лучшие публикацииВикористовуємо Вконтакте і Instagram

  • Замовні коментарі. Повідомлення під публікаціями залишають живі люди, що стимулює активність передплатників, підштовхує їх до обговорення.
    заказные комментарииВикористовуємо Вконтакте і Instagram
  • У чому плюси ARC Following?

  • Повна автоматизація. Не потрібні ручні настройки.
  • Дотримання лімітів. У молодих видавців активність обмежується, щоб мінімізувати ризик бана.
  • Природний, невимушений приріст якісної аудиторії (60 – 100 і більше підписок щодня на 1 рахунок).
  • Бонусом йдуть безкоштовні лайки до фото, якщо клієнт купує просування нових постів автолайками.
  • Саппорт в онлайн-чаті, в скайпі (консультації безкоштовні).
  • Хороша ціна (від 504 рублів за 15 днів) за рахунок постачання послуг без посередників.
  • Знижка 20% на обсяг замовлення від 45 днів, 30% — від 180 днів.
  • З чого почати?

    Просто вкажіть посилання на ваш инстаграмм аккаунт на сторінці сервісу і натисніть кнопку додати завдання.

    Заходи безпеки при автоматичному просуванні

    При використанні програм і сервісів для автораскрутки вас можуть чекати неприємності – від крадіжки паролів до акаунта його довічного бану. Це може статися, якщо застосовувати безкоштовний софт або довіряти просування сумнівним сервісів.

    Плюс, алгоритми Инстаграма змінюються, платформа постійно зміцнює захист від спаму та «сірого» просування. Актуальні сьогодні ліміти можуть завтра загнати сторінку під фільтр.

    Втім, масові підписки і лайки працюють, хоча їх «загибель» передбачали ще в минулому році, коли оновився алгоритм ранжирування стрічки. Тому, поки є можливість, створюйте активну базу з мінімальними вкладеннями.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу