Способи заробітку в мережі

1760

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Йде останній місяць літа, і це значить, що пора готувати трафік на майбутній навчальний рік. Сезон ледачих і дуже зайнятих студентів скоро почнеться, і зараз ми подивимося, де і скільки на них можна заробляти. Орієнтуватися будемо на англомовний сегмент інтернету, так як тут більше учнів, готових охоче розкривати гаманці для тих, на кого можна звалити тягар написання академічних робіт.

Способи заробітку в мережі

Як ви вже здогадалися, мова піде про монетизації освітнього трафіку в буржунете. Ми розглянемо партнерку Edu-Cash, яка працює за схемою Revenue Share і готова віддавати вебмайстрам до 75% від вартості куплених робіт.

ПП працює з 2013 року і представляє сайт bestcustomwriting.com, який спеціалізується на продажу академічних робіт студентам Вузів і коледжів. Тут автори пишуть за індивідуальними замовленнями курсові і дослідні роботи, дипломні, есе (що це?) та інше. Клієнти отримують 100% оригінальні роботи, які ніколи раніше не перепродувалися. Також можна рекламувати сайти Wiseessays.com і The-Essays.com, що спеціалізуються на есе.

Переваги Edu-Cash

  • Високі відрахування. ПП виплачує партнерам 50 — 75% за оформлення першого замовлення та 10 — 35% за ребиллы (повторні замовлення протягом усього життя клієнта). Куки відвідувачів, які не зробили замовлення, зберігаються цілий рік. Якщо такий користувач замовить роботу протягом року після переходу по партнерському посиланню, то профіт буде зарахований партнеру, який його привів.
  • Виплачують зароблене на вимогу вебмастера протягом доби. Існує безліч варіантів виведення.
  • Техпідтримка надає допомогу всім, від новачків до досвідчених арбітражніков і сайтовладельцев. Партнерка готова створювати нестандартні промо-матеріали на прохання вебмастера.
  • Адаптивні посадочні сторінки, пройшли A/B тести.
  • Вебмастер не платить за скасовані замовлення наведених клієнтів. Винагорода закріплюється за ним, навіть якщо покупець відмовився від замовлення.
  • Клієнти роблять у середньому 5 — 9 замовлень на протязі всього навчального періоду. Це забезпечує хороший пасивний дохід.
  • Середній чек становить 100 доларів.
  • Скільки можна заробити

    Припустимо, що у вас є сайт з відвідуваністю 50 відвідувачів на день з більш-менш цільовим запитам в освітній ніші. Конверсія за таких умов становитиме близько 2%. Новий вебмастер буде отримувати 50% з першого замовлення та 10% з наступних. У результаті виходить, що з 50 унікальних відвідувачів 1 буде конвертуватися у клієнта, і сайт буде приносити 50 доларів в день і з урахуванням того, що середній чек становить 100 доларів. У підсумку за місяць дохід буде складати 1500$.

    Повторні замовлення у одного клієнта трапляються, по більшій частині, протягом наступних 4-х місяців після здійснення першої покупки. Припустимо, середня кількість ребиллов — 5 штук за 4 місяці. Отримуємо:

    (5 повторних замовлень)*(30 замовників робіт)*100$*10%=1500$

    Це мінімальна сума пасивного доходу, яку ви будете отримувати з ребиллов наступні 120 днів.
    Зрозуміло, що ці цифри доходу приблизні, і залежать від того, які роботи ви будете продавати на своєму сайті. Так, есе і реферати коштують набагато дешевше, ніж дипломні.

    Крім того, вартість залежить від кількості замовлень, які приходять від вебмастера. Чим їх більше, тим більше профіт. На скріншоті — градація у відсотках. Непогана мотивація для збільшення кількості продажів.

    увеличение количества продажСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    VIP-партнери отримують можливість працювати за схемою White Label. Їм пропонують шоп з унікальним дизайном і оригінальним текстовим наповненням, можливістю працювати під власним брендом.

    Виплати

    Замовити виплату Edu-Cash ви можете в будь-який день тижня. Заявку оброблять протягом 24 годин. Доступні способи виведення — Вебмані, Epese, PayPal, Payoneer, Wire Transfer, Capitalist, Биткоины, OKPay, Paxum, картки Visa/MasterCard.

    Знайомство з особистим кабінетом

    У кабінеті партнера все організовано логічно, зрозуміло і зі смаком. Є необхідний інструментарій для відстеження статистики. Перше, що видно при вході в кабінет — це графіки доходів, відвідуваності, замовлень, продажів.

    личный кабинетСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В розділі «Statistic» відображається загальна статистика, а також зрізи по оплаченим і які очікують виконання замовлення, по каналах посилань і географії відвідувачів. Можна подивитися дані по конкретних дат і періодів.

    статистикаСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    статистика партнеркиСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Переміщаємося в розділ промо-матеріалів. Чим порадує партнерка? Є реф-посилання, тема для установки на движок Вордпресс, HTML-шаблон. Система попереджає, що теми та шаблони не унікальні, тому їх потрібно змінити, щоб уникнути афіліат-фільтра.

    аффилиат-фильтрСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Банерів поки небагато: один великий 1000 x 400, вертикальний 160 x 600, квадратний 250 x 250 і горизонтальний 720 x 90. Нагадаю, що за запитом в саппорт можна замовити індивідуальні промо.
    Партнерка пропонує величезну базу кейвордів, за яким можна просуватися. Запити розподілені за тематиками для зручності. Крім цього, тут є форми замовлення, які можна розмістити на своєму сайті.
    В розділі «Channels» доступна статистика по каналах, можливість створювати нові і видаляти старі канали.

    сhannelsСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    У меню «Refferals» можна побачити наведених вами рефералів. Доступна інформація про їх никах, кількості і обсягах продажів. Партнерка Edu-cash дозволяє заробляти 5-10% від доходу наведених партнерів. Більше всіх на ній заробляють ВІП-вебмастера, які залучили більше 250 замовлень. Їм дістається 10%.

    refferalsСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Наступний розділ — постбеки. З його допомогою можна передавати дані з кабінету в зовнішні системи статистики.

    постбекиСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Всі питання технічного і фінансового характеру можна вирішити з допомогою техпідтримки. Спілкування з саппортом відбувається через систему тікетів.

    Висновок

    Edu-Cash — відмінний стимул для пошуку джерел освітнього трафіку. Можна зупинитися на створенні СДЛ або отримувати відвідувачів з дорвеїв, купувати трафік з соцмереж і чужих сайтів. Серйозною перешкодою на шляху до прибутку може стати слабке знання мови. Для когось це дійсно перепона, а хтось бачить у ній перспективи для розширення кругозору.

    Інтернет — це джерело можливостей для вивчення мови: фільми з субтитрами, спілкування з іноземцями, читання зарубіжних статей — все це дозволяє попрактикуватися, збагатити словниковий запас і заодно знайти інформацію про те, як в буржунете розвивають сайти. Нехай стимулом для вас стануть чотирьох — і п’ятизначні суми доходу в іноземній валюті на ледачих і багатих студентів.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу