Як розкрутити сайт самому

1972
  • Що пропонує Keyprofit?
  • Скільки можна заробити — калькулятор ваших доходів
  • Кому і чому варто вибирати Keyprofit?
  • Як додати сайт в Keyprofit?
  • Що робити, якщо ваш сайт вже є в біржах?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . У вас є свій сайт? Ви постійно працюєте над ним, наповнюєте його якісним контентом, слідкуйте за відвідуваністю і збільшуєте лояльну аудиторію?

    Напевно, витрачаєте на це купу часу, сил і нервів, але чого не зробиш ряди улюбленого дітища. Правда?

    Як розкрутити сайт самому

    Але при всьому при цьому вдячні відвідувачі пишуть позитивні відгуки, а ваші статті і контент користуються популярністю? Настав час отримати за вашу старанність гідну нагороду. Як? Для цього є сервіс монетизації сайтів Keyprofit!

    Що пропонує Keyprofit?

    КейПрофит виник на базі вже існуючого проекту з посилальної монетизації у відповідь на потреби ринку якісною та ефективною інтернет-рекламі. Розробники сервісу створили унікальний інструмент, який допоможе заробляти на сайтах і при цьому не завдавати їм шкоди. В роботі використовуються всі актуальні системи і методи монетизації, які не обмежуються банерами, посиланнями і тизерами, а місця під рекламу викуповуються за вигідною для обох сторін ціною.

    Даний сервіс не паразитує на відвідувачах і сайті, не працює на шкоду. Головна мета – модернізувати і адаптувати майданчик таким чином, щоб інформаційні матеріали та розміщена комерційна реклама не заважали один одному. Власне, ніхто не заважає вам пройти реєстрацію в Keyprofit і спробувати самим. Всю роботу по монетизації сайту Keyprofit бере на себе: ви витрачаєте мінімум зусиль і часу.

    Для кожного сайту підбирається індивідуальна схема монетизації. Фахівці з Keyprofit будуть працювати над розвитком вашого ресурсу, залучаючи на нього нових відвідувачів, що, в підсумку, дозволить збільшити прибуток зі всіх видів реклами. Вам не потрібно самостійно займатися розробкою клієнтської бази, пошук рекламодавців, ви відразу почнете одержувати гроші за всі потенційні рекламні місця на сайті!

    Сервіс по комплексній монетизації забезпечить високий заробіток за допомогою розміщення:

  • блоків з посиланнями;
  • рекламних статей;
  • рекламних банерів;
  • контекстної реклами;
  • тізерних блоків.
  • Який дохід можна отримати, використовуючи Keyprofit?

    Приблизний рівень заробітку на ваешм сайті можна розрахувати з допомогою калькулятора прибутковості. Правда, оцінка рідко буває точною, проте ви зможете зрозуміти, на які суми, приблизно орієнтуватися. Для більш детального розрахунку доходу з вашого сайту необхідно зв’язатися з одним з менеджерів: проаналізувавши сайт вручну, фахівці Keyprofit зможуть назвати суму щомісячного заробітку з похибкою в 20-30%.

    Сколько можно заработать на Вашем сайтеЯк розкрутити сайт самому

    І все ж іноді передбачити успішність сайту в посилальних і статейних біржах не представляється можливим, тому всім своїм клієнтам Keyprofit надає тестове підключення на місяць, яке дозволяє в «бойових» умовах подивитися реальний дохід сайту і оцінити його перспективи.

    Виплати виробляються за запитом на банківські картки, розрахунковий рахунок юридичної особи, QIWI-гаманець, WMR, WMZ, PayPal, Яндекс.Гроші та мобільний телефон.

    Кому і чому варто вибирати Keyprofit?

    Багатьом давно відомо, що основним доходом для більшості сайтів є посилання. Причому, чим вище SEO-показники (Pr, Тіц, вік сайту, кількість сторінок, индексируемость), тим більше грошей можна заробити. Тут важливий досвід і вміння грамотно встановлювати ціни для отримання максимального прибутку, вчасно вирішувати з’являються на сайті технічні проблеми.

    Крім того, необхідно вміти правильно подати заявку на додавання в біржу, налаштувати відображення коду і підключити його до вашого сайту. Як показує практика, яким би грамотним фахівцем ви не були, витягти з свого сайту більше доходу, ніж Keyprofit, ви не зможете.

    І справа тут не в тому, що з-за великої кількості сайтів, які вже успішно монетизуються в сервісі, фахівці виявили ряд корисних і цікавих особливостей монетизації. Просто акаунти Keyprofit мають привілейований статус, який дозволяє отримати більш низьку комісію і солідні реферальні відрахування.

    Доходы в KeyprofitЯк розкрутити сайт самому

    Keyprofit працює з усіма основними біржами посилань (sape.ru, trustlink.ru, webeffector.ru і тд.) і забезпечує стабільний дохід.

    Як додати сайт в Keyprofit?

    Після реєстрації ви потрапите в особистий кабінет користувача (панель монетизатора). На головній сторінці особистого кабінету буде відображатися вся статистика по ваших доходів.

    Панель монетизатораЯк розкрутити сайт самому

    Для додавання сайту пройдіть в розділ «Мої сайти» та натисніть кнопку «Додати сайт». На цій сторінці буде відображатися статистика по доходах для кожного доданого вами сайту. Ви також зможете подивитися більш детальну статистику.

    Добавление сайта в KeyprofitЯк розкрутити сайт самому

    Для додавання сайту в систему заповніть просту форму, виберіть тематику і кращі методи монетизації. Якщо ваш сайт вже доданий в інші біржі посилань, то повідомте про це в техпідтримку.

    Добавление сайта в КейПрофитЯк розкрутити сайт самому

    Далі вам потрібно буде закачати код на сервер в кореневу папку вашого сайту і підключити його. З особистого кабінету ви також можете перевірити доступність встановленого коду.

    Установка кода от KeyprofitЯк розкрутити сайт самому

    Що робити, якщо сайт вже є в біржах?

    Якщо ваш сайт вже є в біржах – це не страшно. Навпаки, фахівцям з Keyprofit простіше буде з вами працювати і спілкуватися.

    При підключенні здійснюється перенесення вашої майданчика на привілейовані акаунти сервісу. Фахівці проведуть оптимізацію цін на біржах, запровадять доопрацювання в структуру сайту, підключать своїх прямих рекламодавців і додадуть майданчики у всі відомі і використовуються біржі посилань. Навіть з урахуванням нашої комісії сумарний прибуток зростає в середньому на третину.

    Реєструйтеся в Keyprofit, додайте сайт і отримуйте високий дохід!

    Сервіс надає відмінну можливість монетизації сайту на повному автоматі. Ще однією приємною особливістю є те, що в реферального програми веб-майстри зможуть заробляти 7% від доходів сайтів, підключених до системи за партнерськими посиланнями, що теж зайвим не буде.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу