Способи заробітку в мережі

3516
  • Про біржі фріланса Воркзилла
  • Як заробити і варіанти роботи
  • Реєстрація на Workzilla (проходження тесту)
  • Недоліки біржі віддаленої роботи
  • Відгуки про сайт
  • Як вивести гроші з сайту Воркзилы?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Не найкращі часи настали для тих, хто хоче чесною працею заробити гроші в інтернеті, бо роботи все менше, а конкуренції більше.

    Професійний верстальник, досвідчений програміст, системний адміністратор – всі ці люди без праці знайдуть віддалену роботу, але що робити пересічному користувачеві в мережі, який знає тільки найголовніше?

    Після ретельних роздумів і пошуку відповіді був знайдений, і ім’я йому – Workzilla! Це біржа віддаленої роботи, тобто проект, який дозволяє пересічній людині заробити реальні гроші в інтернеті. Так, сьогодні можна навіть з дому не виходити, щоб заробляти гроші.

    Способи заробітку в мережі

    На звичайних біржах фріланса проблема полягає в тому, що потрібно володіти знаннями і досвідом, тобто написати з десяток програм, скласти безліч баз даних, зверстати безліч сайтів – все це не здатний зробити звичайна людина.

    Однак, звичайний користувач ПК може підготувати документ у програмі Word, може зробити таблиці і графіки, скласти презентацію, зробити опис, відредагувати весільні фотографії – всі ці вакансії можна знайти тут, на Воркзилле.

    Про біржі фріланса Workzilla

    Доступний фріланс – ось, що відрізняє дану біржу від інших сайтів фріланса. Що таке «доступний фріланс»? Доступний фріланс – це та робота, яку може виконати навіть початківець користувач ПК. Іноді тут трапляються до остраху прості завдання.

    Наприклад, потрібно завантажити файл, щоб перевірити роботу сервісу, і за це заплатять 200 рублів. Чи є завдання з реєстрацією в соціальних мережах, яке також непогано оплачується, або щось з найпростішої роботи з графікою, типу, обрізати сотню фото:

    Примеры простейших заданий на работу в ВоркзиллеСпособи заробітку в мережі

    Зрозуміло, якщо ви вже відчули всю міць і можливість вашого комп’ютера, можете створювати сайти, верстати дизайни, писати програми, скрипти, писати повноцінні статті, огляди і т. п., то можливостей тут у вас набагато більше, бо технічних завдань тут теж дуже багато.

    Примеры высокооплачиваемых, но технически более сложных заданий на ВоркзиллеСпособи заробітку в мережі

    Так що без роботи не залишиться ніхто, а тепер подивимось більш детально на цю роботу, що саме пропонує нам Workzilla.

    Як заробити на Воркзиле? Варіанти роботи

    Як ми вже зрозуміли, віддалена робота на дому може бути дуже різною: один замовник попросить вас написати відгуки, а другий скласти за нього річний бухгалтерський звіт.

    Взагалі суть слова фріланс досить проста, фрілансер — це вільний художник в різних іпостасях. Це «чоловік на годину», це налаштування комп’ютерів на дому, це копірайтер-письменник, це «таємний» покупець. Дана біржа віддаленої роботи тільки роботою через інтернет не обмежується.

    Примеры удаленной работыСпособи заробітку в мережі

    Деколи трапляються замовлення, пов’язані з різними дорученнями: зустріти посилку, налаштувати принтер в компанії і т. п.

    Втім, головна робота, а це 90% всіх замовлень на Воркзилле – це дистанційна робота на дому.

    В цьому й краса, що нам не потрібно нікуди ходити, можна працювати з комфортом. Взагалі в мережі вкрай важко знайти проект, який хоча б трохи нагадував work-zilla. Тут дійсно надходять неабиякі завдання, серед яких:

  • Репетиторство. Навчання відбувається в основному по скайпу. Навчання може бути пов’язана з чим завгодно: від налаштування програм до англійської мови.
  • Написання текстів/прес-релізів/відгуків. На відміну від бірж копірайтингу, де спочатку ти повинен працювати на рейтинг, на даній біржі фріланса можна відразу отримати хороший замовлення. В основному завдання з текстами являють собою:
  • а) написання відгуків (про заробіток на відгуках я писав у статтях про Отзовик, Ливэксперт і Айрекоменд)
  • б) копірайтинг (що це таке?)
  • в) трапляються й інші завдання (наприклад, рерайтинг)
  • Фото/відео монтаж. Щоб отримувати хороші гроші за працю, не потрібно шукати віддалену роботу на дому в Москві, вивчати вакансії, бо сайту Воркзилла цілком достатньо. Вам надсилають фотографії або відеозвіт з весілля, наприклад. Ви ці фото редагуєте, ретушируете, або ще як-то обробляєте під забаганки замовника, робите монтаж (наприклад, колаж з фоток), а після висилаєте замовнику. При цьому вам не потрібно перебувати в столиці, навіть з Далекого Сходу фрілансер можете робити гроші.
  • Кодинг і іже з ним. Як не крути, але створення сайтів, програм, додатків, скриптів – це дуже затребувана ніша. Якщо ви володієте якимись IT-навичками, знаєте декілька мов програмування, здатні верстати сайти, то тут ви можете забезпечити себе замовленнями на довгі роки.
  • Прості завдання. Не володієте достатніми «скиллами» для важкої роботи? Займіться простими завданнями: ви можете переписувати мова в текстовий формат, озвучити відеоролик, написати реферат тощо Простих завдань на проекті сила-силенна, і замовники платять за них гарну суму.
  • Якщо ви поки ще недостатньо досвідчені, у вас немає портфоліо з тисячею прикладами, ні рекомендацій, і взагалі ви ще на нулі, тоді Воркзилла стане для вас відправною точкою.

    Ви можете виконувати прості доручення тут за реальні гроші або займатися серфінгом сайту за копійки – вирішувати вам, як говориться. І ви знаєте, це часто буде цікавіше того, що я описував у статті про те, як швидко і просто заробити гроші (в проекції тих способів, що не вимагають для заробітку особливих навичок).

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    P. S. Вище наведено приклад того, як почати виконувати завдання на цій біржі.

    Реєстрація на біржі Workzilla (проходження тесту)

    На Воркзилле процес реєстрації поділено на 4 етапи. Для початку перейдіть на офіційний сайт, а потім на сторінку з реєстрацією. І ось перед нами поля для заповнення:

    Регистрация на официальном сайте workzilla.comСпособи заробітку в мережі

    Можна зареєструватися і через соціальні мережі, але правильніше відразу через форму, адже вам все одно доведеться підтверджувати реєстрацію через лист в електронній пошті.

    Процес реєстрації завершений, але нам потрібно підтвердити реєстрацію. Переходимо в свою пошту, яку ми вказали при реєстрації, і бачимо лист з сайту Workzilla. Переходимо по посиланню і отримуємо доступ в свій аккаунт. На цьому перша частина завершено, переходимо до другої.

    При першому вході на сервіс вам запропонують вибрати, ким ви хочете бути на цій біржі (замовником або виконавцем):

    Выбор своей роли на бирже воркзилаСпособи заробітку в мережі

    Коли ми натискаємо «Виконавець», в надії знайти роботу, система говорить, що ми ще не пройшли тест, так давайте зробимо це.

    Как пройти тест в бирже фрилансаСпособи заробітку в мережі

    Сам тест складається з 4 простих завдань, які, по всій видимості, генеруються по-різному. Якщо забити в пошуковик фразу, типу: «Воркзилла відповіді на тест», то там завжди різні питання і різні відповіді. Так що шукати інформацію вам доведеться самим.

    Пример теста для начала удаленной работыСпособи заробітку в мережі

    Все, тести на знання ми пройшли, тепер залишиться тільки сплатити підписку (якщо будете працювати через мобільний додаток, то 100 рублів на оплату можна отримати з цього промо-коду 443140), підтвердити номер телефону та заповнити профіль. Як це зробити докладно показано в цьому відео:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Дуже цікаво, чи не правда? Нас вже змушують вносити передоплату, хоча ми ще навіть не зареєструвалися до кінця. В інтернеті не вщухають суперечки, так і на фразу: «воркзилла відгуки» і «Workzilla лохотрон» пошуковик видає безліч відповідей.

    Насправді, проект дійсно заслуговує уваги, тому (суб’єктивно) ви цілком можете пройти цей тест на офіційному сайті, не боячись потім опинитися в дурнях (ще раз кажу, що почитайте відгуки на цю тему і робіть для себе висновки — приймати умови або шукати щось ще подібне). Правда зараз вартість проходження піднялася до 390 рублів.

    Як тільки ви пройшли всі ці болісні тести, можете приступати до роботи. Тільки для початку проведемо невелику налаштування:

    Предварительные настройки биржи фрилансаСпособи заробітку в мережі

    Додаємо всі спеціальності, які є. Навіть якщо ви не розбираєтеся, все одно є ймовірність отримати дуже просте завдання за хорошу суму. Щодо грошей то ж саме — виставляйте будь-яку ціну, так ви отримаєте усі відомості, до того ж зможете виконувати простенькі завдання, щоб набити руку.

    Процес реєстрації на офіційному сайті біржі завершено, тепер можете подавати заявки і чекати відгуку замовників. Будьте впевнені, що вашу заявку розглянуть. Єдина порада: максимально повно опишіть всі ваші достоїнства. Скажіть, що ви цар царів у цьому питанні, інакше замовлень вам не бачити.

    Тепер розберемо недоліки проекту ВоркЗилла, поглянемо на все зсередини.

    Недоліки та відгуки про біржі віддаленої роботи на дому

    Чи є недоліки у work-zilla? Так звісно є! Чого варта тільки одна платна реєстрація, де новачок, не побачивши замовлень, зобов’язаний платити гроші.

    Це дуже неправильно, хоча б безкоштовний доступ для ознайомлення варто видавати. Щоправда, 100 рублів ви все ж можете заощадити, ввівши промо-код 443140 в мобільному додатку.

    Другий головний недолік – це оплата за можливість використання. Так, тут сайт Воркзилла нічим не відрізняється від інших бірж фріланса:

    Плата за подписку для получения заказов на удаленную работы в данной биржеСпособи заробітку в мережі

    Це схоже на ситуацію на ринку. От є у вас товар, вам цей товар треба продати, щоб отримати прибуток. Ви змушені взяти в оренду місце на ринку і платити орендну плату, щоб ви могли вільно продавати.

    Це, до речі, біда всіх фріланс-сайтів, скрізь необхідно платити. Але знову ж: приміром, на freelance.ru користувачам дають можливість розмістити в день 3 пропозиції, а тут – нічого.

    Жахливий, справжній «косяк» — це арбітраж. Він, як правило, стоїть на стороні замовника, бо гроші платить замовник. Так, звичайно, якщо він не правий, все вирішиться в вашу сторону, але якщо конфлікт буде спірним, то чаша ваг точно схилиться до замовника.

    В соціальній мережі «Вконтакте» є навіть спеціальний профспілка, який показує, що з виконавцями часом трапляються різні курйози

    І так: знову ж таки проблема з конкуренцією. Але тут вона справді не така вже глобальна. Як правило, конкуренції на замовлення не так багато, як це буває на топових біржах фріланса.

    Тут вам точно дадуть віддалену роботу, але не розраховуйте розхапати всі замовлення, адже є точно такі ж люди, як ви, які теж не проти попрацювати вдома і заробити непогані гроші.

    Але не будемо про сумне, будемо про об’єктивне. Давайте дізнаємося, що думає народ про проект, розглянемо відгуки про Воркзилла.

    Відгуки про ВоркЗилле

    Досить суперечливі. Якщо зайти на вищезгаданий профспілка працівників WorkZilla, то ви зрозумієте, що на сервісі не так все райдужно, як здавалося. Втім, вигуки про те, що на цьому сайті можна заробити – хибні, бо заробити дійсно можна, ось скріншот «новачка»:

    Пример заработка новичка на воркзиллеСпособи заробітку в мережі

    Дана сума була зароблена з простих завдань, для чистоти експерименту не брали навіть просту верстку та створення html-сайтів. Прості завдання, типу: «Перевести голос в текст» можуть навіть починаючому фрілансеру принести непоганий дохід.

    Так, система не позбавлена проблем. Наприклад, з кожного замовлення беруть 10 відсотків, замовники часом не відповідають цілодобово. Ось приклад такого відгуку про Воркзилле:

    Пример отрицательного отзыва о workzilla.ruСпособи заробітку в мережі

    А ось інший відгук, який точно наближений до реалій:

    Пример объективного отзыва об этой бирже удаленной работыСпособи заробітку в мережі

    Як бачите, відгуки вкрай суперечливі. Виходячи з усіх відгуків про сайт Workzilla, можна зробити кілька висновків:

  • Сайт не ідеальний і має кілька негативних частин
  • Система дійсно платить, це ніякий не лохотрон
  • Велика комісія за завдання + оформлення підписки
  • Можливість працювати вдома, виконувати вподобані замовлення і отримувати непогані гроші
  • Загалом, думайте самі, вирішуйте самі. Головна порада, яку можна дати вам, такий: якщо ви сподіваєтеся, що нескладна робота, виконання невеликих доручення приведе вас до золотими копальнями, що можна в день виконати одне завдання за 5000 рублів і не працювати тиждень – все це брехня.

    Працювати доведеться багато, потрібно вміти спілкуватися з людьми, чітко виконувати свою роботу, якщо у вас цього немає – навіть не починайте.

    Ну, а наостанок поглянемо, як вивести гроші з системи, щоб переконатися, що це не лохотрон.

    Як вивести гроші з сайту біржі?

    Для початку необхідно клікнути на свої зароблені гроші на будь-якій сторінці офіційного сайту Воркзилла, після чого нас перекине у вікно баланс, де ми вибираємо вкладку «Вивести».

    Вывод денег с сайта ВоркзилыСпособи заробітку в мережі

    Гроші виводяться протягом 3-х діб, можна виводити як на Webmoney-гаманець, так і на Яндекс (в обох випадках береться п’ятивідсоткова комісія).

    Також на висновок стоїть ліміт, де спочатку вам допускається виводити тільки за 300 рублів (добовий ліміт), а далі – більше. У мене зараз стоїть ліміт в 6000 рублів на добу.

    Пример моих выводов денег из биржи удаленной работыСпособи заробітку в мережі

    Вводимо номер свого гаманця, вибираємо платіжну систему і натискаємо: «Вивести». От і все. Гроші, як правило, надходять через добу після створення заявки.

    Тепер ви знаєте все і навіть більше про віддалену роботу на «Воркзилле». Головне на ній – це повага до замовника та якісна робота, тільки в цьому випадку ви можете отримати реальні гроші і працювати в теплому, затишному будинку, сидячи на дивані, а не в задушливому офісі. До речі, у цієї біржі нещодавно з’явився успішний конкурент — магазин фріланса Кворк (раджу так само з ним ознайомитися, бо два краще, ніж один).

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу