Використовуємо контекст

3804

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як професійно налаштувати контекстну рекламу? Як не витрачати бюджет даремно і отримати максимум прибутку? Які основні тренди пошукової реклами і як використовувати зміни в налаштуваннях і алгоритми в своїх інтересах? Про це і не тільки в новому безкоштовному виданні.

Використовуємо контекст

Ефективність контекстної реклами залежить від безлічі чинників, але один з найголовніших – досвід і вміння керувати налаштуваннями для отримання максимального результату. Якщо ви хочете поглянути на вашу рекламну кампанію очима експертів, вивести роботу на якісно новий рівень, ця книга для вас. Вона об’єднує практичний досвід двох компаній: Ingate Digital Agency і CoMagic. На її сторінках відображені всі етапи роботи: від планування і запуску до відстеження й оцінки ефективності.

У новому практикумі від експертів

  • зміни в аукціоні та додаткових налаштуваннях Яндекс.Діректа;
  • застосування на практиці методів тонкого налаштування для оптимізації рекламної кампанії;
  • інструменти «наскрізний аналітики», call-трекінг та принципи інтеграції різних систем статистики в єдиний центр роботи з даними.
  • Бесплатная книгаВикористовуємо контекстПовышение продажВикористовуємо контекст

    Видання «Контекстна реклама: професійний апгрейд для збільшення продажів. Практикум від експертів» в першу чергу адресована тим, хто вже має досвід роботи з цим інструментом пошукової реклами, але хоче поповнити свої знання і збільшити одержуваний прибуток. Воно буде корисно інтернет-маркетологам, власникам сайтів, керівникам проектів, а також починаючим фахівцям з контекстної реклами.

    Безкоштовна електронна книга, скачування не вимагає реєстрації або введення email: посилання

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу