Тестуємо онлайн-сервіси

1996

Здрастуйте, шановні читачі блогу . MegaChange.is являють собою обмінний сервіс, який спеціалізується більше на операціях з криптовалютами. І не дивно тому пропоноване до обміну тут їх кількість: крім биткоина можна знайти лайткоины, лайвкоины, даш(dash) тейзеры (tether).

До послуг користувачів пропонується також обмін коштів з усіх основних платіжних систем, які працюють як з криптовалютными біржовими акаунтами (BTC-EUR, BTC-USD, BTC RUB), так і з рахунками інших сервісів (PayPal, Payeer, OKPay, Skrill, LavaPay, advcash, Neteller, Qiwi, Яндекс.Гроші, Alipay CNY тощо).

Тестуємо онлайн-сервіси

В цілому MegaChange.is пропонує на вибір кілька десятків варіантів обміну в різні електронні гаманці, кріптовалюти, карти, банківські перекази, а також системи грошових переказів як western union і Moneygram. Це досить вигідно для людей, що працюють одночасно з кількома платіжними системами.

Загальна система роботи MegaChange.is

Для того, щоб здійснити обмін в системі цього обмінника людині не потрібно навіть реєструватися, – досить вибрати платіжні акаунти, за якими буде здійснюватися обмін і діяти далі згідно інструкцій.

регистрация в сервисеТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Для проведення угод з деякими видами електронних валют (наприклад, з криптовалютой, Ківі або Skrill) від користувача знадобиться пройти додаткову верифікацію, з наданням знімка з документом, що засвідчує особу.

Тим не менш, рекомендується все ж одразу зареєструватися MegaChange.is, оскільки реєстрація дозволяє скористатися рядом сервісних бонусів (наприклад накопичувальна знижка)

Після підтвердження реєстрації на пошті система автоматично перекидає нового користувача в особистий кабінет. Для одержання повного доступу до всіх функцій сервісу акаунт потрібно верифікувати (через меню «Профіль»). Для верифікації знадобиться зробити і завантажити на сайт не тільки фото документа, але і селфи з розгорнутою документом і листочком з позначенням контактною інформацією (телефон, е-мейл).

Реферальна програма MegaChange.is

Як вже було зазначено вище, реєстрація та верифікація всередині обмінного сервісу відкриває доступ до додаткових знижковим бонусів (сама по собі реєстрація вже «дарує» 5 % знижки при проведенні операцій).

MegaChange.is пропонує досить гнучку, прогресивну сітку знижок, розмір яких зростає в залежності від кількості вчинених через сайт угод.

система скидокТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

При цьому підраховуються аж ніяк не тільки обмінні операції самого користувача, але і кількість дій з обміну всіх залучених на MegaChange.is людей.

Запрошувати на сайт можна за рахунок використання спеціальних партнерських матеріалів, розташованих в особистому кабінеті. Цікаво, що обмінник пропонує користувачеві встановлювати частку від прибутку з залучених до роботи MegaChange.is партнерів самостійно, регулюючи процентну ставку на спеціальній шкалі.

Крім реферального посилання сервіс пропонує і кілька інших видів рекламних матеріалів. Це банери і інформери, представлені різними розмірами, на декількох мовах (іноземці, як це не дивно, теж охоче користуються обмінником).

промоматериалТестуємо онлайн-сервіси
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

На власному сайті можна розмістити і один з спеціальних модулів обміну електронних валют, а також цілий інтегрований обмінник. Валютні операції, що проводяться через такий обмінник, дозволяють отримувати прибуток у вигляді реферальних відрахувань з кожної виробленої операції.

При підготовці промо-матеріалів до роботи важливо не забути про заміну в коді посилання «?ref=test» на індивідуальний код рефералки.

Вся статистика за залученими рефералам доступна в розділі з відповідною назвою.

Висновки

В цілому, MegaChange.is може бути цікава як з точки зору обміну наявних сум електронних валют (у тому числі і криптовалют), так і з точки зору реферального програми (для активних веб-майстрів).

Велику кількість позитивних відгуків говорить про те, що сервіс MegaChange.is користується великою популярністю – когось приваблює вигідні умови обміну, когось прозорість усіх операцій, комусь подобається швидкість проведення операцій.

В той же час ця популярність говорить про те, що люди активно користуються обмінником, повертаючись сюди не раз. А значить система MegaChange.is може бути цікава і з точки зору додаткового пасивного заробітку. Промо-матеріали сервісу бажано вбудовувати, звичайно ж, на ресурси тематичної спрямованості.

Вигідніше використовувати сайти, присвячені грошей, валютних операцій, брокерських послуг і т. д. вони Підійдуть і для відповідних фінансово-грошової тематики блогів, форумів, невеликих кредитних сервісів і т. д.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу