Тестуємо онлайн-сервіси

3830

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Здавалося б, «соціальне» простір інтернету вже давно поділено. Коли ви востаннє чули про запуск нової соціальної платформи?

Маю на увазі майданчик, у якої дійсно хороший потенціал, яка пропонує щось по-справжньому інноваційний і є надія, що вона навчиться не тільки «дихати», але і ходити, а то й літати.

Тестуємо онлайн-сервіси

Такі проекти запускалися вже давно, і зараз про них ніхто вже не пам’ятає. А якщо хтось і чув зараз про щось подібне, то, швидше за все, про соціальної мережі Terrasale. Тут можна продавати, спілкуватися, купувати з «жирними» знижками і заробляти на партнерстві.

Чому це перспективно?

Що потрібно будь-якому покупцеві? Бути впевненим, що товар або послуга високої якості, і що продукт купується за адекватною (а краще — за самою низькою) ціною. Всі ці «мрії» покупців реалізує Terrasale. Яким чином:

  • Надає користувачам хороші знижки на товари.
  • Надає для спілкування «сарафанне радіо», через яку покупці можуть спілкуватися між собою, з представниками компаній і залишати відгуки про товари.
  • Дозволяє знаходити товари і послуги адресно, в залежності від регіону і необхідної сфери бізнесу.
  • Крім цього платформа володіє всіма ознаками сучасної соціалки з дійсно зручним і інтуїтивно зрозумілим функціоналом. Кожному користувачеві виділяється сторінка, на якій він постить свої записи. Юзери можуть підписуватися на профілі інших користувачів, ділитися посиланнями на їхні публікації, коментувати і лайкати, створювати групи.

    terrasale подписатьсяТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    При цьому головним «товаром» соціалки залишаються знижки. Щоб скористатися тим чи іншим пропозицією бізнесу на «глобальне» зниження вартості обраного продукту, доведеться заплатити… 20 Рублів! Ну, може 90. Давайте розберемося, чому тут вигідно купувати знижки.

    Тикаю не дивлячись курсором на видачу пропозицій від компаній, представлених тут. Під руку попався ось такий екземпляр. Та ну, знижка 10%! Та ще за це цілий бакс віддавати…

    постройка баньТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    А тепер переходимо на сайт компанії і дізнаємося вартість баньки або приміського будинку, виконаного у фінському стилі.

    сайт компанииТестуємо онлайн-сервіси

    Однак! Ціни вражають. Але ще більше шокує потенціал купленої знижки! Зразок 10%, а дозволяє заощадити від 6200 до 65 000 тис. руб.

    Але на платформі компанії розміщують не тільки «дрібні» промо на зниження вартості. Знижки можуть досягати і 50%, і навіть 70-80%. Ось тільки навіщо бізнесменам зменшувати ціни для користувачів Terrasale?

    Все просто! Соціальна мережа не продає рекламні площі. Бізнесмени отримують їх безоплатно в обмін на надану знижку.

    І ще один очевидний плюс «знижкової» соціалки – відсутність реклами. Точніше, вона є, але розташовується в декількох розділах: «Компанії» і «Знижки».

    скидкиТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Знижки зручно сортуються за кількома показниками. В тому числі і за категоріями. Також реалізована можливість фільтрації видачі з географії користувача.

    Ще не всі

    Покупець, майданчик, продавець. Начебто логічна ланка замикається… Хоча ще одного важливого елемента не вистачає. Якщо є ходовий продукт (знижки), то їх хтось повинен просувати? Для цього Terrasale запустила багаторівневу партнерську програму.

    бонусыТестуємо онлайн-сервіси

    Вона являє высокопрофитным каналом для заробітку в інтернеті. Партнерка побудована за моделлю лінійного маркетингу і підтримує «розгалуження» рефералів до 15 рівня вглиб при повній відсутності обмежень по ширині.

    линейный маркетингТестуємо онлайн-сервіси

    Все зароблене Terrasale розподіляє між своїми партнерами і заробляє тільки на комісії від виведення коштів з проекту (3,5%).

    Крім відсотка від доходу своїх рефералів учасник партнерки отримує бонуси від компаній, представлених на соціальній платформі, бонуси від користувачів і партнерів, запрошених в проект.

    получи бонусыТестуємо онлайн-сервіси

    ПП, запущена Terrasale, відрізняється не тільки від інших видів заробітку в соціальній мережі, але і від інших партнерок. За участь у ній необхідно заплатити від 10 до 250 доларів за рік. Усього доступно три тарифних плани:

    таифные планыТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Як бачимо, вартість не зашкалює.

    Її значення залежить від кількості підтримуваних рівнів і надаються опцій. Наприклад, в найдорожчому варіанті («Premium») партнер отримує не тільки можливість максимального розширення сітки своїх рефералів, але і повноцінну CRM-систему. Що дозволяє відстежувати діяльність всіх ланок команди і ефективність просування.

    информация платежаТестуємо онлайн-сервіси

    Купити доступ до ПП можна навіть за биткоины.

    Щоб придбати підписку або зареєструвати свою компанію в Terrasale, потрібно промо-код, який можна отримати в іншого партнера соціальної мережі. Але для вас ми вирішили це питання. А поки пропонуємо все сказане.

    Тестуємо онлайн-сервіси«alt=»»>

    Набирає обертів

    Terrasale – це молода соціальна платформа. Вона була запущена в минулому році, але вже навчилася і дихати, і що ходити!

    Безкоштовна реклама для бізнесу приваблює сюди компанії, користувачі приходять, щоб заощадити. Ну а партнерами Terrasale стають, щоб заробити і запустити власну справу з продажу знижок. Причому усіма цими «іпостасями» можна займатися одночасно.

    P.s. Трохи не забув! Перейшовши по цьому посиланню, ви зможете побачити найкращі пропозиції знижок в своєму регіоні, а також в подальшому стати учасником ПП від Terrasale або додати свою компанію. Не турбуйтеся, посилання не звичайна, а з промокодом (KD-95151653). Так що вам залишилося тільки зареєструватися в соцмережі і діяти в будь-якому з напрямів.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу