Способи заробітку в мережі

3645
  • Варто реєструватися 60cek
  • Як користуватися обмінником
  • Партнерська програма
  • Висновок зароблених у партнерці обмінника грошей
  • Висновки по обмінника 60сек
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочу вас познайомити з моїм улюбленим обмінником під назвою 60сек. Саме його я використовую для обміну криптовалют (биктоинов, ефірів та інших альткоинов) на рублі (рахунок у банку) та електронні гроші (Ківі, Яндекс гроші, Пейер, АдваКэш та інші). Чому саме його?

    На те є дві причини. При використанні для обміну тільки (або переважно) 60cek у вас буде істотно знижуватися комісія в цьому сервісі (чим більше угод ви провели, тим більше знижка). Ну, а по-друге, саме в цьому обміннику курси обміну майже завжди одні із самих вигідних (за Бестчейнджу і за КурсЕксперту).

    Способи заробітку в мережі

    В сумі два вищезазначених обставини роблять обмін саме онлайн-сервіс 60сек для мене більш вигідним, ніж в інших подібних місцях.

    Ах так, забув сказати про надійність. Це дійсно один з найважливіших факторів, бо кожному обменнику віддаєте гроші першими, і отримаєте ви обумовлену суму залежить від порядності власників. Я користуюсь цим сервісом аж з травня 2017 року та відгуки про нього можу дати поки тільки в теплих тонах, так само як і безліч інших користувачів, які скористалися послугами 60сек.

    Варто реєструватися 60cek

    Я не ставлю під сумнів сам факт, варто використовувати даний сервіс. Просто є два варіанти його використання:

  • Проводити обмін в 60сек без реєстрації (це дуже зручно, бо весь процес дійсно займає не більше хвилини, як і випливає з назви сервісу).

    Обмен биткоинов на Сбербанк в 60cekСпособи заробітку в мережі

    Правда, в цьому випадку знижка вам надаватися не буде.

  • Перед використанням сервісу можна буде попередньо в ньому зареєструватися. Це займе у вас додатково кілька хвилин, але…

    Накопительная скидка в 60секСпособи заробітку в мережі

    В замін ви відразу отримаєте знижку на обмін і вона буде рости за накопичувальним принципом (чим більше міняєте-тим більше знижка).

    Цифри відображають обсяг вказані в доларах. Тобто, наприклад, при перевищенні всіх сум обміну еквівалента 300$ ваша знижка ще трохи зросте. Дрібничка, але це дозволяє укупі істотно заощаджувати. Я жлоб по натурі і мені такі дрібниці дрібницями зовсім не здаються. ІМХО.

  • Тому, на мій погляд, реєструватися в 60cek має сенс, хоча б на майбутнє. Тим більше, що це зовсім не складно — вказати Емайл, придумати пароль і все. Ніяких проблем.

    Після реєстрації і входу в свій аккаунт у вас з’явиться доступ до особистого кабінету користувача. Тут можна буде переглянути ваші заявки на обмін, коли-небудь вами зроблені, а так само тут будуть зберігатися реквізити, за якими ви коли-небудь здійснювали платежі. Останнє досить зручно, якщо ви часто користуєтеся цим сервісом.

    Як користуватися обмінником 60 сек

    Тут взагалі немає нічого складно. На головній сторінці онлайн-обмінника 60сек вибираєте, що хочете віддати і що хочете отримати натомість. Нагадаю, що після реєстрації вам буде запропоновано невелика знижка:

    Обмен биткоинов в 60cekСпособи заробітку в мережі

    Далі заповнюєте реквізити (наприклад, номер банківської карти і свої ПІБ, або номер електронного гаманця в Ківі, Пейер, Advanced Cash або Перфект Манях) і тиснете на кнопку «Обміняти».

    Заявка на обмен в 60 секСпособи заробітку в мережі

    У вікні будуть вказані реквізити, за якими вам потрібно буде провести платіж. В моєму прикладі це адреса биткоин-гаманця, який спеціально для мене згенерував обмінник і куди я повинен буду перевести обумовлену суму. Якщо передумали або зробили щось не так при оформленні заявки, то сміливо можете натиснути на посилання «Скасувати заявку».

    Якщо не передумали, то сплачуйте за зазначеними реквізитами і тисніть на кнопку «Я оплатив». Через деякий час (від хвилини до десяти-п’ятнадцяти) ви отримаєте бажану суму за тими реквізитами, що вказали в заявці.

    При обміні биткоинов раджу користуватися підказкою наведеною в правій колонці по сумі комісії, яку рекомендується використовувати для швидкого проходження платежу (вона залежить від поточної ситуації та може змінюватися).

    Комиссия при переводе биткоиновСпособи заробітку в мережі

    Якщо клікніть по цифрам, то вони автоматом перетворюються в рублі за поточним курсом, щоб ви розуміли приблизні втрати за переклад. Взагалі, комісія в мережі биткоина не обов’язкова, але при цьому ймовірність здійснення вашого перекладу в осяжному майбутньому буде вкрай мала, бо майнеры в новий блок записують транзакції по мірі убування суми комісії (редиски такі), а розміри блоку строго обмежені.

    В очікуванні виконання вашої заявки можна зайнятися своїми справами — за фактом проведення платежу вам на пошту прийде повідомлення. Залишиться тільки перевірити прихід грошових коштів. Якщо виникнуть непорозуміння, то пишіть на адресу [email protected]. Саппорт працює цілодобово (правда, перевірити це досі не вдалося незважаючи на великий обсяг транзакцій через 60 сек — все працювало без нарікань на автоматі).

    Партнерська програма в 60сек

    Після реєстрації і входу на сайт 60cek в своєму особистому кабінеті ви крім усього іншого зможете знайти вкладку «Партнерська програма». Не застосовуйте прочитати наступні пару абзаців, щоб зрозуміти, що це аж ніяк не рядова подія.

    Партнерская программа в обменнике 60cek.orgСпособи заробітку в мережі

    Взагалі, дуже важко отыскть в мережі інформацію про те, яка партнерка вигідна, а яка ні (гроші люблять тишу). Неможливо орієнтуватися лише на відраховуються за партнерською програмою відсотки, бо це ні про що, по суті, не говорить. Скільки разів я захоплено смакував великі бариші, а отримував «сльози». Дізнатися про це можна тільки на своєму досвіді.

    Так от, я вам по великому секрету скажу (гучним шепотом), що реферальная програма в 60сек — це бомба. Ні, правда! Тут схоже зійшлося відразу кілька обставин:

  • Курс обміну у них дійсно часто один з найвигідніших на ринку.
  • Інтерфейс сервісу дуже ввічливий, на мій погляд, не перевантажений і зрозумілий.
  • Власники, схоже, по-справжньому чесні з партнерами. Адже тут все на довірі — перевірити практично не реально.
  • Загалом, поки я ними (і їх партнеркою дуууже задоволений). Судіть самі. За півроку я отримав від них вже сотні виплат і зовсім не маленьких:

    Заработок на партнерке в 60секСпособи заробітку в мережі

    За два дні — 13 тис. рублів! Це зараз я вже більш-менш звик, а раніше був просто в шоці (не вірилося). Обмовлюся, правда, що далеко не всі дні бувають такими вдалими (хоча було якось ще в два рази більше, але одноразово, коли курс биткоина різко злетів до небес). Іноді навіть острах бере від усього цього.

    До речі, потрапити в подібний список ви зможете перейшовши в «Особистий кабінет» — «Партнерська програма» — «Фінанси» — «Заявки на виплату». В цьому списку на кожній сторінці наводиться за три виплати, і у мене на даний момент (з травня 2017) набралося вже понад 150 виплат:

    мои доходы в обменнике 60cekСпособи заробітку в мережі

    Загалом, якби мені хто сказав, то я з упевненістю відповів би, що це фейк чистої води, а автор фуфел. Та, власне, мені це і говорять. Але як не вірити своїм очам.

    Так, ще забув сказати, що партнерка дворівнева, тобто ви будете заробляти і на рефералах ваших рефералів, нехай і не набагато менше ( 0,6% за перший рівень від сум успішних операцій наведених рефералами і 0,2% — вже від сум їх рефералів). Але тут знову ж головне не цифри, а те, що це працює!

    Висновок зароблених у партнерці обмінника грошей

    Забув сказати. Дуже зручно, що висновок з партнерки зароблених коштів можливий всіма тими ж способами, що використовуються в 60сек для обміну. Для цього перейдіть на вкладку «Фінанси» і тиснете на розташовану внизу кнопку «Активувати виплати». На пошту вам прийде лист, переходьте за посиланням і здійснюєте висновок зручним для вас способом:

    Вывод денег с обменника 60cekСпособи заробітку в мережі

    Що приємно, гроші надходять практично миттєво. Причому, якщо з іншими обмінниками бували проблеми з проходженням виплат (які вирішувалися зверненням в техпідтримку), то в 60сек за весь час, наскільки я пам’ятаю, все працювало як годинник.

    Висновки по обмінника 60cek.org

    Головна перевага 60сек при обміні кріптовалюти на рублі (або навпаки) — це висока надійність укупі з хорошим курсом. Ну, і накопичувальна знижка теж відіграє свою роль в тому, щоб користуватися переважно їм, а не тими обмінниками, у кого на даний момент, курс обміну трохи краще (це як бонусна карта в мережах заправок).

    В принципі, для обміну можна використовувати і біржі криптовалют, наприклад, біржа Ексмо відмінно для цієї мети підійде. Але там все ж трошки буде складніше, хоча заради деякої економії можна спробувати розібратися. У будь-якому випадку, потрібно вважати і дивитися де саме вигідніше при тій же самій надійності проведених операцій.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу