Як розкрутити сайт самому

2022

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Що публікуються на ньому статті не тільки інформують, а й лікують. Збудники розглянутого сьогодні захворювання – Яндекс, Bing, Yahoo і Google.

Симптоми хвороби (головний біль, нервозність) проявляються у редакторів, копірайтерів і вебмайстрів після отримання капч.

Як розкрутити сайт самому

Щоб позбутися від недуги, скористаємося «пігулками» від ruCaptcha. До їх складу входить…

Коли хочеться посипати голову попелом!

What happened?

Капча – ефективний засіб розпізнавання роботів і людей, що застосовуються пошуковими системами. Але для багатьох веб-фахівців капчі стають граблями, на які доводиться наступати кожен день.

В тому числі і вашому покірному слузі, і його команді сайту.

Обсяги майданчики ростуть, і доводиться співпрацювати вже зі сторонніми авторами. Але унікальність тексту – це наше все. Тому матеріалів, в оригінальності яких варто упевнитися, теж стає більше.

А де унікальність контенту, там і капчі!

Так, є сервіси, які дозволяють перевіряти тексти в автоматичному режимі. Але в них не можна змінювати параметри, значення яких кардинально впливають на точність взятої «проби» пера…

Не будемо розвивати цю тему. У кожного свої рахунки з пошуковими капчами.

Загалом, мене влаштовують тільки десктопні варіанти парсерів для визначення унікальності. Але щоб точно перевірити текст, доведеться попотіти!

За один сеанс перевірки тексту доводиться заповнювати 10-15 капч. В один прекрасний день я перевірив на унікальність двадцять матеріалів. Після таких знущань мій мозок просто перестав адекватно реагувати на подразники!

Чому ruCaptcha?

Ахіллесова п’ята більшості сервісів розпізнавання капч – складність інтеграції зі сторонніми сервісами та додатки. Ні, звичайно, вони надають спеціалізовані API. Але з цим треба розбиратися, вникати…

І навіть залучати веб-розробників, вартість послуг яких «кусається» болючіше, ніж самі капчі.

Для швидкого вирішення проблеми не став розбиратися з особливостями підключення того чи іншого сервісу антикапчи. Я просто відкрив програму, якою користуюся, зайшов в настройки ввів ключ отриманий від ruCaptcha і почав насолоджуватися всесвіті, де немає цих набридливих перевірочних вікон.

Показывать ключЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Спочатку навіть не придивлявся до інших переваг ruCaptcha. Просто за кілька хвилин я отримав ефективний засіб від головного болю. Це вже потім стали видні інші таланти сервісу…

Що ще підкуповує в ruCaptcha?

Принади інструменту, які стали видні потім.

Інші переваги ruCaptcha, які підкуповують клієнта:

  • Швидка реєстрація – для її проходження достатньо заповнити кілька полів форми.
    Заполнение полейЯк розкрутити сайт самому
  • Єдина обліковий запис – після авторизації на сервісі користувач ruCaptcha може вільно переміщатися між функціоналом трьох кабінетів: замовника, виконавця та виробника.

    Единая учетная записьЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Розгадувати капчі за гроші поки не збираюся. Але на всяк випадок стане в нагоді. До того ж трохи знайомий програмуванням, тому можна за гроші комусь допомогти з інтеграцією.

  • Продуманий список підтримуваних платіжних інструментів – оплатити послуги сервісу можна карткою і через будь-яку популярну платіжку.
    Список инструментовЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Статистичні показники – в ruCaptcha працює більше 1 тис. виконавців, які забезпечують високу швидкість вирішення капч (за 3-8 сек.).

    Статистические показателиЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Виконавці сервісу клацають капчі як насіння 🙂 .

  • Адекватна вартість – кіло перевірених капч в ruCaptcha обходиться замовникові всього в 44 руб. Інші типи перевірочних «віконець» трохи дорожче.

    СтоимостьЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Вартість послуг сервісу плаваюча: залежить від рівня завантаження ресурсів (виконавців) платформи.

  • Статистика за обсягом наданих послуг – у розділі «Розпізнавання» на графіках відображається кількість пройдених капч за вчора і сьогодні.

    РаспознаваниеЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Часовий діапазон графіків можна розширити в налаштуваннях. Крім цього статистичний розділ дозволяє отримати дані по кожному примірнику капчі.

    ID капчиЯк розкрутити сайт самому

  • Додаткова настройка параметрів перевірки – дивно, але в ruCaptcha користувач може тонко налаштовувати опції валідації. Наприклад, відсіяти капчі на англійській або російській мові.
    Параметры проверкиЯк розкрутити сайт самому
  • Каталог стороннього софту – в ньому представлені програми, в яких використовується перевірки на основі капч. Не виходячи з сервісу, клієнт ruCaptcha може підібрати інструмент для вирішення тієї чи іншої задачі.
    Сторонний софтЯк розкрутити сайт самому
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Ще не вечір!

    Впевнений, що у ruCaptcha набагато більше переваг, ніж згадано в огляді. Решту я не став шукати, бо вже вирішив свою проблему за допомогою даного інструменту.

    Але не варто думати, що сервіс затребуваний тільки серед копірайтерів і видавців. Цей список професій набагато ширший: укладачі СЯ, SEO-фахівці, інтернет-маркетологи… І ще безліч професіоналів, яким ruCaptcha допоміг вилікуватися від головного болю. Тому що це просто, швидко і без головного болю!.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу