Добуваємо посилання на сайт

2599

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Продовжую «палити тему» безкоштовного отримання зовнішніх вхідних посилань з трастових ресурсів, які мають високий показник тіц і користуються довірою та авторитетом у пошукових систем.

Добуваємо посилання на сайт

Купити беклінків з такого проекту може бути збитковою справою, та й не завжди можливо, в принципі, тому вельми до речі припадуть способи отримання, нехай і не завжди повноцінних, але все ж безкоштовних і індексуються пошуковими системами зворотних посилань з таких монстрів рунета. Зате в них можна зареєструватися (краще використовуючи одноразовий Емайл) і залишить посилання на сторінці свого профілю.

Халявні зворотні жирні посилання

Всі скріншоти в статті, що демонструють відкритість беклінків і показують тіц, зроблені з включеним SEObar для Opera (зручний і інформативний SEO плагін). Світло-коричневий фон означає, що даний беклінків відкритий для індексації пошуковими системами.

  • Best-woman — потрібно буде зареєструватися, після чого вас автоматично авторизує.

    Перейдіть за назвою «Моя сторінка», розташованої в лівій колонці, і клацніть по кнопці «Редагувати профіль». В поле «Сайт», розташованому в самому низу, вставити ваш Урл, а в полі «Інтереси» — введіть фразу, що містить ключові слова. Вони будуть виконувати роль околоссылочного тексту, який буде врахований пошуковими системами замість відсутнього анкора.

    Збережіть зроблені зміни і вас автоматично перекине в акаунт:

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Залишиться тільки скопіювати з адресного рядка браузера URL сторінки і додати його в IndexGator або GetBot.

  • Ehow — для реєстрації вам потрібно буде на головній клацнути по посиланню «Register», розташованої в самому верху праворуч. Після знімаєте пошту і переходьте з листа.

    Для входу в профіль клацніть по логіну вгорі сторінки, а потім перейдіть по напису «Edit Profile» у лівій колонці. Url, який ви вводите в поле «Web Site», буде в підсумку закритий від індексації, що нас, звичайно ж, не влаштує.

    Але зате можна вставити в поле «More About Me» гіперпосилання з потрібним анкором і околоссылочным текстом, при цьому вона буде відкрита для індексації пошуковими системами. Для вставки потрібно використовувати HTML код (читайте детальніше про створення посилань в HTML тут і тут). Який код може виглядати, наприклад, так:

    Веду блог <a href=»https:///»></a> — поради по створенню сайтів, форумів, блогів, інтернет магазинів

    Після збереження зроблених змін потрібно перейти на сторінку свого аккаунта (відкриту для всіх користувачів, а не тільки для вас) за «See My Public Profile», розташованої в лівій колонці:

    http://www.ehow.com/members/ktonanovenkogo.html?view=3rd

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

  • Livehh — спочатку реєструєтеся, переходите з листа і заповніть поля «Інтереси», куди можете вписати текст навколо посилань з ключовими словами.

    Далі прокручуєте сторінку до самого низу і в полі «Біографія» переходите в режим «HTML», вводите текст з гіперссилкою у форматі HTML, наприклад, так:

    Веду блог <a href=»https:///»></a> — поради по створенню сайтів, форумів, блогів, інтернет магазинів

    Усі зроблені зміни, в результаті чого перейдете на сторінку вашого профілю:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Скопіюйте URL і кидаєте його в IndexGator або GetBot .

  • Продовжуємо отримувати халявні беки

  • Goarticles — спочатку реєструємося, переходимо з листа і авторізуємось, використовуючи свої логін і пароль.

    Потім ви потрапите в свій аккаунт, де вам потрібно буде натиснути на кнопку «Edit Profile» і ввести у поле «Website URL» свій Урл. Але при цьому воно не буде містити анкора (тексту), що не дуже добре, хоча і терпимо. Але цю неприємність можна нівелювати, ввівши в поле «Author Bio» HTML код фрази з ключовими словами та гіперпосиланням. Код може виглядати, наприклад, так:

    Веду блог <a href=»https:///»></a> — поради по створенню сайтів, форумів, блогів, інтернет магазинів

    Тепер клацніть по картинці вашого аватара (якщо ви його задали), розташованого під написом «Member Profile», в результаті чого перейдете на сторінку свого профілю:

    http://www.goarticles.com/cgi-bin/author.cgi?C=335499

    Переконайтеся в наявності на цій сторінці відкритого для індексації пошуковими системами зворотного посилання (бэклинка) і наявність у цій посилання потрібного вам анкора:

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

  • Novate — спочатку реєструємося, при цьому раджу відразу ж заповнити поля «WWW-сторінка» (вводите в полі URL ) і «Про себе» (в це поле ви можете ввести фразу, що містить ключові слова, і додати сюди гіперпосилання на свій сайт у вигляді — https:///). По закінченню реєстрації вам потрібно буде перейти з листа та авторизуватись під своїм логіном та паролем.

    Клацніть вашого логіну у верхній частині сторінки праворуч, а потім перейдіть на вкладку «Ваша сторіночка».

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Скопіюйте адресу сторінки вашого профілю і проженіть його в IndexGator або GetBot .

  • Ariom — зареєструватися, перейти з листа, а потім авторизуватися на форумі, використовуючи свої логін і пароль.

    Далі перейдіть в налаштування свого профілю, натиснувши на однойменну напис вгорі праворуч. В поле «Сайт» введіть Url, а в полі «Інтереси» можете ввести фразу з ключовими словами. Тепер перейдіть на головну сторінку форуму і прокрутіть вниз до кінця. У рядку «Зареєстровані користувачі знайдіть свій логін і клацніть по ньому.

    Таким чином ви потрапите на сторінку свого аккаунта, де зможете спостерігати жирну посилання:

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

  • Seo-monster — сервіс для проведення SEO аналізу сайтів, як, наприклад, тут я описував. Перейдіть сюди і просто замініть у формі, розташованої вгорі, моє доменне ім’я на своє і натисніть на кнопку «Перевірка». А потім скопіюйте URL сторінки з результатами Seo аналізу і киньте її в IndexGator або GetBot.
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Поєднуємо приємне з корисним у Ротабане

    Rotaban — можна поєднати приємне з корисним — додати свій проект в якості майданчика для майбутнього розміщення банерів за гроші і одночасно отримати безкоштовну зворотне посилання, відкрите для індексації всіма пошуковими системами. Отже, спочатку переходьте сюди і тиснете на кнопку «Реєстрація», розташовану вгорі сторінок справа.

    Заповнюєте поля реєстрації, чекаєте листи і перейдіть за посиланням підтвердження з цього листа. Далі авторізуетесь, ввівши свій логін і пароль.

    З верхнього меню вибираєте пункти «Вебмайстрам» — «Панель управління» і на сторінці, що відкрилася, тиснете на кнопку «Додати сайт». Заповніть всі поля — частина цієї інформації буде служити околоссылочным текстом. Після цього ваш ресурс буде надіслано на модерацію, про результати якої буде повідомлено в листі.

    Після того, як ваш сайт візьмуть на біржу, ви повторно вибираєте з верхнього меню (попередньо авторизувавшись на ньому) пункти «Вебмайстрам» — «Панель управління» і на сторінці, що відкриється, перейдіть по посиланню «Додати місце», якщо хочете розмістити на своєму сайті банери за гроші:

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Заповнюєте всі наведені поля, призначаєте ціну за місяць розміщення банера і тиснете на кнопку «Додати». Додаєте за необхідності ще якусь кількість місць аналогічно описаному вище.

    Якщо ви не плануєте розміщувати банери за помісячну оплату, то на сторінці панелі управління вам потрібно буде відразу ж перейти по напису «Подивитися в каталозі» і переконатися, що на цій сторінці проставлена безкоштовно зворотнє посилання, відкрите для індексації пошуковими системами:

    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Вам тільки залишиться скопіювати URL в IndexGator або GetBot.

    Докладніше про те, як заробляти на банерній рекламі і, зокрема, Ротабане, читайте тут.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу