Освоюємося з інтернет-грошима

3058
  • Курс биткоина до рубля, євро і долара
  • Як заробити на зміні курсу?
  • Калькулятори биткоинов і сатоши
  • Висновок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . У сьогоднішній статті ми будемо вести розмову про курс найпоширенішого представника імперії криптовалют – «великого і жахливого» биткоина (bitkoin).

    Мова піде про динаміку його зміни, можливі перспективи на майбутнє, підрахунках і тому подібних моментах (наприклад, при використанні Bitcoin обмінників важливо знати реальний курс, щоб розуміти скільки ви переплачуєте).

    Освоюємося з інтернет-грошима

    Адже дуже важливо, щоб ваш рахунок в bitkoin гаманці не просто збільшувався (наприклад, за рахунок майнінгу або невеликих доходів через биткоин крани), але і росла фактична (доларова, єврова або навіть рублева) його вартість. А для цього потрібно чітко відчувати тенденції, відстежувати курси і вміло спекулювати наявної у вас готівкою кріптовалюти.

    Курс биткоина до рубля, євро і долара (живі графіки)

    На момент написання статті курс дуже високий і один биткоин коштує приблизно 62 000 рублів або 994,39 долара. Судити про те, це висока або низька ціна, не можна, оскільки все залежить від тимчасового інтервалу, на якому проводиться аналіз. Найкраще, напевно, брати інформацію з офіційного сайту bitcoinity.org.

    Вище наведено графік курсу биткоина до долара в динаміці змінює свої показання в реальному часі (сьогодні, наприклад, стежимо за безприкладним падінням):

    За допомогою розташованої внизу панелі ви зможете змінити масштаб графіка і подивитися динаміку зміни курсу за останній день, за тиждень, за місяць, за рік або навіть за кілька років. А інструменти з верхньої панелі допоможуть налаштувати і при необхідності змінити відображаються на графіку дані.

    Якщо вам важливий курс bitcoin до рубля, то вам більше підійде ось такий графік (він знову ж таки «живий», тобто в реальному часі без оновлення сторінки відображає всі зміни курсу):

    Ну, і в догонку можна подивитися ще й на графік поточного відносини биткоина до євро:

    Повторюся, що наведені вище графіки співвідношення курсів інтерактивні, тобто ви можете змінювати масштаб відображення в нижній панелі, а так само використовувати численні інструменти з верхньої панелі.

    Там же можна отримати код потрібних інформерів за курсом кріптовалюти для свого сайту. Поточний курс биткоина до основних валют можна подивитися трохи нижче :

    bitcoin price chartОсвоюємося з інтернет-грошимаbitcoin price chartОсвоюємося з інтернет-грошима

    Графіки клікабельні і посилання з них ведуть на повноекранну їх версію.

    Як заробити на зміні курсу биткоина?

    Для швидкого пошуку кращого курсу серед онлайн-обмінників можна використовувати такі сервіси моніторингу:

  • КурсЕксперт
  • BestChange
  • Серед перевірених обмінників я б рекомендував на даний момент користуватися цими (крім усього іншого, у них є накопичувальна знижка дозволяє з часом пристойно економити):

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • Ну і, звичайно ж, криптобиржи, які відмінно дозволяють заробляти на зміну курсу биткоина та інших криптовалют:

  • BitexBook
  • Binance
  • BitMEX
  • EXMO
  • LocalBitcoins
  • Якщо аналізувати динаміку денного таймфрейма, то ціна б’є всі рекорди, бо ринок з двадцятого жовтня почав впевнений бичачий тренд, який постійно подає ознаки прискорення:

    ускорение тенденции роста курса биткоинаОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Якщо вираз «бичачий тренд» ви чуєте вперше і поки ще не знаєте, що воно означає, обов’язково ознайомтеся зі статтею «Стратегії, тренди і технічний аналіз на ринку Форекс, а так само принципи торгівлі на Forex».

    У вищевказаній статті ми говорили, що необхідно торгувати в тенденціях. Отже, зараз потрібно купувати биткоины в розрахунку на подальше зростання його курсу. Однак, щоб припущення про зміну курсу було більш вірним, нам потрібно подивитися на інші таймфрейм, наприклад, на динаміку зміни курсу bitkoin протягом місяця.

    Ціна близька до своєї попередньої вершині, після якої почався відкат. Отже, ми вже зовсім без сумнівів можемо назвати її високою, а не низькою:

    динамика изменения курса bitkoinОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Місяць тому ми публікували статтю «Як заробити биткоины: чотири основних способи», там нами був зроблений прогноз щодо торгівлі на підвищення. Місяць пройшов, стратегія залишається в силі: ціна прагне пробити попередню вершину, причому досить напористо, прискорюючись і виходячи з раніше намічених каналів свого руху.

    Якщо ви ще не використовували курс биткоина собі на користь, то зараз, напевно, занадто оптимістичних планів будувати не варто, входити в угоди бажано тільки на невеликих таймфреймах. Ринок, найімовірніше, проб’є раніше зазначений рівень, після чого почне серйозний відкат вниз, як це було раніше:

    уровень курса биткоинаОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Після пробиття вершини входити в ринок не можна ні в якому разі: треба чекати, поки він визначиться. В принципі, подальше зростання дуже малоймовірний, буде або відкат, або «коридор» — бічна тенденція.

    Курс биткоина, звичайно, зростає, що дуже радує трейдерів та інвесторів. Але чи варто вкладатися в криптовалюту – питання дискусійне, бо її кількість обмежено, а поширення росте, мильна бульбашка може дуже різко лопнути.

    Калькулятор биткоинов – скільки коштує криптовалюта?

    Щоб легко порахувати вартість одного биткоина, зовсім не обов’язково вдивлятися в постійно мінливі біржові котирування (дивіться рейтинг бірж кріптовалюти на 2017 рік). Достатньо просто скористатися калькулятором.

    Вбудований калькулятор можна виявити навіть у видачі Яндекса, якщо ввести число биткоинов і додати ще BTC (типу такого — «0.0011 BTC»):

    Биткоин калькулятор в ЯндексеОсвоюємося з інтернет-грошима

    Мені дуже подобається калькулятор (ака конвертер) на сайті БестЧейндж. Для підрахунку необхідно вказати суму в биткоинах (або навіть в сатошах, що дуже зручно), або в гривнях/доларах/євро. Наприклад, переведемо зароблені на биткоин-кранах сатоши в рублі:

    калькулятор перевода сатоши в рублиОсвоюємося з інтернет-грошима

    Чи можна прикинути скільки і чого можна отримати за 12 000 рублів у всіх згаданих валютах. Дуже зручно, що внизу у вигляді таблиці наводиться так само калькуляція та з інших популярних валют і криптовалютам. Це дозволяє зайвий раз не вибирати їх зі списку, що випадає конвертера.

    Користуватися калькулятором зможе навіть дитина, тут немає абсолютно нічого складного. Та й сам по собі сайт БестЧейндж вельми корисним в плані не тільки калькуляції, але й пошуку кращого обмінного курсу в потрібному вам напрямку. Дуже рекомендую в цілях економії часу і коштів.

    Висновок

    Отже, ми визначили курс биткоина до рубля і долара, побудували припущення про подальші тенденції його зміни, склали в якійсь мірі торговий план для біржових спекуляцій (починати краще на щось типу Ексмо або Бинанс). Ми освоїли також биткоин-калькулятор для ведення простих підрахунків в різних валютах. Залишилося тільки побажати Вам успіху у біржовій грі та інвестиції!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу