Тестуємо онлайн-сервіси

3081
  • 10 сервісів для створення тимчасових Email адрес
  • 8 безкоштовних сервісів одноразової анонімної пошти
  • 3 сервісу тимчасової пошти з підміною адресата
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Навіщо і коли може знадобитися тимчасова пошта?

    Ну, наприклад, в мережі більшість онлайн-сервісів і сайтів, в яких вимагається реєстрація (форуми, блоги, соціальні мережі, різні спільноти тощо) в якості ідентифікатора особистості, як і раніше вимагають вказати Email адресу (як правило, на нього надсилають лист з посиланням або кодом, щоб підтвердити його приналежність до вас).

    Знайома ситуація? Багато хто при реєстрації вказують свій основний поштову скриньку, а потім змушені (як, наприклад, це роблю я) розгрібати тонни поштового спаму в пошуках серед нього чогось важливого. Хтось заводить для реєстрації окремий Эмэйл, що є гарним рішенням.

    Тестуємо онлайн-сервіси

    Але можна скористатися і послугами тимчасової електронної пошти, для отримання скриньки в якій не потрібно реєструвати електронну пошту і витрачати на це час. Особливо це актуально при вимушеній реєстрації де б то не було в мережі, коли в подальшому створеним акаунтом ви не плануєте користуватися.

    Виглядати це справа може як дзеркало до основного e-mail адресою або як самостійні ящики, але працюють обмежений час (наприклад, існує тимчасова пошта на десять хвилин, кілька годин або кілька днів).

    10 сервісів для створення тимчасових Email адрес

    Власне, одноразова пошта може бути використана і ще в десятках інших випадків, наприклад, коли ви хочете відправити комусь повідомлення анонімно. Або при якому-небудь інтернет-голосуванні, коли для уникнення накруток йде прив’язка до поштової скриньки, і тут одноразова пошта доведеться як не можна до речі (тим, хто хоче обійти це обмеження).

    Давайте відразу перейдемо від теорії до практики і подивимося, як все це працює насправді. Помацай і зробимо висновки про те, чи варто це того і що саме має сенс взяти на озброєння.

  • Temp-Mail.org — анонімна одноразова пошта. Тимчасовий електронну адресу формується автоматично при переході на головну сторінку цього сервісу. Побачити його і можна скопіювати у верхній лівій частині сторінки.

    Ваш временный mail нужного вам видаТестуємо онлайн-сервіси

    Російськомовний інтерфейс і інтуїтивно зрозумілий (більше за інших схожий на сервіс електронної пошти). Якщо вам не подобається варіант ящика отриманого за замовчуванням, то можете самі вибрати для нього ім’я і доменну зону натиснувши на кнопку «Змінити» з лівого меню.

    смена одноразового адреса почтыТестуємо онлайн-сервіси

    Отримані Email живуть близько години. Якщо ящик вам більше не потрібен, його можна видалити.

    Так само у них є браузерні плагіни для Chrome / Mozilla і Android додаток.

  • Discard Email — сервіс одноразових Email, що дозволяє вибрати не тільки будь-яке ім’я скриньки, але і вибрати домен (те, що йде після значка собачки @ йде) з десятка варіантів.

    Одноразовый почтовый ящик в Discard.EmailТестуємо онлайн-сервіси

    Сервіс хоч і буржуйський, але має можливість переключення на російський інтерфейс. Наскільки я зрозумів, пошта в ньому зберігається до 30 діб і при цьому до вхідних листів можуть бути прикріплені файли розміром до десяти мегабайт.

  • Tempmail.io — пропонує створити скриньку шляхом автоматичної генерації адреси, або вибору імені свого майбутнього скриньки.

    Временная почта в DisposableinboxТестуємо онлайн-сервіси

    Сервіс дозволяє вибрати домен зі списку, домени регулярно додаються і оновлюються. Сервіс підтримує російськомовний інтерфейс. Листи зберігаються 60 хвилин, а сам ящик живе поки не зміниться сесія, або якщо ви не видалите.

  • DropMail.me — один з найбільш серйозних та функціональних сервісів тимчасової пошти. Ніяких тимчасових обмежень по суті немає, але якщо ви перезавантажте сторінку, то відкриється новий одноразовий Емайл. Однак, з’явилася кнопочка «Відновлення доступу» для входу у раніше створені ящики.

    Временный почтовый ящик в DropMail.meТестуємо онлайн-сервіси

    Також можна буде налаштувати пересилання кореспонденції на свій основний Email, щоб завжди мати доступ до приходить на цей одноразовий ящик кореспонденції. При бажанні, ви можете створити новий ящик з потрібним вам ім’ям і можливістю вибору однієї з трьох доменних зон. Загалом, чумовой сервіс.

  • GetAirMail — після натискання на кнопку «Get Temporary Email буде автоматично згенерований ваш тимчасовий (на найближчі 24 години) e-mail адресу, який ви зможете скопіювати вгорі відкритої сторінки. А трохи нижче почнеться перевірка вмісту цього ящика з десятисекундним інтервалом. Власне, все.
  • Guerrillamail — не дуже зручний інтерфейс, але звикнути можна. Ім’я скриньки генерується автоматично, але можна буде поміняти на своє і вибрати відповідний домен, тобто закінчення адресу знято з підписки, яке йде після @.
    Анонимная почта в GetAirMailТестуємо онлайн-сервіси
  • Incognito Mail — перейшовши під цим Урлу вам потрібно буде придумати логін (або отримати згенерований варіант) і стати «каліфом на годину» з тимчасовим ящиком виду @incognitomail.net і терміном життя як раз в годину (можна буде при необхідності продовжувати його до повного години). При цьому є можливість відповідати на вхідні листи, що для когось може бути актуально.
  • MailForSpam — з назви очевидно, що ця пошта призначена для прийому спаму. Вона, так би мовити, готова взяти вогонь на себе, тим більше, що власникам це не дуже накладно, бо листи зберігаються там дуже обмежений час і видаляються в міру потреби у вільному просторі на сервері (це може відбуватися кілька разів на день або раз на місяць).

    Временный Емайл в MailForSpamТестуємо онлайн-сервіси

    Інтерфейс, до речі, можна переключити на російську, але і без цього він, на мій погляд, є верхом лаконічності. Просто вводите бажаний логін і тиснете на «Увійти» для перегляду вхідних листів. Що може бути простіше?

  • MailInator — в цьому тимчасовому поштовій скриньці може одночасно зберігатися не більше десяти повідомлень (кожна вагою не більше 120 Кб), при цьому всі наявні вкладення до листів видаляються. Для початку роботи з ним, досить буде ввести бажане ім’я скриньки і натиснути на кнопку «Check it»:

    Создание временного почтового ящика в MailinatorТестуємо онлайн-сервіси

    В результаті відкриється сторінка з вмістом вашого нового адресу знято з підписки, де протягом кількох годин будуть зберігається надходять листи. Їх можна буде переглянути і при бажанні написати відповідь.

  • MinteMail — досить простий сервіс, де навіть нічого вводити не потрібно. Відразу після переходу по вказаному посиланню в правому верхньому куті ви побачите автоматично згенерований тимчасовий Емайл. Скопіюйте його та не закриваючи сторінку проведіть реєстрацію або для чого ще вам знадобився тимчасово-анонімний поштова адреса з терміном життя в три години), щоб трохи почекавши побачити там же прийшло повідомлення.
  • 8 безкоштовних сервісів одноразової анонімної пошти

  • MyTempeMail — цей сервіс тимчасової пошти пропонує вам на вибір або створити перенаправлення з автоматично згенерованого Емайл-адреси на ваш основою ящик (можна задати час його життя в межах від однієї години до одного місяця), або просто створити одноразовий Email (з довільною назвою або ж з обраним вами):

    Одноразовый Email в MyTempeMailТестуємо онлайн-сервіси

    Термін життя такого ящика дорівнює півгодини (внизу відкритої сторінки почнеться зворотний відлік). Взагалі все досить зручно, але інтерфейс даного сервісу трохи підгальмовує.

  • 10minutemail — власне, назви сервісу напевно зрозуміло, що живе цей тимчасову поштову скриньку лише десять хвилин, але при бажанні можна отримати ще десять хвилин натиснувши на відповідне посилання.
  • TempInBox.com — на що відкрилася сторінки вводите бажане назва поштової скриньки і тиснете на кнопку «Check mail», в результаті чого ви потрапите на сторінку перегляду кореспонденції. В очікуванні нового листа її можна оновлювати. Ящик проживе трохи менше доби (близько шістнадцятої години), якщо вірити опису.
  • Wh4f — цей сервіс тимчасової пошти дозволяє зберігати до одного мегабайта кореспонденції (але не більше, ніж в десяти повідомленнях) терміном від восьми годин до одного тижня (цей інтервал задається при реєстрації скриньки).
    Регистрация в сервисе временной почты Wh4fТестуємо онлайн-сервіси
  • YOPmail — тут можна отримати одноразові адреси електронної пошти без реєстрації строком на вісім днів. Що примітно, ящики створюються автоматично при отриманні листа на адресу @yopmail.com або ще на чотирнадцять доменів належать цьому сервісу (за замовчуванням приймаються всі повідомлення на цей поштовий домен).

    Перевіряти пошту на створеному таким чином ящику можна ввівши в адресний рядок браузера такий ось Урл: http://www.yopmail.com?имя-вашего-почтового скриньки. Є розширення для браузерів Internet Explorer і FireFox.

  • Abc-k — цей сервіс безкоштовної (а не тимчасовою) пошти дає можливість використовувати під вхідну кореспонденцію до одного гіга простору, а до листів прикріплені вкладення до десяти мегабайт. На вхідні листи можна буде відповідати, пересилати їх, надсилати нові повідомлення. Повідомлення зберігаються на сервері шістдесят днів.
  • 3 сервісу тимчасової пошти з підміною адресата

    Ну, і на завершення хотів би навести ще кілька прикладів сервісів, які дозволяють підміняти вміст полів адресата або e-mail-адреси, з якого повідомлення відправляється. Мені важко з ходу припустити ситуації, коли це може знадобитися, але ви принаймні будете знати де шукати, якщо раптом така ситуація виникне (в закладки браузера цю публікацію можна на всякий пожежний додати — я додав).

  • AnonymousEmail.me — простий у обращениии і досить ефективний сервіс по приховуванню реального Емайл адреси відправника пошти. До листів можна додати вкладення. Також є валідний SMTP сервер, що дозволяє відправляти повідомлення для адресатів на будь-яких поштових сервісах світу.

    AnonymousEmailТестуємо онлайн-сервіси

    При отриманні цього повідомлення на адресу опонента, у поле «Від кого» буде красуватися той Емайл, який ви ввели при відправці повідомлення з AnonymousEmail.

    Анонимная отправка почтыТестуємо онлайн-сервіси

  • Send Email — ще один сервіс для відправки анонімних повідомлень. У пропонованій формі ви можете вказати e-mail, на який буде надіслано відповідь на ваше повідомлення, якщо опонент захоче на нього відповісти:

    Анонимное почтовое сообщениеТестуємо онлайн-сервіси

    При його приході адресату в полі від кого буде вказаний Email [email protected], але при натисканні на кнопку відповіді, у полі адреси вставится вказану вами поштову адресу для відповідей:

    Анонимное письмоТестуємо онлайн-сервіси

  • AnonyMailer — працювати з ним зовсім не важко. Заповнюєте всі ті ж поля, що і при звичайній відправлення листа, хіба що тільки в перших двох вказуєте потрібні вам ПІБ і зворотні e-mail адресу.

    Анонимная почта с подменой адресатаТестуємо онлайн-сервіси

    Начебто все чудово, але є один неприємний момент. У отриманому листі буде вказано, що цей лист надіслано з анонімного сервісу, а щоб цей текст не з’являвся, вам запропонують пройти по посиланню і сплатити орендну плату у вигляді десяти вічнозелених монет за рік. В загальному-то не багато, але якщо сервіс потрібен вам разово, то витрата може виявитися недоречним.

  • Ну, ніби все. Якщо є чим поділитися, то милості прошу в коментарі.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу