Добуваємо посилання на сайт

2367

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Продовжуємо розглядати різні варіанти отримання безкоштовних посилань на свій сайт, причому не аби яких, а відкритих для індексації пошуковими системами. Справа в тому, що трастові ресурси користуються довірою у Яндекса і Гугла, а значить беклінків з них здатні злегка збільшити трастовий того сайту, на який вони будуть вести.

Добуваємо посилання на сайт

А в результаті збільшення трасту, сторінки вашого проекту зможуть трохи підрости в пошуковій видачі (зайняти позицію більш близькі до топу по тим чи іншим запитам). Ну, а це, в свою чергу, призведе до зростання (можливо, що невеликого і навіть не особливо помітного неозброєним оком) кількості відвідувачів, що прийшли з пошуку.

Як збільшити траст сайту зворотними посиланнями

Траст залежить від багатьох умов, але ми для зручності будемо судити про нього за значенням показника тіц, про який я вже писав тут. Це, звичайно ж, не зовсім правильно, але тим не менше такий спосіб самий простий і зручний.

Як я вже неодноразово згадував у попередніх статтях, для визначення того, відкрита чи ні зворотній посилання для індексації пошуковими системами, досить зручно використовувати плагін описаний тут (він називається SEObar для Opera).

Цей плагін, при відповідних налаштуваннях описаних у цій статті, може дуже наочно показувати наявність у коді гіперпосилання атрибуту rel=»nofollow».

Якщо гіперпосилання буде підсвічена світло-коричневим прямокутником (при всіх встановлених галочках в налаштуваннях плагіна), то це означає, що вона буде враховуватися пошуковими системами в вашу користь. На наведених нижче скріншотах, як підтвердження відкритості, я як раз використовую можливості SEObar.

  • Hwp — з профілю цього ресурсу беклінків, схоже, отримати не вийде, але зате можна буде створити повідомлення в блозі на цьому порталі, де буде можливість вставити посилання з потрібним анкором (текстом). При цьому, вона буде відкрита для індексації, що не може не радувати. Отже, для початку потрібно зареєструватися, а потім перейти по підтвердженню з отриманого листа та авторизуватися під своїми логіном та паролем.

    Далі перейдіть на вкладку «Співтовариство» з верхнього меню і виберіть з лівої колонки пункт «Особиста сторінка». Для підтвердження того, що ви «білий і пухнастий», а не спамер, можете заповнити деякі поля свого профілю, а потім перейдіть на вкладку «Блог» з верхнього меню і виберіть з розташованої внизу «Нове повідомлення». Використовуючи візуальний редактор напишіть повідомлення в блозі, вставивши в нього беклінків з потрібним анкором і опублікуйте це повідомлення.

    В результаті, на вкладці «Блог» у верхньому меню «Особистої сторінки» з’явиться створене вами повідомлення:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    До речі, щоб прискорити індексацію пошуковими системами нової сторінки, скопіюйте з адресного рядка браузера її URL і проженіть його в IndexGator або GetBot.

  • Orphus — як завжди спочатку реєструємося. Раджу відразу ж заповнити необов’язкові поля «Сайт» і «Інтереси» (це поле ви можете ввести опис свого проекту, оскільки ця інформація теж буде виводитися у вашому акаунті і зможе служити певним замінником відсутнього анкора у зворотнього посилання, про користь якого можна почитати тут). Підтверджувати реєстрацію не треба, просто заходьте під своїм логіном і паролем, а після цього можете ввести в адресному рядку браузера посилання:
    http://orphus.ru/community/users/Ktonanovenkogo/заменив закінчення на свій логін, який ви задали при реєстрації.
    В результаті відкриється ваш аккаунт, де ви зможете спостерігати отриману абсолютно безкоштовно посилання з тіц=2300, яка без проблем повинна буде проиндексироваться пошукачами (для прискорення цього процесу проженіть адресу в IndexGator або GetBot ):
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Якщо вам потрібно що-то підредагувати в профілі, то клацніть по однойменній написи, розташованій у верхньому правому кутку.
  • Best-party — зареєструєтеся. Відразу ж можете додати свій Урл в однойменне поле, а так само вставити опис, наприклад, у поле «Посада». Вміст цього поля буде виводитися на сторінці вашого профілю поруч із зворотнім посиланням (див. малюнок нижче) і може враховуватися Яндексом і Гуглом при індексації (щось на зразок анкора виходить). Підтверджувати реєстрацію не потрібно, тому можете відразу ж переходити в акаунт:
    http://best-party.ru/personal/ktonanovenkogo

    замініть тільки закінчення на ваш логін. Якщо при реєстрації ви вже заповнили усі необхідні поля, то на сторінці свого профілю побачите жирну посилання:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

    Тепер вам залишиться тільки скопіювати адресу сторінки вашого профілю і прогнати його в IndexGator або GetBot.

  • Ще трохи халявних беклінків з різних ресурсів

  • Форум Labrate — реєструємося, при цьому раджу відразу ж заповнити поля «Область інтересів» і «URL (інтернет-адреса)» для того, щоб потім не займатися редагуванням профілю. У «Сфера інтересів» введіть фразу з ключовими словами, що відносяться до вашого вебсайту. Справа в тому, що вміст цього поля буде відображатися на сторінці вашого облікового запису поряд з бэклинком і, можливо, буде враховано пошуковими системами як анкор, який прямо тут поставити не вийде.

    Заповніть усі обов’язкові поля, а потім виберіть з отриманого листа та авторизуйтеся на форумі під своїми логіном та паролем. Далі введіть в адресному рядку браузера:

    http://www.labrate.ru/cgi-bin/discus/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=ktonanovenkogoзаменив закінчення на свій логін, який ви обрали при реєстрації на форумі. В результаті відкриється ваш обліковий запис:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Проженіть адреса його сторінки в IndexGator або GetBot.

  • Lumix — Реєструєтеся, після чого вас відразу ж перекине на сторінку вашого профілю. Для додавання посилання знайдіть в самому верху сторінки напис з вашим ім’ям і прізвищем, під якими ви реєструвалися.
    Після переходу по ній ви отримаєте можливість редагувати свій аккаунт. Додайте свій Урл в однойменне поле, а так само можете додати опис у полі «Інтереси», т. к. інформація з цього поля теж буде виводиться. Натиснувши кнопку «Зберегти» ви автоматично потрапите на сторінку вашого профілю.
  • Форум сайту 3dnews — Зареєструйтесь (зверніть увагу на нестандартну капчу «NoSpam!», пропонує ввести потрібне слово з правил поведінки на форумі), перейдіть із прийшов після реєстрації листа (у моїй поштовій скриньці Gmail цей лист потрапив чомусь в спам) і на сторінці, що відкрилася, натисніть «Ви можете відредагувати налаштування вашого профілю».
    На сторінці редагування введіть в поле «URL домашньої сторінки адресу свого ресурсу, збережіть зроблені зміни і перейдіть в свій аккаунт, клацнувши на назві вашого логіна, розташованого вгорі. В профілі перейдіть на вкладку «Зв’язок», де зможете спостерігати безкоштовну зворотне посилання з жирного сайту.
  • Relax-fm — реєструємося, чекаємо листи і переходимо. На сторінці внизу лівої колонки переходьте по напису «Мій щоденник». Далі тиснете на кнопку «Написати щоденник» і введіть текст вашого повідомлення. Візуального редактора для вводу немає, але зате працюють HTML теги, тому вам потрібно буде підготувати пост з відповідними гіперпосиланнями і анкорами, який може виглядати так:
    Посилання на статтю — <a href="https:///seo/favicon-favikon-sozdanie-ikonki-favicon-ico-i-razmeshhenie-ee-na-svoem-sajte.html">Зробіть свій фавикон</a>: створення іконки favicon.ico і розміщення її на своєму сайті По закінченні створення поста натисніть на кнопку «Опублікувати», після чого вас перекине на сторінку вашого щоденника, де ви побачите свій пост з відкритого для індексації зворотнім посиланням:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Для прискорення індексації сторінки вашого блогу з новим записом скопіюйте її адресу і проженіть по IndexGator або GetBot.
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу