Тестуємо онлайн-сервіси

2599
  • Відхрещуючись від суб’єктивності
  • Геть консерватизм!
  • Не так просто потрапити на OKchanger!
  • Alarm та інше
  • Можна заробити на ПП
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Люблю я свою професію! Описуючи для користувачів онлайн-сервіси, розширюєш власний набір корисних засобів. «Крайньою» якраз була оглядова стаття про обмінники, з якою ви можете ознайомитися за наведеним посиланням. Працюючи над нею я й відкрив для себе щось нове.

    Тестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На цей раз мій особистий «арсенал» інструментів поповнився зручним онлайн сервісом моніторингу курсів валют з напоминалкой, інформативними графіками, щедрої ПП та купою інших «позитивних» сторін. Про них сьогодні і піде мова, бо інструмент сподобався і виявився гідним окремого огляду.

    Відхрещуючись від суб’єктивності

    Хороший заливати! Що особливого в цьому OKchanger? Так я таких сотні на своєму віку бачив… Зрозуміло, що моя особиста перевагу може бути суб’єктивним. Хто проти: доведемо переваги майданчика над її конкурентами.

    Подібні сервіси являють собою агрегатори курсів безлічі обмінників. З їх допомогою користувачі можуть підібрати оптимальний курс покупки вибраної валюти. Простіше кажучи, ви будете знати, що в обміннику за рогом вигідніше 🙂 .

    Я описав стандартну схему побудови моніторингової майданчики. Але в OKchanger пішли далі і реалізували безліч супутнього функціоналу. Сфокусуємо зір і уважніше роздивимося ключові особливості агрегатора.

    Головний показник ефективності подібних майданчиків – це кількість обмінно-платіжних сервісів. Чим видача більші, тим більше ймовірність не пропустити вигідний для себе курс.

    мониторинг обменниковТестуємо онлайн-сервіси

    На OKchanger з набором все ok. Одних тільки обмінників представлено більше 500!

    Як бачимо, видача майданчики широка. Вона охоплює більшу частину популярних платіжних і обмінних ресурсів. На цьому, в принципі, можна було б закінчити огляд класичного моніторингового сервісу. Але я так легко не отделаюсь, оскільки маю справи з інноваційним фінансовим агрегатором!

    Геть консерватизм!

    Традиційність не вітається у світі валют. Тут курси скачуть по траєкторіях, напрямок яких не в силі спрогнозувати навіть найбільш «потужні» комп’ютери та експерти. На щастя, в OKchanger про консерватизм і «не чули».

    На перший погляд, агрегатор – це простий сервіс. Зібрав курси з обмінників, реалізував алгоритм сортування — ось і вся «сіль»! Але тільки не OKchanger. Тут скрізь натикаєшся на зручні дрібниці.

    Головна робоча зона сервісу – поля для введення шуканих напрямків обміну. Вони знаходяться вгорі ліворуч. Праворуч від полів розташовані кілька фільтрів, перемикаючий видачу в загальний список напрямків, популярних і вибраних.

    курс webmoneyТестуємо онлайн-сервіси

    Поля не потрібно заповнювати вручну – досить вибрати валюти з списку внизу. Після цього відобразиться видача обмінників, які працюють в заданому напрямку. Сервіс, що пропонує найбільш вигідний курс, виводиться вгорі.

    выгодный курсТестуємо онлайн-сервіси

    Головний фактор, що впливає на положення обмінника у видачі OKchanger, це вигідний курс.

    Крім вартості валютних пар в результатах пошуку відображається резерв обмінника і його рейтинг. Він формується на основі позитивних і негативних відгуків.

    рейтинг обменникаТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Натиснувши на значення останнього стовпця, ви зможете ознайомитися з думками інших людей про обраному сервісі.

    Крім відгуків на сторінці відображається основна інформація про роботу обмінника: дата заснування, доступні напрямки, основні технічні характеристики, посилання на саппорт і т. д.

    Не так просто потрапити на OKchanger!

    Це ми можемо запросто увійти на фінансовий агрегатор, а ось обмінників доводиться не так «солодко».

    OKchanger не тільки моніторинговий сервіс, але і валідатор. Перед початком співпраці з валютними майданчиками фахівці агрегатора ретельно перевіряють їх репутацію. Обмінник потрапляє в загальну видачу лише після оцінки його надійності та історії діяльності.

    Якщо сервіс пройшов валідацію, але через молодість ще не обзавівся» репутацією, то система агрегатора виводить відповідне повідомлення.

    обменник без репутацииТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Одне з численних проявів турботи про користувача на OKchanger.

    Обмінно-платіжні сервіси проходять жорстку модерацію на OKchanger. Деякі з них так і не потрапляють на видачу сервісу. Але якщо у вас все-таки виникнуть проблеми з представленої майданчиком, то сміливо звертайтеся в службу підтримки агрегатора. Вона завжди відстоює інтереси користувача. У випадку «несумлінної поведінки» обмінник назавжди вилітає з лістингу!

    проверенные обменникиТестуємо онлайн-сервіси

    Alarm та інше

    Здавалося б, що ще можна придумати на моніторинговому сервісі? Функціонал OKchanger начебто так і доведений до розуму, забезпечує зручну взаємодію з користувачем. Але, виявляється, можна ще комфортніше!

    Зверху над основною видачею є кілька кнопок:

  • обмен курсТестуємо онлайн-сервіси
  • «Калькулятор» — відображає суму за обраним напрямом обміну не для одного, а для всіх сервісів з видачі.
    калькуляторТестуємо онлайн-сервіси
  • «Статистика» — у розділі на графіках відображаються зміни популярності напряму, курсів, резервів сервісів і затребуваності обмінників серед користувачів по обраній валютній парі).
    статистикаТестуємо онлайн-сервіси
  • «Оповіщення» — інструмент, який сповістить вас про прийнятному курсі листом, надісланому на вказаний при реєстрації поштову скриньку.
    оповещениеТестуємо онлайн-сервіси
  • Попросив OKchanger сповістити мене, коли курс рубля стане знову 32 за один долар. Тішу себе надією :).

    Можна заробити на ПП

    Думаю, після описаного немає ніяких сумнівів, що OKchanger затребуваний серед користувачів. Тому ПП, запущена сервісом, заслуговує окремої уваги з боку «вебмастерской» братії.

    Згідно з умовами партнерки, з кожного залученого можна отримати до 0,35$. Мінімальний заробіток – 4 центи, до яких додається ще по 0,02$ за використання лидом сервісу і за повторне відвідування.

    условия использованияТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В рамках ПП діє дворівнева реферальная програма.

    Крім цього OKchanger надає вебмайстрам для «лову» більше десяти анімованих банерів. Вони доступні в особистому кабінеті користувача сервісу.

    промоматериалыТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Виходить, що OKchanger – це не тільки зручний інноваційний сервіс моніторингу, але і вірний спосіб заробітку. Адже такий інструмент затребуваний серед багатьох користувачів… А тепер дозвольте відкланятися – у мене спрацював оповіщення на OKchanger. Невже долар знову варто 32 дерев’яних?

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу