Тестуємо онлайн-сервіси

1506

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні в ефірі черговий, четвертий за рахунком випуск Веб-оглядів. Цього разу розмова піде про те, де і як можна створити іконки з ваших E-mail і ICQ номерів, а так само ми розглянемо роботу з найвигіднішою на сьогоднішній день для вебмайстра біржею рекламних оглядів ГоГетЛинкс (тут знайдете докладний огляд GoGetLinks). Ну, і в кінці статті ми торкнемося тему оптимізації фото для вашого інтернет проекту.

Тестуємо онлайн-сервіси

Онлайн сервіси для створення іконок з E-mail та ICQ номерів

Ви, напевно, часто бачили на сайтах, форумах і блогах, коли замість адреси E-mail виду [email protected] пишуть щось типу Vasy_pupkin{гав-гав}mail.ru. Дотепно, але навіщо це роблять? Все досить просто. Якщо скрізь і всюди залишати свій Емайл у відкритому вигляді, то величезна кількість спаму не змусить себе чекати і швидко переповнить ваш поштовий ящик.

Хоча, наприклад, у поштовому сервісі Google Gmail (тут описані 10 секретів цієї електронної пошти) спаморезка працює дуже гідно, але навіть вона часто пропускає спам і, що ще гірше, заносить у нього потрібні і важливі листи. Тому все одно доводиться пробігати по діагоналі вміст папки зі спамом.

Але зовсім не обов’язково використовувати зазначений вище спосіб (Vasy_pupkin{гав-гав}mail.ru) для обходу спамерів. Виявляється можна створити іконку зі своїм e-mail адресою або номером ICQ (читайте про те, що таке онлайн-версія аськи) і вставляти вже її там, де вам заманеться.

Цей онлайн сервіс називається Line4auto.ru/nospam/ — «Захист пошти і аськи від спаму. Працювати з ним теж дуже просто. Ви вводите в поле ваш e-mail адресу чи номер ICQ, вибираєте колір тексту або фону, а потім натискаєте кнопку «Згенерувати». На сторінці, що відкриється, ви побачите отриману іконку, а так само зможете скопіювати BB-код для підпису на форумі, або HTML-код для вставки на домашню сторінку (блоги):

Тестуємо онлайн-сервісиТестуємо онлайн-сервіси

Ну, і ще хотів би сказати пару слів про новий сучасний портал безкоштовних приватних і комерційних оголошень. Власне, напевно все і так зрозуміло, залишилося тільки поділитися посиланням — Сайт оголошень.

GoGetLinks — найвигідніша біржа рекламних оглядів

Не так давно відкрилася нова біржа рекламних оглядів і постових під назвою ГоГетЛинкс. За своєю суттю вона є конкурентом вже досить давно існуючих бірж. Про Блогун нічого хорошого сказати не можу — дуже не вигідні, на мій погляд, умови для вебмайстрів.

Біржа ГоГетЛинкс — це щось з чимось. Розповім трохи детальніше про роботу з нею.

Для початку в GoGetLinks вам потрібно буде пройти по посиланню «Реєстрація». Перевірка вашого сайту буде здійснюватися модераторами вручну і тому може зайняти кілька днів. Але в цьому якраз і є дуже великий плюс — в GoGetLinks приймають тільки сайти для людей (СДЛ).

Сателіти та інші ГС (сайти не призначені для людей, які заточуються тільки під залучення трафіку з пошукових систем) в біржу не приймаються. І це дуже добре, оскільки ГС дуже сильно збивають ціни на постові та огляди.

Другий дуже великий плюс ГГЛ — це те, що постові та огляди можна розміщувати в старих постах. У більшості знайдеться багато статей, які були написані ще до того, як вони почали монетизувати блог. Тому можливість розміщувати постові і миниобзоры в старих постах дозволить істотно збільшити дохід. До того ж при розміщенні оглядів в старих постах гроші відразу переводяться на ваш рахунок і не треба чекати індексації статті.

Робота з ГГЛ досить проста. Після того, як ваш ресурс приймуть, вам потрібно буде перейти на вкладку «веб-майстер», а потім вкладку «мої майданчики».

Тестуємо онлайн-сервісиТестуємо онлайн-сервіси

Навпаки адреси свого ресурсу, наприклад, у колонці «Контекст» клацаєте по ціні. В результаті відкриється вікно, у якому ви зможете призначити ціну за контекстну посилання, замітки (миниобзора) і посилання з картинок. Там же ви зможете побачити середні ціни для сайтів з аналогічним вашому показником Тіц (тут про Тиц, Віц і Пр можна детальніше почитати).

Коли надійде заявка на розміщення, то вас попередять про це в листі. На біржі вкрай трепетно ставляться до часу виконання завдання — чим швидше, тим краще. Тому по можливості не відкладайте публікацію в довгий ящик.

Можете також подивитися відео з ютюб (тут ви знайдете огляд цього відео-хостингу) — «Основи роботи з Gogetlinks для вебмайстра»:

Тестуємо онлайн-сервіси«alt=»»>

Для оптимізаторів:

Тестуємо онлайн-сервіси«alt=»»>

Як закрити зовнішні посилання від індексації (плагін WP-NoRef)

У завданні на розміщення в якості умови часто вказується максимально дозволена кількість відкритих зовнішніх посилань (зазвичай ставлять обмеження в 3-5 штук) на сторінці, де планується розміщення. Так само іноді замовники висувають умову з максимальною кількістю внутрішніх лінків на сторінці.

Для закрити від індексації пошуковиками посилань усередині постів і коментарів блогу на WordPress можна використовувати плагін WP-NoRef. Як встановлюються плагіни ви можете почитати — Принципи встановлення і налаштування плагінів. Після установки WP-NoRef усі зовнішні посилання в публікаціях та коментарях автоматично будуть закриватися від індексації пошуковиками додаванням rel=»nofollow».

Для того, щоб відкрити для індексації деякі зовнішні посилання в статті або ж у коментарях, вам потрібно буде зайти в налаштування плагіна WP-NoRef в адмінпанелі WordPress (Налаштування — WP-NoRef) і вказати у верхньому полі адреса ресурсу, для якого не буде застосовуватися цей плагін.

Або ж ви можете в полі, розташованому внизу сторінки налаштувань WP-NoRef, прописати назву класу (наприклад ref), яке ви потім будете використовувати для відкриття посилань пошуковикам. Вам потрібно буде додавати в код посилання атрибут class=»ref» приблизно так:

<a class=»ref» href=»https:///»>

Тепер вона буде доступна для індексації пошуковими системами.

В біржі ГоГетЛинкс гроші можна буде виводити тільки після трьох місяців з моменту виконання заявки. Це робиться для того, щоб ви не могли відразу ж після опублікування зняти оплачену посилання. Так, гроші можна виводити на гривневі та доларові гаманці WebMoney (читайте тут детальніше про Вебмані Класик і створення в ньому гаманців).

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу