Тут усі анонси

1742

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Поки SEO-контори і сервіси підвищують ціни на свої послуги, WebEffector дарує 1 місяць просування посиленими посиланнями. Ось це відповідь кризі!

Тут усі анонси

До кінця квітня в системі діє акція, за якою клієнт, який поповнив баланс на суму X, отримує в подарунок таку ж суму X — на просування орендними посиланнями протягом місяця. А ті кошти, які він витратив на поповнення, користувач може пустити на просування іншими інструментами системи (поліпшити поведінкові фактори, соціальну активність), замовити вічні посилання, аудит або послуги фахівців WebEffector або залишити на другий місяць просування орендними посиланнями.

Що потрібно зробити, щоб отримати місяць безкоштовного просування посиланнями в системі?

  • Пройти до форми реєстрації в системі за посиланням.
  • Ввести url-адресу сайту, який просувався в системі в 2015 році, регіон просування і свій e-mail.
  • Після створення кампанії поповнити баланс на зазначену суму.
  • Отримати від системи таку ж суму на просування орендними посиланнями протягом місяця. Свої кошти витратити на будь-які інші інструменти системи або залишити на другий місяць просування посиланнями.
  • Додатковий бонус від WebEffector: всі орендні посилання, куплені за акції, система посилить — тобто організовує переходи живих користувачів за розміщеними посиланнями на майданчиках-донорах.

    Представники WebEffector вважають, що ця акція повинна сподобатися користувачам з двох причин. По-перше, на тлі загального підвищення цін на ринку приємно скористатися безкоштовно однією з найпопулярніших SEO-послуг. Ну а по-друге, акція здатна продемонструвати ефект від комплексного підходу до питання розкрутки сайту.

    Адже тільки всі інструменти в сукупності можуть принести зрушення у позиціях і наблизити клієнта до бажаного топу. Концентрація тільки на посиланнях або будь-якому іншому аспекті оптимізації в сучасних реаліях до успіху не веде.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу