Як розкрутити сайт самому

3237

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Здрастуйте, шановні читачі блогу ! Просто створити і опублікувати сайт мало. Спочатку потрібно проаналізувати конкурентів, щоб зрозуміти, наскільки актуальне ваш товар або інформація. Після вже переходити до контенту.

Сьогодні контент пишуть на основі потреб користувачів. Найпростіший спосіб дізнатися їх — це зібрати і провести аналіз семантичного ядра, в тому числі і конкурентів. Зробивши це, ми зможемо зрозуміти, які проблеми актуальні користувачеві, для якого пишеться матеріал.

Як розкрутити сайт самому

Контент повинен бути написаний під підготовлені ключові слова, так звані » маячки. На їх основі пошукова система ранжує матеріал і надає користувачеві найбільш релевантний відповідь, про що та чи інша публікація.

Список цих маячків називається семантичне ядро. Правильно підібрані ключові слова, мабуть, самий важливий етап, без якого пошукове SEO-просування сайту і оптимізація неможливі.

Майстер семантичного ядра

Професійних інструкцій щодо складання семантичного ядра дуже мало. Але мені пощастило знайти одне з них. Причому автор цієї інструкції, Роман Пятка, який є експертом з інтернет-маркетингу та аналізу інтересів користувачів, ділиться своїм творінням безкоштовно.

Настільки докладної книги щодо складання семантичного ядра мені не доводилося зустрічати. Наскільки я знаю, подібних аналогів просто немає. Вона призначена для новачків і професіоналів в області SEO-просування та оптимізації, а також контекстологов, директологов і тих, хто так чи інакше пов’язаний з digital-маркетингом.

Ось ця книга: ПЯТКА 2018: Майстер семантичного ядра — інструкція до застосування.

обложка книгиЯк розкрутити сайт самому

Я проковтнув її за один вечір. При прочитанні перших сторінок стало зрозуміло, що буду її радити всім вебмайстрам, арбитражникам і сеошників без винятку! А також власникам сайтів, копірайтерам, маркетологам, укладачам семантики під SEO просування…

По суті, цей «постулат» повинен лежати на робочому столі кожного, хто пов’язаний з сайтами, їх SEO-оптимізацією і наповненням. Це джерело практичної інформації про грамотному складанні семантичного ядра з використанням сучасних методів автоматизації збору ключів: програми Key-Collector (а також його безкоштовного аналога програми СловоЕБ) і сервісу з аналізу конкурентів SpyWords.

вебмастеру маркетологу фрилансеруЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Якщо простими словами, то книга про те, як правильно працювати з потребами (потребами) людей, аналізувати їх, розуміти, як ваш товар або послугу шукають покупці.

З її допомогою ви навчитеся складати семантичне ядро для SEO і контекстної реклами, планувати структуру контенту, готувати правильне ТЗ для копірайтера в епоху LSI. А також дізнаєтеся, які ключевики використовувати, щоб зменшити витрати на контекстну рекламу.

рекламаЯк розкрутити сайт самому

Книгу Романа Пятка ще можна розглядати як технічний довідник з налаштування програм Key-Collector і СловоЕБ. Вони використовуються для автоматизації рутинної частини аналізу та підбору семантичного ядра сайту.

книга романа пяткоЯк розкрутити сайт самому

Також автор пояснює, як працювати з сезонними проектами та нішами, які труднощі при цьому виникають. Роман пропонує рішення проблеми зниження попиту в певні періоди року. Що дозволяє максимально розширити охоплення семантичного ядра і не втратити самого головного — ключів, за якими вас шукають потенційні клієнти

сезонные запросыЯк розкрутити сайт самому

Звичайно, вордстат я в очі бачив, але як з ним працювати «професійно», дізнався тільки з книги «ПЯТКА 2018: Майстер семантичного ядра — інструкція до застосування».

Я б назвав книгу вичерпним керівництвом

У чому підступ? Його немає! Таким чином автор демонструє свій «вищий пілотаж» в справі побудови семантики. Якщо б так чинив кожен профі, то в інеті не було «білих плям» з цілим сфер діяльності.

Чого тільки коштує зібрати по крихтах інформацію, скомпонувати її і видати найпотужнішу вичавку з підбору семантики під пошукове SEO просування. Розповісти, наскільки це важливо для кожного вебмастера і інтернет-маркетолога.

Я висловив особисту думку про книгу. Буду радий, якщо після прочитання «ПЯТКА 2018: Майстер семантичного ядра — інструкція до застосування» свою думку про твір ви залишите в коментарях.

Ця книга змінила ракурс мого зору на підбір семантики в пошуковому просуванні та інтернет-маркетингу. Наприклад, ніколи не думав, що за допомогою аналізу пошукових запитів можна дізнатися найнесподіваніші формулювання назви товарів, які вводять потенційні клієнти. А також що на основі аналізу ключевіков конкурентних майданчиків вибудовується структура майбутнього сайту.

Я спеціально взяв цю книгу на папері, щоб виділити для себе найважливіше.

структурный анализ конкурентовЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Тепер знаю, що просувати статтю, нашпиговану ключовими словами, немає сенсу. І що за це можна потрапити під фільтри пошукових систем.

Всім відома істина: потрібно робити сайти і тексти для людей. А як це реалізувати на основі гарною семантики? Роман відмінно пояснює це в своїй книзі і новому відеокурсу.

ключевые словаЯк розкрутити сайт самому

І ось таких важливих моментів у книзі багато. Тобто, це ті цінні знання, які багато ГУРУ ніколи не озвучують. Але головне, що Роман показує на прикладах, як правильно збирати семантичне ядро і які інструменти, налаштування програми Key-Collector використовуються для цього на практиці.

key-collectorЯк розкрутити сайт самому

Якщо у вас немає часу на розробку, то ви можете замовити семантичне ядро у Романа Пятка. Адже головне доказ знань і вмінь спеціаліста – це його книга.

Чому я довіряю Роману Пятка у питаннях семантики

Дізнаємося всю «таємницю» автора.

роман пятко автор книгиЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Кілька фактів з біографії Романа Пятка (нарешті дізнаємося, чиєму перу належить ця праця):

  • Займається інтернет-маркетингом з 2013 р.
  • Автор популярних курсів з методів і технік збору семантичного ядра в програмі Key-Collector і не тільки.
  • Завжди в тренді — зараз, наприклад випустив відеокурс «ПЯТКА 2018: Семантика під SEO».
  • У книзі наведено теоретичні та практичні знання. І тим, кому вона дійсно сподобається, я пропонує вивчити новий відеокурс ПЯТКА 2018: Семантика під SEO. В ньому мінімум теорії, а тільки найчистіша практика щодо складання семантичного ядра на основі реального проекту. Тому, якщо ви хочете професійно оволодіти технологією збору семантики у програмі Кей-Колектор з усіма нюансами і підводними каменями, пропоную:

    пятко 2018Як розкрутити сайт самому

    Для читачів нашого блогу діє ексклюзивна знижка 1600 рублів! Але активацій промокода всього 50 (KTONANOV2018). Посилання приходять протягом 5-10 хвилин після оплати — перевірено!

    Та що я вам все це розповідаю! Скачивайте книгу, вчіться, набирайтеся цінного практичного досвіду з «вуст» професіонала, і тоді ніякі «Пінгвіни», «Панди», Баден-Бадены не будуть страшні для ваших сайтів.

    Не чекайте поки успіх сам звалиться з неба! Без добре продуманого семантичного ядра не вийде довго протриматися в ТОП-тобто Семантика — це найважливіше в SEO, як фундамент для хмарочоса. Все закладено в ній.

    Тому, якщо потрібен практикум на прикладі реального проекту, замовляйте і скачивайте відеокурс по цьому посиланню — ПЯТКА 2018: Семантика під SEO.

    До речі, в цьому відеокурсу автор вперше розбирає роботу такого потужного сервісу з аналізу семантичного ядра конкурентів як SpyWords. Це справді ноу-хау, яке потрібно застосовувати вже сьогодні.
    І,звичайно ж, книга!

    ПЯТКА 2018: Майстер семантичного ядра — інструкція до застосування

    книгаЯк розкрутити сайт самому

  • Базові основи семантичного ядра.
  • Дізнайтеся секрети розширення ядра сайту за допомогою базисів.
  • Безкоштовний метод підбору семантичного ядра своїми руками.
  • Професійний метод підбору семантичного ядра.
  • Групування в епоху LSI-копірайтингу.
  • Контент-план без сліз копірайтера.
  • СКАЧАТИ КНИГУ БЕЗКОШТОВНО

    Не втрачайте даремно часу, скачивайте книгу та замовляйте відеокурс, поки інформація свіжа й актуальна. Зробіть хорошу семантику навесні, щоб улітку можна було відпочивати і насолоджуватися результатами своєї роботи!

    PS: Використовуйте можливість купити відеокурс Романа по знижці 1600 рублів (промокод KTONANOV2018): це відмінна можливо підвищити свій рівень і отримати знання з перших рук.

    З повагою, автор блогу!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу