Як розкрутити сайт самому

3331

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Нове видання електронної бібліотеки присвячено технології управління репутацією в пошукових системах. На сторінках книги: як відстежувати негатив в мережі, як нейтралізувати чорний PR, як підвищити віддачу від маркетингу, працюючи з репутацією бренда, та ін.

За статистикою 9 з 10 споживачів, перед тим як придбати товар або послугу, переглядають відгуки в інтернеті. Всього кілька негативних коментарів від незадоволених клієнтів, ображених співробітників або конкурентів здатні зупинити користувачів на шляху до купівлі та звести нанівець ваші маркетингові зусилля. На щастя, інформацію в інтернеті можна коригувати, а значить, репутацією в мережі потрібно управляти.

Як розкрутити сайт самому

SERM (Search Engine Reputation Management) — це технологія управління репутацією в позовних системах. Вона дозволяє нівелювати негативні згадки про компанії і впливати на видачу таким чином, щоб за запитами, пов’язаними з нею, користувачі знаходили тільки позитивну і нейтральну інформацію.

Книга «SERM: управління репутацією в пошукових системах» – практичний посібник, що включає теорію, методику і практику управління репутацією в пошукових системах.

З книги ви дізнаєтеся, як:


  • відстежувати відгуки про компанії в пошукових системах;

  • реагувати на негатив і використовувати позитивні відгуки;

  • підвищувати віддачу від маркетингу, покращуючи репутацію;

  • оцінити компетентність підрядників, які надають послуги SERM.
  • Бесплатная книгаЯк розкрутити сайт самомуGoogle AnalyticsЯк розкрутити сайт самому

    Книга «SERM: управління репутацією в пошукових системах» буде корисна інтернет-маркетологам, фахівцям з реклами та PR, власників і керівників бізнесу, які хочуть підвищити віддачу від сайту і реклами, збільшити впізнаваність та популярність бренду.

    Видання повністю безкоштовне. Завантаження не вимагає реєстрації або введення особистих даних. Посилання: http://bit.ly/28J6WA7

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу