Використовуємо Вконтакте і Instagram

3880
  • За що можна закохатися в JetInsta?
  • Додавання облікового запису і запуск просування
  • А в цілому
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як багато з вас напевно знають, Instagram дуже навіть непогано підходить для бізнесу. «Продають акаунти» у цій мережі створюються не тільки для прямої торгівлі товарами або послугами (аля інтернет-магазин на Instagram), але і для представництва (фірми, бренду) в цій суперпопулярної соцмережі.

    До того ж нещодавно у Инстаграме з’явилася можливість створення повноцінного бізнес-профілі із кнопкою «зв’язатися» і статистикою по показам, охопленням, кліках і т. п. загалом, готовий інструмент для бізнесу, але… Проблема полягає в тому, щоб отримати максимум віддачі від такого представництва.

    Використовуємо Вконтакте і Instagram

    На відвідуваність аккаунта впливає дуже багато факторів. Ви можете вести його з душею, бути «в струмені“, багато працювати і доводити свій акк до досконалості, але не бути популярним. Це факт. Хоча для досягнення популярності описані умови обов’язкові (без них ніяк), але недостатні. Потрібно ще, щоб вас помітили (це як в SEO — до чудового сайту потрібно привернути увагу).

    Як це зробити? Знову ж таки способів багато, але частина з них вже не працює або приносить зворотний ефект. Можна вручну намагатися популяризувати свій акк в Инстаграме, але це складно і трудомістко. Сьогодні ми говорити про це не будемо, а звернемо погляд на досить популярний хіт) на даний момент сервіс JetInsta з його непересічної системою управління і просування своїх акаунтів в Instagram (є кілька промо-кодів на місяць використання — про це читайте нижче).

    За що можна закохатися в JetInsta?

    Онлайн-сервіс JetInsta дозволяє цілком легальним способом роздобути частина передплатників ваших конкурентів або за іншими критеріями набрати цільових для вас жителів Инстаграма (яким ваш аккаунт може бути цікавий). Робить він це досить цікаво і в той же час просто. Наприклад, ви вказуєте програмі ім’я вашого конкурента і всім його (підходить вам за критеріями) передплатниками розсилається… Пардон, нічого не розсилається, це ж адже не спамм-сервіс.

    Нічого не розсилається. А навіть навпаки. Ваш аккаунт в instagram, підключений до JetInsta, не знаю що краще вже, починає автоматично, без вашої участі, але з заданої вами в настройках швидкістю) планомірно підписуватися на новини підходять за критеріями (ви їх самі задаєте) передплатників вашого конкурента і лайкати наявні там фотки (кілька штук). Ці користувачі зайшовши в свої новини бачать, що ви на них підписалися (або лайк поставили), що викликає у деяких з них бажання подивитися ваш профіль і, можливо, навіть стати передплатником, лайкнути фотоки або залишити коментар.

    Конверсія в цьому випадку може бути різною і залежатиме вона від того, наскільки ви потрапили у вашу цільову аудиторію (чи цікавий їм ваш обліковий запис або ж не дуже). Природно, кількість підписок залежить і від якості запису, але як я вже говорив вище — немає навіть сенсу починати просування не довівши свій акк до досконалості і постійно його не оновлюючи новими постами (інакше викинете гроші на вітер). Ну, а з урахуванням того, що JetInsta ніколи не втомлюється, то навіть при конверсії в один відсоток на виході ви отримаєте сотні і навіть тисячі передплатників.

    Причому врахуйте, що це не фейки, не боти підписалися для гарної цифри на лічильнику — це живі люди, які цікавляться вашою темою і зробили підписку абсолютно добровільно. Така аудиторія досить лояльна і добре буде сприймати ваші бізнес-пропозиції і активно цікавитися вашими новинами. Нехай не всі, але більшість. І це дуже важливо, бо саме створення бази лояльних передплатників дозволяє максимально використовувати цю соцмережу для вирішення своїх бізнес-завдань (продажу, брендування, пошуку замовників тощо).

    Пробивання по передплатникам конкурентів — це лише один з декількох способів збору цільової аудиторії через JetInsta. Можна для цієї мети використовувати відповідні хештеги Инстаграма. Від вибору хештег залежить якість вашої аудиторії. Чим більш загальним буде тег, тим більш розмиту аудиторію ви отримаєте. Сервіс дозволяє вести пошук по декільком хештегам, а також виключати якісь теги з пошуку, щоб домогтися максимально потрібної вам аудиторії.

    І це знову ж таки не всі. Деяким видам бізнесу (кафе, ресторани, всілякі салони і всім іншим має прив’язку до місцевості) може бути вельми цікаво (і дорого) залучати передплатників за географічною ознакою. Instagram адже використовується на мобільних гаджетах, а значить є можливість використовувати геолокацію (фактор розташування потенційного споживача). Чому б не спробувати заманити у свої тенета тих, хто перебуває або часто буває поруч з вашим кафе, салоном краси і т. п. Знову ж таки треба дивитися на конверсію, але ідея, по-моєму, відмінна.

    Якщо ви боїтеся замусорить свій аккаунт величезним числом передплатників і не хочете перетворювати свою стрічку в смітник, то в налаштуваннях вашого облікового запису, JetInsta можна буде встановити планомірну відписку від усіх тих, на кого вас підписав цей сервіс або тільки від тих, хто на вас таки у відповідь не підписався:

    Настройки вашего аккаунта в ДжетИнстаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Там же можна буде вибрати тип дії, що привертає увагу потенційних передплатників: лайки, передплати або всі разом. До слова: якщо запустіть просування в ДжетИнста, то краще на цей час утриматися від самостійних лайків і підписок в Инстаграме. У цьому випадку можна перейти „межу“ (ви її можете самі задати повзунком „Швидкість сервісу“), тобто допустиму кількість лайків і підписок в цій соцмережі за певний проміжок часу (сервіс не може враховувати в розрахунках вашу самостійну активність при просуванні).

    Статистика сервісу дозволяє в реальному часі відстежувати активність вашого Instagram-аккаунта (графіки підписок і лайків), відслідковувати кількість лайків, підписок і відписок на ваш аккаунт, а так само присутня тимчасова шакала активності вашої нової аудиторії (можна спробувати коригувати під цю справу вихід нових постів).

    Статистика в JetInstaВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Трохи нижче будуть наведені коментарі залишені залученими сервісом людьми, що теж може бути не безинтересно, бо в Инстаграме дуже важливо вибудовувати чуйне спілкування (в нашому випадку з потенційними клієнтами).

    Додавання облікового запису Инстаграма і запуск просування

    Отже, спочатку потрібно зареєструватися JetInsta — вказуєте Емайл і придумуєте пароль, після чого Емайл підтверджуєте прийшов з листа. Після чого потрібно буде додати в цей сервіс всі ваші акаунти в Инстаграме, які ви плануєте просувати через цей сервіс.

    Є одна заморочка. При додаванні першого запису (однойменний пункт верхнього меню) вам таки нагадають, що цей сервіс не безкоштовний (але не означає, що не вигідний).

    Оплата промо-кодом в jetinstaВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Потрібно буде ввести на рахунок мінімум 330 рубликів (вистачить на 5 днів роботи з сервісом), щоб спробувати його в справі. Потім вже можна буде підключати більш вигідні пакети на більший термін (коли переконаєтеся, що цей сервіс вам корисний, і приносить прибуток).

    Є ще варіант отримати від мене промо-код строком на 1 місяць. У мене їх правда всього 5 штук, тому не знаю як їх правильніше буде роздати. Підкажіть. Як варіант, надсилайте на пошту посилання на свої акаунти в Instagram — буду вибирати цікаві.

    Коли питання з оплатою (або застосуванням промо-коду) вирішено, то вам відразу запропонують ввести логін і пароль від вашого першого акка в Instagram, який ви маєте намір просувати через це онлайн-сервіс.

    Добавление аккаунта Инстаграма в ДжетИнстаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    В цілях безпеки Instagram попросить вас підтвердити легітимність цього підключення — достатньо буде просто зайти в свій обліковий запис з телефону або комп’ютера (за адресою https://www.instagram.com) і сказати, що це саме ви підключаєтеся, після чого додавання першого запису в JetInsta завершиться.

    Подтверждение подключения к InstagramВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Далі, власне, потрібно вже приступати до створення завдань, які сервіс почне виконувати (з верхнього меню потрібно вибрати пункти „Просування“ — „Завдання“). Як я вже говорив вище, ви можете, наприклад, задати ім’я користувача Инстаграма (з @ початку типу @НазваниеАккаунта) і вказати критерії відбору з усієї маси його передплатників тих, що підійдуть вам (по кількості постів, підписок і передплатників, а так само за змістом або відсутності потрібних вам тегів):

    Добавление первой задачи для продвижения вашего аккаунта в ДжетИнстаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    З часом ви виробите свої критерії відбору цільової аудиторії орієнтуючись на підсумкову конверсії (відсоток підписок на ваш аккаунта в Instagram серед тих, на кого вас підписав сервіс або чиї фотки він лайкнув).

    Як я вже говорив трохи вище, можна використовувати для таргетування на цільову аудиторію ще й теги, а так само вибрати варіант пошуку потенційних клієнтів в близькою до вас географічної області (клікніть по земній кулі лівіше рядка додавання завдання — зона охоплення складає 5 км від заданої точки):

    Геолокация при постановке задачи на продвижение в ДжетИнстаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Результати виконання проблемного завдання має сенс дивитися не раніше доби, бо як я вже говорив, соцмережа обмежує швидкість роботи JetInsta лімітом числа підписок і лайків в одиницю часу.

    Конверсия подписок на ваш аккаунт в ИнстагремВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Для пошуку потенційно цільової аудиторії вам може знадобитися інструмент перегляду статистики по тегам (скільки по тегу знаходиться в Инстаграме фото і інших медіа) — у верхньому меню сервісу „Статистика“ -»Теги»:

    Изучаем статистику по тегам в InstagramВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Тут можна, наприклад, задати по черзі основні запити вашої тематики і подивитися, під які теги варто зорієнтувати роботу сервісу з пошуку вашої цільової аудиторії (в тегах можуть міститися назви міст, рік або інша уточнююча інформація). Зручно.

    І це ще не всі можливості сервісу (на опис всього статті не вистачить). Тому самі дивіться і вирішуйте.

    Використовуємо Вконтакте і Instagram«alt=»»>

    А цей досить наочний відео буде вам в допомогу.

    А в цілому

    А в цілому все дуже навіть пристойно. Знову ж потрібно пробувати, фільтрувати потенційну аудиторію для збільшення конверсії і дивитися на віддачу. І це дуже цікаво, бо все наочно можна відстежити в статистикою сервісу.

    Думаю, що в більшості випадків використання JetInsta виявиться вельми вигідним заходом, що дозволяє повноцінно розширити область застосування вашого бізнесу ще й на таку популярну соціальну мережу, як Instagram.

    Тепер про плюси і мінуси (як же без них). Спочатку про хороше. У чому ж JetInsta «вставляє»:

  • Ну, це не програма, а онлайн-сервіс, а тому робота ведеться в режимі 24 на 7 без потреби про щось пам’ятати або робити. Налаштував і чекаєш перших результатів. Вивчив стату, зробив поправки і знову забув. Через пару-трійку ітерацій можна цілком домогтися ідеалу. Крім цього, сайт сервісу оптимізований для роботи на будь-яких пристроях — комп’ютері, планшеті, телефоні, що дає ще більше волі того, хто з ним працює.
  • Сервіс досить елегантно йде від спаму. Хоча робота і ведеться автоматично, але лише для раззадоривания потенційних передплатників. Всі ж інші дії (підписка, лайки ваших фоток, коментарі) вони виробляють абсолютно добровільно і усвідомлено.
  • Завдяки різним типам таргетування (за пользвоателям, тегам і геотаргетингу) у багатьох з нас є шанс привернути до себе не просто живих людей (що вже є добре), але ще і людей з нашої цільової аудиторії, потенційно зацікавлених в наших пропозиціях.
  • В догонку — в JetInsta є місце бути досить розгорнута система фільтрації потенційної аудиторії, до якої в двері стукати сервіс. Є і стоп-лист, і стоп-слова, про яких в огляді я не встиг згадати. Збільшуючи конверсію ви збільшуєте віддачу.
  • У статистиці можна так само проаналізувати графік активності передплатників, щоб скоригувати час публікації для збільшення переглядів.
  • Можна налаштувати автоматичну відписку, щоб не засмічувати свій аккаунт і стрічку новин.
  • Можна відстежувати з’являються в Инстаграме коментарі від тих, на кого ви підписались (або лайкнули) через даний сервіс. Відстежувати все це справа «в живу» практично неможливо, а тому у вас з’являється чудова можливість налагодити контакт з потенційними клієнтами.
  • Зручно, що з одного аккаунта JetInsta можна працювати з декількома акаунтами в Инстаграме. Якщо ви займаєтеся саме просуванням в Инстаграме акаунтів своїх клієнтів, то це істотно полегшить життя і, можливо, збільшить прибутковість вашого підприємства.
  • Стане, на мій погляд, дуже хорошим помічником сервісу СММ Планер в просуванні свого бізнесу в соціальних мережах, дозволивши автоматизувати не тільки процес наповнення аккаунта, але і його розкручування.
  • Мінуси JetInsta:

  • Сервіс платний і немає навіть безкоштовного пробного періоду. Однак, я не дарма з самого початку адресую цю статтю тим, хто в Instagram не розважається, а саме бізнесом займається. Їм 300 рублів витратити на знайомство з сервісом «не питання». Для повноцінного ж тіста (з отримання даних про віддачу) вже доведеться взяти тариф як мінімум на місяць, але це теж не сильно вдарить по кишені «ділової людини» або просуває його бізнес субпідрядника.
  • JetInsta, на жаль, не творить чудеса. Тому «порожній» або «мертвий» аккаунт в Инстаграмме так і залишиться без уваги потенційних клієнтів, навіть якщо за його просування візьметься такий серйозний гравець. Ви не отримаєте в цьому випадку вигоди — одні збитки. Для повноцінної віддачі все ж доведеться наймати людину, який буде вести і підтримувати ваш аккаунт в Instagram (і інших мережах, напевно), або витрачати на це час і сили, що не завжди є оптимальним рішенням у бізнесі.
  • Ну, десь так приблизно мені все це бачиться.

    Ще раз нагадую, що у мене є 5 промо-кодів на місяць безкоштовного використання JetInsta. Кому треба — пишіть на пошту з зазначенням Вашого акка в Инстаграме. Через тиждень після публікації роздам промо-коди тим, чиї акаунти більше сподобаються. Не осудіть.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу