Добуваємо посилання на сайт

2262

Здрастуйте, шановні читачі блогу . В ефірі чергова стаття з серії, присвяченій отримання безкоштовних посилань з трастових сайтів, що мають високий тИЦ. Вони цілком можуть враховувати Яндексом і Гуглом при ранжируванні, а значить будуть нам корисні.

Добуваємо посилання на сайт

Нова порція безкоштовних посилань з профілів

Ще раз вам нагадаю, що для визначення того, що зовнішнє посилання відкрита для індексації пошуковими системами, я використовую чудовий плагін для Опери — SEObar — зручний та інформативний. При відповідній настройці (читайте докладну статтю, посилання на яку наведено вище) всі відкриті беклінків будуть укладені в світло-коричневу рамку з таким же фоном.

Якщо у рамці, що оточує зовнішнє посилання, будуть присутні салатовий або фіолетовий кольори, то такі посилання не будуть враховуватися пошукачами і, відповідно, нам не принесуть ніякої користі.

Ну от, начебто все попередньо обговорили і пора приступати до суті справи. Сьогодні ми продовжимо розглядати трастові ресурси.

Не забувайте, що для прискорення індексації ваших нових беклінків не погано було б прогнати сторінки ваших профілів за IndexGator або GetBot. Детальніше про сервісах соціальних закладок читайте тут.

  • Sports.ru — зареєструвавшись, ви увійдете під своїм логіном і паролем і виберіть з самого верхнього меню пункт «Налаштування»:
    Проставление обратной ссылки на свой сайт в профиле сайта Sports.ruДобуваємо посилання на сайт
    В результаті потрапите в налаштування, де зможете ввести Урл свого проекту у відповідне поле. Для того, щоб перейти у свій профіль, натисніть на вашу логіну в самому верху (ліворуч).
    Жирная открытая обратная ссылка из профиля сайта Sports.ruДобуваємо посилання на сайт
  • Nanometer — зареєструйтесь і увійдіть. Потім клацніть по «Мій профіль» вгорі праворуч. Там (адреса цієї сторінки для прискорення її індексації ви потім можете додати у IndexGator або GetBot) натисніть «Редагувати» вгорі.

    Поля для додавання Url, як такого, ви там не знайдете, але не турбуйтеся. В області «Про себе» ви спокійно можете написати пару рядків, вставивши потрібну вам гіперпосилання, використовуючи вбудований візуальний редактор. Можете так само можна перейти в режим HTML (внизу поля для вводу тексту) і вставити вже підготовлений код, наприклад, подібний цьому:

    Вчуся і веду освітній <a href=»https:///» target=»_blank»>блог сайтостроению</a>В результаті в профілі з’явиться інформація про вас з відкритого для індексації пошуковими системами зворотного посиланням:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Зверніть увагу, що в даному випадку ви можете додати потрібний вам анкор (тут читайте про анкор), який теж дуже важливий для обліку пошуковими системами.

  • News2 — зареєструватися, а потім увійти. Вгорі потрібно буде натиснути на «налаштування»:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    В профілі потрібно клацнути по фразі «Особисті дані» і ввести у поле «Сайт» свій Урл. Потім переходьте на головну сторінку, клацнувши по зеленій емблемі вгорі і натискаєте на логін вгорі (див. малюнок вище). У випадаючому вікні клацніть по посиланню «Профіль».
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Hostobzor — потрібно буде завести у свого хостера поштову скриньку на своєму акаунті, а потім залишити відгук про вашому хостингу, вказавши адресу саме цього ящика.

    Тут вибираєте з випадаючого списку в полі «провайдер» назва вашого хостера, вводите Урл і контактний E-mail, а потім тиснете на кнопку «Подання запиту». Так, трохи не забув, E-mail потрібно вказувати саме той, який був створений у вашому акаунті хостера. Тобто мені довелося спеціально для цієї мети створювати в cPanel (тут стаття про неї є) свого хостера поштову скриньку виду:

    admin@

    І саме його вказувати при подачі запиту на залишення відкликання. Навіщо це робиться? Все досить просто, таким чином ви стовідсотково підтверджуєте, що ваш ресурс розташований саме там, т. к. перевіряється розташування вказаного вами поштової скриньки. Загалом кілька геморройно, але безкоштовні посилання, як мовиться, на дорозі не валяються.

    Беклінків буде автоматично відображатися у відгуку про ваш хостинг провайдера:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт

  • Друга частина марлезонського балету

  • Форум сайту Russobit-m — реєструєтеся на форумі, а потім заходите на нього під своїм логіном і паролем. Вгорі потрібно буде клацнути по «Профіль» і ввести у поле «Сайт» свій Урл, а потім зберегти зроблені налаштування. Особисто у мене виникла проблема з пошуком моєї сторінки.
    Для цього я перейшов по посиланню «Користувачі», розташованої в самому верху, а потім поставив фільтр «порядок» в позицію «За датою реєстрації» — «За спаданням» і натиснув кнопку «Упорядкувати». Т. к. ви зареєструвалися тільки що, то лінк на ваш профіль буде вверху списку.
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Eva — реєструєтеся, а потім заходите під своїми логіном та паролем. Після цього знаходите вгорі «Паспорт» і переходите туди. В профілі вам потрібно буде перейти на «Редагувати» і ввести URL в полі «Адреса сайту/блогу». Збережіть зміни і перейдіть за написи «Паспорт», розташованої вгорі.
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • Poputchik — реєструємося і входимо в свій аккаунт. Знаходимо вгорі «Мої облікові дані», переходимо туди, а потім йдемо на вкладку «Редагувати», де в свою чергу переходимо на «Контакти» і вводимо в поле «Сайт або блог» свій Урл. Повертаємося в профіль і проганяємо його Урл за IndexGator або GetBot.
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
  • 9months — реєструєтеся і заходьте. Вгорі правої колонки знаходите «Особисті дані», перейдіть по ній та в полі «Лінієчку» введіть посилання з потрібним анкором з допомогою HTML-тегів, наприклад так, як показано на цьому малюнку:
    Добуваємо посилання на сайтДобуваємо посилання на сайт
    Зберігаєте зміни і переходьте на сторінку свого профілю, просто замінивши мій логін на ваш:

    http://9months.ru/dnevnik/ktonanovenko/?a=user-info

  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу