Як розкрутити сайт самому

2835

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Команда Rookee.ru спільно з SEO-експертом Олександром Алаєв і його сервісом перевірки сайтів CheckTrust.ru склала вибірку найбільш надійних донорів Рунета, а значить — і самих працюючих посилань. Тепер ви зможете вивести просування вашого сайту на якісно новий рівень.

Як розкрутити сайт самому

Всі майданчики в сервіс Rookee (а це понад 98% всіх посилань в Рунеті!) пройшли через багаторівневу систему фільтрації. В результаті була сформована вибірка з найнадійніших майданчиків, посилання з яких забезпечать вашому сайту безпечне і ефективне просування в епоху «Мінусинська». Адже, як заявляли Яндекс і Google, пошукове просування шляхом ЯКІСНОГО збільшення посилальної маси не втратило актуальності.

Нова технологія отримала назву «фільтр CheckTrust». Підключити його можна з інтерфейсу Rookee.ru.

Чому ви можете довіряти нашим посилання

Відбір майданчиків здійснюється в два етапи. На першому етапі донори посилань проходять багаторівневу фільтрацію по white-листами сервіс Rookee — формується вибірка з якісних і робочих майданчиків. На другому етапі відібрані майданчики перевіряються алгоритмами сервісу CheckTrust.ru — за більш ніж 50-ти параметрами.

Приклади параметрів, використовуваних при аналізі сайтів:

  • Технічні параметри сайту
  • Кількість проіндексованих сторінок
  • Вік сайту
  • Продажний вік сайту
  • Посилальні чинники
  • Соціальні фактори
  • Майданчики, що потрапили у фінальну вибірку, також проходять ручну модерацію (вибірково). І тільки після цього ці майданчики потрапляють користувачам Rookee у вигляді потенційних донорів для їх сайтів.

    Фільтр CheckTrust в сервіс Rookee дозволить отримати посилання, яким можуть довіряти не тільки SEO-фахівці, але і пошукові системи. Настав час переходити від кількості до якості!

    Як розкрутити сайт самомуЯк розкрутити сайт самому

    Більш докладний опис фільтра CheckTrust ви знайдете в блозі Rookee.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу