Вибираємо хостинг і домен

3195

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні я б хотів поговорити про такий важливий момент як розташування ваших сайтів на серверах. Вибрати хороший хостинг – це половина успіху, адже в цьому випадку будь-який відвідувач з будь-якої точки світу буде мати стабільний доступ до вашого ресурсу.

Вибираємо хостинг і домен

Отже, сьогодні предметом нашого огляду буде Offerhost.ru. Творці позиціонують його як преміум-хостинг. Чи Так це насправді? Наскільки він відповідає запитам користувачів?

Основні переваги хостингу

Треба сказати, що цей хостинг з’явився не так давно, і його розробники — фахівці компанії Freedom Technology Management, доклали чимало зусиль, щоб він став користуватися популярністю.

Підкуповує, насамперед, те, що по таким параметрам як:

  • • термін безкоштовного періоду;
  • • швидкодія;
  • • надійність.
  • Цей хостинг входить в ТОП кращих. Підтвердженням цьому служить рейтинг хостинг-провайдерівhttp://hosting-ninja.ru/rating/offerhost/.

    За весь час існування по навантаженню хостинг Offerhost займає друге місце.

    Рейтинг офферхоста по нагрузочной способностиВибираємо хостинг і домен

    Згідно моніторингу доступності він також лідирує (читайте що таке аптайм).

    Среднее значение аптайма для хостинга OfferhostВибираємо хостинг і домен

    Відгуки користувачів, які наведені тут же, дають підстави вважати, що проект хоч і молодий, але все ж перспективний.

    Отзывы на хостинг-нинзя об ОфферхостВибираємо хостинг і домен

    До переваг можна також віднести такі критерії:

  • Гарантована економія коштів

    Якщо у Вас вже є активно функціонують сайти, можна перенести їх на сервера Offerhost абсолютно безкоштовно.

    Додаткову економію забезпечують доступні тарифи, запропоновані користувачам:

  • Lite — реальна можливість отримати 500 МБ дискового простору, створити 5 професійних сайту всього за 49 руб. в місяць.
  • PRO — забезпечить отримання 15 сайтів, 1500 МГ на сервері. Ціна — 149 руб/міс;
  • VIP — оптимальний вибір для людини, яка прагне побудувати успішний бізнес в мережі. Заплативши 299 руб. за місячне користування послугами хостингу, ви отримаєте 3000 МВ простору і цілих 30 безперебійно функціонують сайтів;
  • Super — тариф для справжніх профі. За 599 руб/міс можна отримати 100 сайтів, орієнтованих на Ваші потреби, плюс 10 тис. МВ дискового простору.
  • Доступные тарифы в ОфферхостеВибираємо хостинг і домен

    Постійним клієнтам доступні вигідні акційні пропозиції.

    Додатковий джерело економії — надається клієнтам хостинг-оператора можливість покупки однієї з найбільш доступних за ціною доменних імен, розташованих в популярних зонах .ru, а також .рф. Так, наприклад, ціна покупки домену в зоні ru — 95 рублів.

    Можно купить дешевые доменные именаВибираємо хостинг і домен

    Далекоглядний користувач обов’язково оцінить те, що ціна продовження всього 95 рублів, між тим, як у багатьох інших провайдерів ціна стартує від 400 рублів. Таким чином, ціна користування хостингом за два роки складе всього 190 рублів!

    Не менш цікава можливість участі у конкурсах. Достатньо вступити в спеціально створену групу Вконтакті, поділитися репостом запису-учасника конкурсу з друзями — і виграти грошовий приз, річне підключення до преміум-хостингу або ін.

  • Легке створення власних інтернет-проектів

    Створити свій сайт можуть навіть ті користувачі, у яких немає ніяких навичок програмування. Абсолютно безкоштовні сучасні програми-конструктори дозволяють вирішити цю задачу в самі стислі терміни.

    Бесплатные конструкторы сайтов на тарифах OfferhostВибираємо хостинг і домен

  • Можливість отримання нових знань

    Ознайомившись з навчальним курсом «Особистий блог на WordPress за 1 годину», Ви зможете створити власний інформаційний блог, налаштувати його у відповідності зі своїми потребами.

    На сайті Offerhost регулярно публікують нові відеоуроки, які дозволяють користувачам розібратися з усіма нюансами використання даного хостингу. Щотижня фахівці проводять безкоштовні курси і семінари, під час яких учасники можуть задати питання, отримати вичерпні відповіді.

    Бесплатные видеоуроки на OfferhostВибираємо хостинг і домен

    Таким чином, придбавши хостинг, Ви не залишитеся наодинці зі своїми проблемами. Досвідчена команда фахівців проінструктує вас по будь виниклого питання.

  • Гарантії безперебійної роботи інформаційних сайтів, блогів, інтернет-магазинів. Потужні Європейські сервера забезпечують будь-якого інтернет-проекту максимально можливу швидкість роботи. Вам надається 12-ядерний CPU (по 3,8 GHz) і безлімітний трафік, близько 500 Мбіт за 1 секунду. А це означає, що Ви завжди будете на крок попереду своїх конкурентів!
  • Можливість швидкого вирішення будь-якої проблеми, у цілодобовому режимі. Для якісного обслуговування клієнтів на хостингу є своя служба підтримки. Зв’язатися з фахівцями-програмістами можна будь-яким зручним для Вас способом: через електронну пошту, по Skype або в онлайн-чаті, що відкривається при переході на головну сторінку проекту.
  • Можливість додаткового заробітку на партнерській програмі
    Вибравши Offerhost, ви отримуєте реферальне посилання. Її можна опублікувати на будь-якому своєму сайті, блозі. Кожен клієнт, який перейшов по посиланню і пройшов процедуру реєстрації, автоматично вноситься в список ваших рефералів. Як результат — Ви можете отримувати до 40% відрахувань з будь-яких платежів, здійснених цим клієнтом!

    Якщо Ви бажаєте отримати більш докладні інструкції щодо цього пункту, можна пройти безкоштовний курс, завдяки якому можна дізнатися, як можна заробити на партнерській програмі пристойні гроші, не докладаючи особливих зусиль.

  • Клієнтоорієнтованість. Творці хостингу не зупиняються на досягнутому, постійно вдосконалюючи свій продукт. Кожен користувач може залишити свої побажання та зауваження, які будуть враховані.
  • Отже, а тепер ложка дьогтю!

    Недоліки хостингу

    Т. к. сервіс досить новий, поки він ще не може похвалитися супер стабільною роботою, перебої все-таки трапляються. Однак, судячи з відгуків користувачів, фахівці швидко усувають проблему.

    Отже, бути чи не бути?

    Провівши детальний аналіз, напрошується висновок, що все-таки мінуси хостингу мінімальні, в порівнянні з тими перевагами, які отримує користувач.

    Вивчаючи детально дітище компанії Freedom Technology Management, створюється враження, що:

  • проект досить перспективний;
  • його творці не ставлять мету – «зрубати побільше грошей», а орієнтовані на потреби клієнта, за що великий плюс їм в карму;
  • технічні проблеми вирішуються швидко, що дозволяє судити про те, що фахівці роблять все можливе, щоб «заробити позитивну репутацію»;
  • відгуки користувачів свідчать про те, що, в цілому, вони задоволені якістю наданих послуг і у них немає серйозних нарікань до надійності і стабільності хостингу.
  • Тим, хто вирішив обрати саме цей хостинг, потрібно всього лише зареєструватися

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу