Заробляємо в РМЯ і Адсенс

2636

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Нещодавно мені здорово пощастило в акції, влаштовується Профіт Партнером, і я виграв обладнаний ноутбук MacBook Pro (тут можна побачити його фото). Так, і сьогодні буде не зовсім звичайний пост, а швидше озвучування новини від цієї компанії, яку я сам тільки що дізнався.

Заробляємо в РМЯ і Адсенс

Зайшовши на сторінку статистики Профіту, для того, щоб дізнатися який виявився мій заробіток за останню добу (я писав тут, що гроші в інтернеті є), побачив повідомлення про проведення цієї акції, яка почалася тільки що.

Реєстрація в Profit Partner для участі в акціях


Суть її зводиться до того, що протягом місяця (до 10 червня включно) буде виявлятися трійка найкращих вебмайстрів, які заробляють на контекстній рекламі Яндекса разом з Profit Partner, які за цей короткий час зможуть набрати найбільше рекрутів, які додадуть свої сайти і почнуть заробляти в Рекламній мережі Яндекса (тут читайте докладніше про суть цього приємного процесу) через цей Центр обслуговування партнерів.

Вигода Цопа в цій акції очевидна — чим більше буде людей, які заробляють через нього, тим більше буде їх дохід. Взагалі всі, хто додасть сайт в РМЯ через Профіт протягом цього місяця, отримають поштою подарунок — флешку і рушник з їх логотипом (див. картинку розташовану вище). Зареєструватися можна пройшовши по цьому посиланню.

Вони навіть дозволяють своїм партнерам заробляти більше, т. к. на кожен зароблений вами в РМЯ рубль вони додають ще й свій. Правда, їх рублі можна витратити тільки у них, але подивіться, на які чудові речі.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Хочу вам ще раз нагадати умови прийому сайту (я вже писав про роботу з ЦОП Profit Partner тут), які є досить жорсткими: він повинен базуватися на платному хостингу (тут про вибір оптимального хостингу говорилося), мати відвідуваність у 300 осіб на добу і існувати більше одного місяця.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Ваш проект задовольняє вимогам? Відмінно, тоді вас ніщо не зупиняє від реєстрації в Профіті і додавання в РМЯ. Навіть якщо ви приймете рішення не продовжувати роботу (що навряд чи, тому що вам сподобається з ними працювати), то подарунки (нехай і не дуже серйозні) у вас все одно залишаться.

Зробити це можна досить просто і швидко:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Для початку вам потрібно буде на цій сторінці перейти за посиланням «Зареєструватися»:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Ви потрапите в «Форму реєстрації», де потрібно буде придумати собі логін і пароль для доступу до панелі управління аккаунтом (там ви зможете переглядати статистику свого заробітку, додавати нові майданчики, вибирати способи виведення коштів та багато іншого). Ще вам потрібно буде вказати свій E-mail у відповідному полі.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Якщо ви хочете відправити свою майданчик через Profit на модерацію в РМЯ, введіть в поле «Домен» в області «Список ваших сайтів» його доменне ім’я. В результаті, вам відкриються додаткові поля форми додавання свого проекту.

Але врахуйте, що у вас обов’язково повинен бути встановлений лічильник відвідуваності (тут читайте про Лайвинтернет, а тут про Яндекс Метрику). Якщо статистика відвідуваності закрита паролем, то в полі «Логін, пароль» потрібно буде їх вказати.

Дані лічильників необхідні модератору Рмя для того, щоб переконатися в наявності 300 людей, які відвідують ваш ресурс на добу. Якщо у вас є лічильник відвідуваності LiveInternet, посилання на його статистику буде аналогічна цієї:

http://www.liveinternet.ru/stat//index.html

На сторінці з майстром вам ще потрібно буде ввести перевірочний код (капчі), погодитися з правилами і натиснути кнопку «Реєстрація». Далі вам повідомлять про успішну реєстрацію і надішлють листа на вказаний E-mail.

Увійдіть у свій обліковий запис на цій сторінці, ввівши логін і пароль в області «Вхід», розташованої в лівому верхньому кутку сторінки.

У верхній частині сторінки Profit Partner підведіть мишу до пункту меню «Мій профіль» і з випавшого меню виберіть пункт «Загальна інформація»:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Далі ви можете зробити настройки на свій розсуд, але для того, щоб отримати обіцяні подарунки, вам обов’язково потрібно заповнити поля «Індекс» і «Повний поштову адресу»:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Додавання сайту в РМЯ через сайт Профіт Партнер

Якщо ви хочете додати в свій аккаунт ще один проект, то для цього потрібно на цій сторінці підвести мишу до пункту меню «Статистика» і вибрати з випадаючого списку пункт «Майданчики» — «Додати майданчик».

А ми продовжуємо. Також вам належить вибрати тип реклами (контекстна або результати пошуку). Варіант «Результати пошуку» потрібно вибирати, якщо хочете використовувати пошук від Яндекса по сайту з показом в ньому рекламних оголошень РМЯ.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Варіант «Контекстні сторінки» ви обираєте для звичайного розміщення блоків з системи Яндекс Директ (тут читайте про ведення компанії і зниження ціни за клік).

Поля «Не показувати домени» і «Телефони конкурентів» в Profit Partner можете поки не заповнювати. Вони призначені для того, щоб на вашому проекті не показувалися оголошення від ваших конкурентів.

Ще необхідно заповнити поле «Посилання на статистику» та поля «логін» і «пароль», для випадку, якщо статистика вашого лічильника відвідуваності закрита від загального доступом паролем.

Залишається тільки натиснути на кнопку «Додати». Ваш сайт буде надіслано на модерацію (перевірку) в рекламну мережу Яндекса і протягом декількох днів вам має прийти лист про прийняття чи відмову. Після цього стан вашої знову доданої рекламної площадки зміниться на «Тестування. Працює.»:

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Все, тепер ви можете вибирати Profit-Partner потрібний вам тип блоків і налаштовувати їх зовнішній вигляд, а потім вставити отриманий код на сайт. Про те, як можна змінювати зовнішній вигляд рекламних оголошень Яндекс Директ, безпосередньо редагуючи код оголошень контекстної реклами.

Якщо у вас блог на WordPress, то може стати в нагоді моя стаття — Вставляємо блоки РМЯ і Google AdSense у статті блогу на WordPress. Деякі нюанси розміщення рекламних оголошень контекстної реклами на сайті були розглянуті ще й тут.

Що треба зробити, щоб отримати iPad від Profit Partner

— А як же iPad від Apple? — запитаєте ви. Справа в тому, що після того, як станете партнером Profit Partner, ви зможете самі залучати своїх друзів і знайомих, що мають свої сайти і бажаючих заробити гроші в мережі, а так само ваших відвідувачів. Ці користувачі стануть вашими рефералами (тут описано, хто такі реферали, що таке реферальная посилання) і ви зможете отримувати комісію з їх доходу.

Комісія ця не буде відбиратися у ваших рефералів, а буде йти з суми, яку Профіт резервує на партнерську програму (з грошей виплачуваних їм Яндексом).

Ви отримаєте доступ до рекламних матеріалів реферального програми. У них, до речі, у зв’язку з цією акцією з’явилися нові оригінальні банери зі слоном (тут читайте про створення банерів онлайн), які мені дуже сподобалися.

Так от, якщо до 10 червня ви наберете в Profit Partner багато рефералів і увійдете до трійки лідерів, то iPad від Apple буде ваш.

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Тут, звичайно ж, важливо мати площадку, з якої ви зможете залучати нових користувачів бажаючих заробляти. Хоча є, напевно, і інші варіанти, про які я не здогадуюся.

До речі, мої шанси потрапити в щасливу трійку я оцінюю як не дуже високі, бо при досить високій відвідуваності цього блогу, читачів, що мають сайти з відвідуваність в 300 чоловік, не так вже й багато. Але я буду радий помилитися.

Ось, до речі, як самі автори акції розписують її переваги для залучених клієнтів (друзів, в їх інтерпретації):

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

P. S. Власне, вдалося потестить Айпад 2. Чесно, чесно. Уявляєте, два рази вдалося отримати від профіту: Apple MacBook Pro і Apple Ipad 2 Wi-Fi 3G (відмінна річ, доповім я вам).

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Заробляємо в РМЯ і АдсенсЗаробляємо в РМЯ і Адсенс

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу