Знайти гроші в мережі

3549

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочете освоїти стратегічний маркетинг, навчитися створювати рекламні кампанії в мережі або перевірити роботу підрядників? Покроковий алгоритм розробки і впровадження комплексної digital-стратегії від теорії до практики – на сторінках нового безкоштовного видання.

Знайти гроші в мережі

Залучення нових клієнтів, оптимізація рекламних витрат, максимальна віддача від сайту та мінімізація ризиків – далеко не повний список переваг індивідуального маркетингової стратегії. Про те, як розробити медіаплан для власного бізнесу або освоїти нові професійні навички, читайте у новій книзі «Маркетингові стратегії: покрокові інструкції для реклами онлайн».

Про що книга?

Це видання – дорожня карта розробки та впровадження індивідуальної стратегії інтернет-маркетингу. Ви дізнаєтеся:


  • яка digital-стратегія дозволить досягти ваших бізнес-цілей;

  • як підібрати рекламні канали і скласти індивідуальний медіаплан;

  • як оцінити результати і закласти в стратегію можливі ризики.
  • Бесплатная книгаЗнайти гроші в мережіПовышение продажЗнайти гроші в мережі

    Книга «Маркетингові стратегії: покрокові інструкції для реклами онлайн» побачила світ у лютому 2016 року. Видання особливо актуально на тлі оптимізації рекламних бюджетів та пошуку нових ефективних джерел потенційних клієнтів. На його сторінках розглядається методика розробки індивідуальної стратегії, заснованої на отримання максимальної віддачі від реклами в мережі та підвищення ефективності сайту з урахуванням тематики бізнесу та специфіки цільової аудиторії.

    Головні відмінності такого підходу – виключення неефективних інструментів, оцінка проміжних етапів, постійне коректування курсу допомогою веб-аналітики.

    Книга буде корисна інтернет-маркетологам, фахівцям з реклами та PR, керівникам і власникам сайтів, які хочуть витрачати рекламні бюджети з граничною ефективністю, постійно збільшуючи віддачу від сайту. Завантаження безкоштовне і не вимагає реєстрації.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу