Вивчаємо відвідуваність сайту

1635

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Що включає в себе комплексна веб-аналітика? Як працювати з даними статистики? Які рекомендації дає професійний аудит сайту? Про це і не тільки читайте в новому безкоштовному виданні.

Вивчаємо відвідуваність сайту

Комплексна веб-аналітика – це повне обстеження» вашого сайту і проведеної рекламної кампанії. Вона дозволяє виявити слабкі місця інтернет-проекту і виробити рекомендації з підвищення ефективності на будь-якому етапі роботи з сайтом. Будь то запуск проекту, спроба переглянути рекламну кампанію або потреба розробити нову маркетингову стратегію — комплексна веб-аналітика дозволить уникнути поширених помилок, заощадити час і гроші, вигідно інвестувати в довгострокову прибуток.

Книга «Комплексна веб-аналітика: нове життя вашого сайту» – це практичний і теоретичний досвід провідних експертів Ingate Digital Agency.

Про що книга?


  • як уникнути помилок в зборі даних;

  • як проводиться конверсійна оптимізація сайту;

  • які доопрацювання юзабіліті підвищать віддачу від інтернет-проекту.
  • Бесплатная книгаВивчаємо відвідуваність сайтуПовышение продажВивчаємо відвідуваність сайту

    Книга буде корисна власникам сайтів, інтернет-маркетологів, фахівців з реклами та PR, які мають досвід роботи з системами статистики, а також починаючим веб-аналітикам, фахівцям з просування та оптимізації сайтів.

    Безкоштовна електронна книга, скачування не вимагає реєстрації або введення email.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу