Способи заробітку в мережі

2454
  • Чого не варто робити і як виводити гроші
  • Швидкий заробіток — гаряча трійка
  • На чому ще можна швидко подзарабатывать?
  • Швидко, але з використанням ваших навичок
  • А в цілому?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Іноді гроші бувають потрібні, що називається «прямо тут і прямо зараз». У статті про реальність заробітку в інтернеті я писав про ґрунтовного підходу, коли у вас до отримання першого результату йдуть місяці і навіть роки. Цю ж тему я розвинув і в статті про інтернет-роботу.

    Однак, не всім це цікаво і кому-то набагато важливіше отримати сотню рублів прямо зараз, ніж сотню тисяч у майбутньому. Це як у прислів’ї про синицю в руках і журавля в небі. Прагнути треба до останнього, але перспективами адже ситий не будеш…

    Способи заробітку в мережі

    Тому я і вирішив написати цей невеликий опус саме з приводу швидких грошей в мережі. Знову ж таки скажу, що й тут немає нічого реального і всі описані нижче способи швиденько отримати на руки якусь суму грошей підійдуть буквально всім. При цьому вам необов’язково мати якихось особливих навичок і знань.

    Як не прогоріти і способи виведення заробленого з мережі

    Напевно, і в реальному житті є варіанти швидкої підробки, але інтернет примітний тим, що знайти підходящу «халтурку» можна буде дуже швидко і не виходячи з дому. Також швидко можна буде і вивести отримані гроші. У цьому плані все ОК. Але є одне «але». Мільйонів ви таким чином не заробите — тільки на «підтримку штанів». Але багатьом саме це і потрібно на перший час.

    В описаних нижче способах від вас будуть потрібні ті ж самі навички, які ви постійно застосовуєте при користуванні інтернетом, соціальними мережами, комп’ютером або мобільним телефоном (планшетом). Усе доступно всім. Більшою чи меншою мірою, звичайно ж.

    Чого потрібно уникати

    Але спочатку скажу про те, що однозначно не принесе вам грошей і що часто називають лохотроном:

  • Не варто купувати інфо-продукти, які обіцяють вам заробити мільйон за день, тиждень, місяць. Можливо, що автор курсу і отримає стільки (а може навіть і більше), але не ви.
  • Не варто купувати програми, які будуть працювати за вас поки ви спите, сидите в соцмережах або їдете в метро. Все це розлучення. Ваш комп’ютер може заробляти тільки на майнинге кріптовалюти, та й то для цього потрібні «ферми» і великі витрати (читайте за наведеною посиланням).
  • Не варто купувати акаунти в онлайн-сервісах, обіцяють допустити вас до кнопки «бабло». За рідкісним винятком ви нічого не отримаєте, а просто втратите свої гроші.
  • Не варто починати грати на Форексі або бінарних опціонах в надії на швидкий заробіток не маючи досвіду такої роботи. Ви знову ж просто сольете все що вже маєте. Тут потрібно вчитися, не поспішати і робити все з розумом. Гроші там не беруться з повітря, а перетікають з кишені новачків в кишені професіоналів.
  • Не варто уподібнюватися тим, хто промишляє обманом (див. перші три пункти). Інтернет тільки здається анонімним, але насправді знайти вас буде не так вже й складно. Ви невловимі лише до тієї пори, поки нікому не потрібні (як той самий Джо з анекдоту).
  • Як виводити зароблені в мережі гроші

    Ще одне важливе питання — куди і як виводити зароблені в інтернеті гроші. Тут зазвичай є кілька варіантів:

  • Сервіси швидкого заробітку дуже часто пропонують це зробити прямо на рахунок вашого мобільного телефону, що досить просто і швидко. Ну а як вже їх витрачати ви вирішите самі. Наприклад, у Мегафона можна замовити пластикову карту, прив’язану до рахунку, з якої потім будете платити за все як в інтернеті, так і в офлайні (магазини, кіно тощо)
  • Електронні гаманці. Найчастіше пропонується виведення грошей на такі системи електронних платежів:
  • Яндекс гроші — зручні тим, що знову ж таки можна отримати пластикову карту, прив’язану до рахунку і розплачуватися нею за все на світі.
  • Ківі — теж є можливість отримання картки.
  • Вебмані — тут буде складніше, бо останнім часом є проблеми з виведенням на карти і банківські рахунки, але вихід є. Я його описав у статті про виведення грошей з Webmoney.
  • Пайпалы — система хоч і буржуйська, але з неї можна запросто виводити гроші на банківський рахунок або рахунок вашої пластикової карти (причому без комісії). Так що не варто її боятися.
  • Advanced Cash — теж відмінний варіант, бо з них можна перевести гроші і на пластик, та через системи миттєвих платежів і що саме зручне — поміняти їх на що завгодно через обмінні пункти (більшість з них працює з АдвКеш).
  • Паер — трохи менш популярний, але теж дуже хороший варіант. З цієї системи можна вивести кошти з відносно невеликими втратами практично куди завгодно.
  • Криптовалюта (що це?) — принаймні, один із способів швидкого заробітку пропонує варіант отримання кріптовалюти в якості оплати. Найчастіше це бувають сатоши (що це таке?), але зустрічаються і інші альткоины (що це?). Що робити з криптовалютой?
  • Біржі биткоинов і альткоинов — їх досить багато і деякі з них пропонують цілий ряд варіантів виведення, як, наприклад, біржа Ексмо (там є просто відмінні схеми виведення, про які докладніше читайте в окремій статті по цій біржі криптовалют)
  • Обмінники биткоинов і альткоинов — більш простий варіант, ніж біржі. Там взагалі все просто як двічі два, але потрібно дуже ретельно підходити до вибору обмінника, бо дуже висока ймовірність напоротися на лохотрон. У мене є перевірений часом список обмінників:
  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • Плюс пара сервісів моніторингу курсів (що це таке?):

  • КурсЕксперт
  • BestChange
  • Швидкий заробіток — гаряча трійка

    А тепер давайте вже безпосередньо поговоримо про методи швидкого заробітку в мережі.

    Як швидко заробити на своїх акаунтів в соцмережах

    У переважної більшості з вас напевно є акаунти в соціальних мережах. Як не дивно, але це актив, який цілком можна перетворити в «швидкі гроші». Для цього потрібно буде просто лайкати, репостить і підписуватися на чужі акаунти, групи і канали. Власне, ви всім цим і займалися так досі, але тепер за це цілком можливо отримувати гроші.

    Єдине «але». Щоб завдань на такі прості дії у вас було якомога більше (так само як і грошей), бажано щоб ваші акаунти в соцмережах були «прокачані» (були передплатники, друзі, пости, ретвіти тощо). Якщо ж акаунти поки «нульові» або «близько того», то доведеться трохи їх підкачати. Причому зробити це можна за «так» у спеціальних сервісах взаємної наркутки типу БоссЛайк або ВкМикс.

    Як це зробити, детально описано за наведеним вище посиланням. «Прокачати» там прийнятний стану свої аккаунти вконтакті, Фейсбуці, Инстаграме, Ютубі, Твіттері і Однокласниках ви зможете дуже швидко. Після чого йдіть відразу в сервіс заробітку на соціальних мережах ВкТаргет, де після підключення акаунтів ви почнете отримувати завдання, за виконання яких будуть нараховуватися гроші.

    Мой заработок в ВкТаргетСпособи заробітку в мережі

    Мінімальна сума для виводу 15 рублів, що дозволить дуже швидко отримати нараховані суми на рахунок мобільного, Вебмані, Ківі і Яндекс гроші. Якщо цього сервісу вам здасться недостатньо, то спробуйте ще і CashBox. Багато з них я перераховував у своїй публікації про секрети заробітку грошей на лайку.

    Швидкі гроші зі свого мобільного телефону або планшета

    Якщо у вас є в розпорядженні гаджет під управлінням Android або iOS (айфон або айпад), то на ньому теж можна буде по-швидкому підзаробити. Для цього потрібно буде лише виконувати завдання по установці різних ігор або програм (потім їх можна буде видалити). Розробникам всього цього господарства дуже потрібно швидше накрутити кількість скачувань і установок, а отже вони готові за це платити.

    Існує цілий ряд додатків для Android і iOs, які після установки їх на ваш гаджет будуть пропонувати вам такі завдання. Краще поставити їх кілька штук, щоб швидше заробити потрібну вам суму. Зі свого досвіду я можу порадити вам ось цю п’ятірку додатків, яка добре себе зарекомендувала:

  • Апп Цент
  • Адверт Апп
  • Апп Бонус
  • Пий Фор Інстал
  • Вафф Ревордс
  • Порівняльну таблицю, а так само посилання на інші подібні програми ви знайдете в статті про швидкий заробіток на мобільному телефоні. Там же наведено способи швидкого виведення нарахованих за установку грошей і спеціальні коди, ввівши які можна буде відразу отримати грошовий бонус на рахунок.

    Зазвичай гроші з цих додатків можна виводити на рахунок мобільного (що логічно), Ківі, Яндекс гроші, Вебмані і Пайпалы. Ось скрін останніх трьох висновків з програми Аппцент:

    Быстрый вывод денегСпособи заробітку в мережі

    Активний і пасивний варіант швидкого заробітку

    Ці способи досить важко співвіднести в якусь групу, тому об’єднаю їх під такою назвою.

    Активний — чим більше зробиш, тим більше отримаєш

    Перший варіант активний — це розпізнавання капчі за гроші (що таке капча можна почитати за посиланням). В інтернеті ви напевно часто зустрічав капчу. Виявляється, що за її розгадування можна отримувати гроші.

    Деньги за разгадывание капчиСпособи заробітку в мережі

    Зробити це дозволяють два сервісу: ruCaptcha і 2капча. Вони схожі, але в першому випадку ви будете заробляти рублі, а в другому — долари.

    Быстрый заработок в РукапчеСпособи заробітку в мережі

    Більш докладно читайте в статті про те, як збільшити свій дохід в сервісах ruCaptcha і 2капча. Нараховані на баланс кошти можна швидко вивести безліччю різних способів (на телефон, на Ківі, Яндекс гроші, Вебмані). Особливою швидкістю виведення відрізняється буржуйський варіант 2captcha.

    Пасивний заробіток (не лохотрон)

    Якщо для отримання грошей на введення капчі потрібно постійно трудитися не покладаючи рук, то наступний метод можна назвати пасивним. З нього буде потихеньку капати грошик поки ви, наприклад, займаєтеся розгадуванням капчі або просто сидите в інтернеті відпочиваючи. Але це не лохотрон, хоча і схожий за таким описом на нього.

    Отже, існує такий сервіс в інтернеті, як SurfEarner (SE). Зареєструвавшись на ньому, ви зможете встановити в браузер на своєму комп’ютері їх розширення. Поки ви будете лазити по інтернету, вгорі вікна вашого браузера будуть показуватися банери.

    Пассивный заработокСпособи заробітку в мережі

    Ви можете взагалі на них не дивитися, але грошик капати все одно буде (після закінчення таймера). Небагато, але і робити нічого не потрібно. Виведення грошей проходить досить швидко і на різноманітні системи електронних платежів (вебмані, ківі, Отрути, рахунок мобільника, а також є можливість виводити на ПерфектМани і Пейр-гаманець).

    Вывод заработка с SEСпособи заробітку в мережі

    Докладніше про сервіс читайте в статті «Як збільшити свій дохід в SurfEarner?»

    На чому ще можна швидко подзарабатывать?

    Трохи вище я перерахував те, що найчастіше використовують для того, що зрубати по швидкому копієчку. Але є ще ряд способів, які дозволяють зробити те ж саме. Тут може бути трохи більше зусиль доведеться докласти і трохи більше навичок застосувати, але результатом ви, швидше за все, залишитеся задоволені.

    Поза конкурсом згадаю Yandex Toloka. Кому належить цей сервіс можна здогадатися з назви. Скільки можна заробити на Толоці читайте за наведеним посиланням. Там же ви знайдете опис завдань, які там пропонується виконувати роботу з особистим кабінетом, виведення коштів та інше.

    Де знайти опитування, за проходження яких платять гроші?

    Інтернету потрібна статистика, інформація про користувачів, і отримати її допомагають опитування. Однак, хто добровільно і безплатно захоче витрачати двадцять-сорок хвилин свого часу на проходження опитування? Таких знайдеться мало, а для аналітики заповнених анкет потрібно багато. Ось тут на сцену виходять сервіси, які готові співпрацювати з нами на матеріальній основі.

    Особисто мені подобається сервіси «Моя думка«, але там живі гроші не дають — нараховують бонуси, які можна витратити на товари в інтернеті (що теж зайвим не буде). Також можу порекомендувати ще й сервіси: Анкетка (відразу отримуєте 50 рублів за реєстрацію), Експертна Думка, Myiyo, Рубль Клуб і Платний опитування. Тут вже платять живими грошима.

    Быстрые деньги на опросахСпособи заробітку в мережі

    У мене є зведена стаття платних опитувань у мережі, де наведені всі сервіси та способи виведення з них зароблених грошей. Там же наводяться поради щодо збільшення такого роду доходів. В принципі, тема робоча і її не варто ігнорувати.

    Де платять «швидкі гроші» за відгуки та коментарі?

    Ви напевно і так залишали відгуки про товари або послуги, а також писали коментарі. Це звичайна річ, але виявляється, що на цьому теж можна заробити. Багато хто хоче, щоб про його товар було багато хороших відгуків і чудових коментарів. Тому і з’являються сервіси все це реалізують.

    Я б особливо виділив три з них: Кьюкоммент, «Я Рекомендую» і Отзовик. Ніяких особливих навичок це не зажадає — просто написати пару рядків або абзаців. Виплати проходять швидко (мінімальна сума від 100 рублів):

    Быстрые выплаты с КьюкомментаСпособи заробітку в мережі

    Огляд сервісів і більше подробиць дивіться у статті «Де ще можна отримати оплату за коментарі?»

    Як заробляти на биткоин-кранах?

    Відносно новий напрямок, що набирає популярність разом із зростанням буму криптовалют. Робити тут нічого особливо не потрібно — платять просто за періодичне відвідування сервісів. Нараховують бонуси зазвичай в сатошах (малих частках биткоина) і щоб набралася пристойна сума доведеться не раз і не два зайти протягом дня на наведені нижче сайти:

  • Free Bitcoin
  • Free Dogecoin
  • Bonus Bitcoin
  • BitFun
  • Moon Bitcoin
  • Moon Dogecoin
  • Moon Litecoin
  • Moon Dashcoin
  • Moon Cash
  • Daily Free Bits
  • Зараз багато з цих сервісів акумулюють зароблені вами кошти на онлайн-гаманцях (найчастіше використовується гаманець КоинПот). Як заробляють і як виводять гроші з цих биткоин кранів докладно описано за посиланням статті. Загалом, варіант не гірше інших «швидких грошей». Як виводити криптовалюту я писала на початку публікації, тому повторюватися не буду.

    Швидкий заробіток з використанням ваших навичок

    Якщо описані вище способи не вимагали якихось особливих навичок крім тих, що ви використовували при серфінгу в інтернеті, то зараз ми підійшли до тем, коли щось більше вміти все-таки потрібно. Але знову ж, це необов’язково якісь серйозно позамежні знання і пізнання.

    Де шукати фріланс пропозиції доступні для всіх?

    Є така річ в мережі, як фріланс (що це таке?). Тобто це в загальному розумінні разова робота по домовленості. Об’єктом фріланса може бути все що завгодно, хоча багато вважають, що фрілансери — це обов’язково тільки програмісти і дизайнери. Але це зовсім не так.

    Більше того, є спеціальні біржі фріланса, де завдання представляють із себе досить прості речі, доступні для виконання багатьом. Наприклад, біржа фріланс ВоркЗилла включає в себе такого роду завдання:

    Здания для быстрого выполнения в ВоркзиллеСпособи заробітку в мережі

    Як бачите, програмувати або володіти художнім поглядом для їх виконання не потрібно. Зароблені гроші можна вивести досить швидко (три дні) на Вебмані або Яндекс гроші.

    Быстрый вывод денегСпособи заробітку в мережі

    Докладніше про цей спосіб швидкого заробітку читайте в статті про біржі фріланса Воркзилла.

    Є ще ряд подібних «спрощених» бірж фріланса. Серед них можна виділити такі, як Кворк і 5баксов. Там оплата всіх завдань фіксована, на відміну від Воркзиллы. Але все ж вони вимагають більше спеціальних навичок, ніж перший наведений варіант, тому підійдуть далеко не всім бажаючим.

    Де можна швиденько заробити на написанні текстів?

    Що у вас було з російської мови та літературі в школі? Ну, нічого страшного якщо не дуже, бо я теж був не відмінник, проте пишу багато і охоче. Все приходить з досвідом. А якщо було відмінно або добре, то вам пряма дорога в копірайтери (що це таке?) або рерайтери (що таке рерайт?), тобто добувати гроші шляхом написання текстів на задану тематику.

    В інтернеті дуже багато сайтів і дуже мало вебмайстрів, які не пишуть для них тексти самі. Як правило, вони їх замовляють у спеціальних біржах контенту, де тексти по ТЗ (техзаданию) пишуть працюють там копірайтери. Оплата залежить від біржі, від вашої кваліфікації і від того, наскільки ви затребувані. Але навіть новачки можуть досить швидко почати заробляти.

    Для початківців я б рекомендував біржу ЕТХТ — це саме «те» для старту (детальніше можете почитати в статті «Підходить біржа Etxt авторам-початківцям?»

    Быстрые деньги на бирже ЕтхтСпособи заробітку в мережі

    Зняти зароблене можна в будь-який час при наборі суми в 250 рублів. Висновок доступний на Вебмані, Ківі або Яндекс гроші. При необхідності можливе термінове зняття, але при цьому з вас візьмуть додатковий відсоток (краще не поспішати).

    Також новачкам можна подивитися в бік Адвего (там не тільки тексти, але й інші завдання бувають, так що нудно не буде) або ТурбоТекст.

    А в цілому?

    Як бачите, швидко заробити в інтернеті можна. Напевно, свої перші гроші ви вже отримали, якщо паралельно з читанням статті реєструвалися у наведених онлайн-сервісах і починали застосовувати отримані знання на практиці. Так, це не мільйони, але якщо б гроші давалися так легко, то всі були б мільйонерами. Якщо хочете більше, то потрібно глибше занурюватися у все це, шукати, пробувати, вчитися і рости над собою. А перший час і так цілком нормально буде.

    Якщо ж вам все-таки цікаво отримання грошей не тільки «тут і зараз», але і в розрахунку на довгу перспективу, то вам є сенс подивитися ще й на інші методики описані мною в статті про можливі шляхи онлайн заробітку без вкладень. Спочатку там знову ж таки йде розмова про «швидкі гроші», але потім вже йде перехід до більш глобальних речей (партнерськими програмами, монетизації сайтів тощо). Загалом раджу ознайомитися хоча б у рамках загального розвитку (щоб знати).

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу