Освоюємося з інтернет-грошима

2673

На жаль, дана біржа закривається (або вже закрилася — залежить від того часу, коли ви читаєте це повідомлення). Але вона не кинула своїх клієнтів і всі їх акаунти разом з наявними на рахунках грошима були переведені в біржу BITEXBOOK). Почитати про BitexBook детальніше можна за наведеною посиланням.

Здрастуйте, шановні читачі блогу ! Кожна епоха вирізняється своїми досягненнями, подіями. Впевнений, що наш історичний період у нащадків буде асоціюватися з комп’ютерами, смартфонами, інтернетом і биткоинами.

Освоюємося з інтернет-грошима

Але їм стане незрозуміло, чому хтось із нас «отоварювався» криптовалютой втридорога, коли у них під рукою була біржа БитФлип 🙂

Потенціал BitFlip зашкалює!

Про потенціал BTC не чули тільки інопланетяни. І то подейкують, що біля биткоин-ферм часто бачать літаючі тарілки. Напевно, «інопланетні гості», хочуть дешевше криптиков прикупити 🙂 .

Але як і будь-яку валюту, криптовые теж лихоманить. Минулого тижня биткоин впав, а на початку поточного відновив позиції (графік показує курс в реальному часі з частотою оновлення в кілька секунд).

Причиною зростання став запуск нового спеціалізованого ПЗ, яке вирішить проблему масштабування блокчейна через постійно зростаючих обсягів транзакцій, що проводяться з биткоинами.

Використання SegWit2x знизить час обробки транзакції і швидкість здійснення операцій з криптовалютой. Згідно з показниками внутрішньої статистики, 18 липня понад 50% створених майнерами блоків проходили через новий протокол.

Як правильно «нагрівати руки» на BTC в BitFlip

Впевнений, що на стрибку курсу хтось добре «нагрів руки». І, швидше за все, транзакції з биткоином цей «хтось» виробляв не через обмінники. Просунуті «криптоделы» знають, що краще отоварюватися биткоинами (та й будь криптухой) на спеціалізованих біржах. Розберемося чому.

Обмінники – це великі посередники, які встановлюють свій курс. Виходить, що «міняйли» заробляють не тільки на комісії, але і вигідною для себе різниці вартості валют.

На відміну від них біржі кріптовалюти беруть мінімальний відсоток. При цьому курс валют на майданчику формується продавцями і покупцями, котрі виставляють на біржі свої пропозиції (ордера).

Але не все так просто! Головна (і глобальна проблема криптовалют — це складність технології та проведення операцій з ними. Простому обивателю важко зрозуміти суть блокчейна, будова блоків, їх порядок і структуру, принцип майнінгу… Так що не дивуйтеся, якщо заблукаєте в цьому «технологічному пишноті», і відчуєте себе як інопланетянин на Черкізовському 🙂 .

Криптовалютный ринок знаходиться на етапі зародження. З-за цього простота і зручність роботи з биткоином залишають бажати кращого. Майданчики, що спеціалізуються на операціях з криптами, працюють на власних оболонках. Немає єдиних стандартів, документації, користувальницький функціонал «до неподобства» незручний і заплутаний.

Дивно, але більшу частину обмінників і бірж влаштовує такий хаос. Тому що його можна списати на інноваційність і не витрачати кошти на вирішення, які б спростили життя звичайним власникам биткоинов. Хоча не все так сумно – з’являються перші «ідеалісти», які намагаються навести порядок в цьому криптохаосе. І радує те, що серед них наші співвітчизники!

БитФлип — біржа наступного покоління

BitFlip запущена не так давно командного професіоналів з Росії, за плечима яких десятки високотехнологічних проектів.

Біржа розгортається за рахунок коштів дрібних інвесторів. Засновники свідомо не привертають велику «рибу», щоб зберегти контроль над розвитком проекту в своїх руках.

биржа bitflipОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

На скріні інтерфейсу криптосервиса видно, що його структура мінімалістична і проста для розуміння «обивателя».

Користувальницький інтерфейс біржі «аскетичний». Вгорі знаходяться інтерактивні графіки. Перший з них відображає рух ринку всередині платформи, а інший — коливання курсу обраної валютної пари на інших біржах («1»). Нижче – список ордерів на купівлю та продаж, виставлені користувачами BitFlip («2» і «3»).

Вгорі праворуч розташовано вказівник можливих напрямків обміну. З нього видно, що сервіс спеціалізується на криптовалютах («4»).

Біржа підтримує операції з Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), DASH, Dogecoin (DOGE).

Також в інтерфейсі передбачений загальний чат, в якому користувачі активно спілкуються з командного проекту. Тут в інтерактивній формі можна звернутися до нього зі своєю проблемою і отримати допомогу («5»).

тролльня в БитФлипОсвоюємося з інтернет-грошима

Зміст чату доступно для ознайомлення навіть незареєстрованим користувачам. Така відкритість підкуповує. Судячи за повідомленнями, біржа постійно вдосконалюється.

У BitFlip дешевше, ніж у інших

На відміну від інших BitFlip не бере фіксованої плати за послуги, а стягує 0,1% від суми придбаного активу.

вопросы и ответыОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Для порівняння наведу таблицю з «пені», знятої іншими криптографічними біржами.

биржа БитФлип и комиссияОсвоюємося з інтернет-грошима

Здавалося б, що одна тисячна биткоина – це набагато вигідніше. Але враховуючи існуючий курс, то 0,001 BTC «перетворюється» на кілька доларів або євро! І вони будуть зніматися з вас незалежно від суми угоди. Хоча, згідно зі статистикою, частіше биткоины купуються в маленьких «обсягах».

калькулятор валютОсвоюємося з інтернет-грошима

Виходить, що при використанні фіксованої (невідсоткової) моделі ви заплатите 2-3 $ при купівлі кріптовалюти на 20-30 доларів. Що становить (в середньому близько 10% комісійних.

А нещодавно вести торги на BitFlip стало ще вигідніше. Тепер значення комісії генерується динамічно на основі обсягів угод трейдера за останні 30 днів. Чим більше торгуєте, тим комісія стає менше.

комиссия на сделки в БитФлипОсвоюємося з інтернет-грошима

Одним очком

Не будемо розгорнуто зупинятися на описі внутрішнього інструментарію BitFlip, а тільки глянемо на нього одним оком. Тим більше що туторіали по функціоналу біржі доступні в спеціальному розділі сервісу.

обзор биржи БитФлипОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Ось так виглядає меню особистого кабінету трейдера біржі.

меню личного кабинетаОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Під кожну валюту — окремий гаманець (тобто біржа, по суті, надає в розпорядження мультивалютний гаманець для різних криптовалют). Можливі способи поповнення рублевого рахунки:

пополнение рублевого счетаОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Крім рублів BitFlip підтримує інші популярні фіатні валюти: долари, євро, гривні та навіть таїландський бат.

Безпека біржі на високому рівні. При бажанні можна активувати двофакторну аутентифікацію (SMS або Google Authenticator).

двухфакторная аутентификациия в BitFlipОсвоюємося з інтернет-грошима

Найближчим часом BitFlip випустить API для налаштування торгів через боти. Що ще раз доводить інноваційність та постійне вдосконалення платформи.

api токеныОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

А ось дорожня карта майданчики. На ній видно, що вже реалізовано на біржі (закреслено), і який функціонал ще планується запустити в цьому році.

дорожная карта площадкиОсвоюємося з інтернет-грошима

Це маленький шматочок Roadmap. Інша її частина просто не вміщається на одному скріні 🙂 . Більш докладно з планами BitFlip можна ознайомитися тут.

Участь у БитФлип

BitFlip – це не тільки вигідна біржа, але і проект для успішного інвестування. Я вже говорив про політику засновників компанії щодо залучення коштів великих «ангелів».

На даному етапі біржі потрібні кошти для розвитку та збільшення обсягів торгів. Тому пропоновані умови вкладення дозволяють добре заробити.

Про те, куди йдуть інвестиції, компанія докладно звітує перед інвесторами в профілях соціальних мереж проекту. На скріні наводиться список нового функціоналу, запущеного завдяки залученим фондів.

итоги pre-seedОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Зараз проходить другий етап залучення інвестицій, і до кінця залишилося кілька днів.

инвестор биржи BitFlipОсвоюємося з інтернет-грошима

Виплати нараховуються інвесторам щотижня на внутрішній гаманець користувача біржі. В рамках другого етапу планується залучити 300 BTC під 20% від доходів майданчики.

стань инвестором биржиОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Навіть при вкладенні 0,05 BTC ваша прибуток потенційно може скласти 60$ щомісяця.

калькулятор потенциального доходаОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Для підрахунку прибутковості інвестицій на лендинге реалізований спеціальний калькулятор.

Крім цього на BitFlip діє партнерська програма, сплачує до 70% доходу біржі від залученого трейдера.

партнерская программа в BitFlipОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Користувач платформи може бути одночасно і трейдерів, і партнером, і інвестором. Інструментарій для діяльності у перелічених сферах доступний в його особистому кабінеті BitFlip.

партнерская программаОсвоюємося з інтернет-грошима
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Висновки біржі БитФлип

Немає сумнівів, що BitFlip завоює місце на ринку. Пропонований біржею відсоток і постійне оновлення функціоналу вигідно відрізняють її від інших трейдерських сервісів. При цьому платформа завжди прислухається до думки своїх користувачів. Завдяки чому обсяги чинених на майданчику угод постійно зростають.

Пройти повз BitFlip вам не вдасться! Цьому перешкоджає прозорість майданчики, сприятливий інвестиційний клімат та вигідні партнерські умови. В якості кого ви будете представлені в проекті, неважливо. Для всіх існує єдиний вхід, який починається з реєстрації!

P. S. Чомусь хочеться стати частиною цього проекту. Напевно, його команда «заражає» своїм ентузіазмом, цілеспрямованістю і бажанням зробити «криптовалютный світ» відкритим для кожного юзера!

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу