Способи заробітку в мережі

2164
  • Партнерський маркетинг (CPA партнерки)
  • Тематики добре працюють в CPA мережах
  • Робота з партнерської CPA мережею на прикладі LeadSale
  • Варіанти створення рекламного блоку
  • Інструменти лідогенераціі в мережі Leadsale
  • А в цілому
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні я хочу поговорити за партнерський маркетинг взагалі і про CPA мережі зокрема. Як ви вже, напевно, знаєте — це один з найбільш часто використовуваних у світі способів залучення нових клієнтів до своїх товарів і послуг. Скільки товарів і послуг продається через партнерки і не злічити. Ну, так нам і не треба. Цікавіше дізнатися скільки на цьому можна заробити.

    Способи заробітку в мережі

    CPA партнерки багатьом здаються чимось складним і малоприменимым для монетизації своїх сайтів (вже точно складніше контексту). Сьогодні я хочу розвіяти ці упередження і докладно розповісти як про загальну суть CPA партнерок, так і на практиці побачити і помацати які тематики тут рулять і як все це можна реалізувати на практиці. Для прикладу я взяв цікаву партнерську мережу Leadsale, яка має своє обличчя і багатий інструментарій для лідогенераціі (заробітку).

    Партнерський маркетинг (CPA партнерки)

    Мій блог орієнтований на початківців користувачів, а тому витрачу трохи часу на пояснення принципів такого явища як партнерський маркетинг (тобто партнерські програми і мережі їх об’єднують). Якщо воно є, і успішно множиться в інтернеті, то значить воно комусь потрібно (вигідно), а от чим саме і варто пояснити.

    Напевно, ви здогадуєтеся, що продавець товарів або послуг (власник бізнесу) для продажу в інтернеті може використовувати цілий набір інструментів і напрямів реклами. Це і контекстна реклама в пошукових системах (Директ і Адвордс), і реклама з оплатою за покази (типу банерів), і реклама з оплатою за кліки (тизери, таргетована реклама в соцмережах), і SMM (залучення клієнтів з соцмереж не засобами таргетованої реклами — робота з спільнотами, групами тощо), і партнерський маркетинг. Якщо щось упустив, то доповніть.

    Здавалося б, на місці власника бізнесу можна сміливо йти в Директ або Адвордс і починати будувати воронку продажів спираючись на зібрані дані (тут все досить прозоро і стабільно при належному умінні). Ну, або щось ще з описаного вище використовувати для залучення цільової аудиторії на свої лендінгем (продажні сторінки). Але все ж багато власників бізнесу використовують саме партнерки (в деяких областях бізнесу левова частка продажів йде саме з них). Значить тут щось є. Що саме?

    Ну, якщо дивитися в корінь, то партнерський маркетинг може виявитися банально вигідніше інших методів реклами (способів генерації продажів). Він може бути вигідний як у миттєвої ретроспективі, так і в плані подальшого зростання і масштабування бізнесу. Не секрет, що далеко не всі продають схеми легко і успішно вийде масштабувати, щоб прибуток із зростанням вкладень зростала б більш-менш пропорційно. В партнерках ж по суті немає посередників, яким треба додатково платити.

    Тепер скажу в чому суть партнерської програми. Власне, в ній зустрічаються власник бізнесу (продає товари і послуги) і той, хто готовий генерувати для нього продажу. Правда, в партнерках оперують частіше іншим терміном — ліди. Ліди можуть бути і продажами, але найчастіше це якесь дію, виконання якого оплачує партнеру власник бізнесу. Наприклад, це може бути заповнена заявка на кредит, реєстрація на сайті власника бізнесу, дзвінок до нього в колл-центр або навіть прихід клієнта в офіс.

    Що саме буде вважатися лидом (дією залученого клієнта, за який призначено оплата — фіксована сума або відсоток від вартості товару або послуги залежить від типу бізнесу, індустрії товарів і послуги, а також від того, з чим зручніше працювати як партнера, так і власнику бізнесу. Адже важливо, щоб в партнерській програмі дотримувалися інтереси обох учасників, а тому лід став певним компромісом, хоча і далеко не ідеальним. Але поки що реальної альтернативи лидам не проглядається, а значить варто вчитися працювати саме з ними.

    Хто виступає в якості партнера (заробляє) у такій програмі (CPA партнерці — з оплатою за дію (Cost Per Action), тобто ліди)? Чому мають місце так звані партнерські мережі, які об’єднують в собі пропозиції від різних власників бізнесу? Власне, це ключові питання стосовно сьогоднішньої публікації, тому дозволю собі витратити деякий час на пояснення.

    В CPA партнерках можуть і заробляють в основному два типи партнерів:

  • Власники сайтів близьких за тематикою того пропозицією (офферу), який сформував власник бізнесу. Власне, це якраз для вас, шановні читачі. Ви напевно якось монетизируете свої сайти (наприклад, в Адсенс і РМЯ), але партнерки в деяких тематиках можуть серйозно додати грошей або навіть перевершити традиційні схеми монетизації. Наприклад, у фінансовій тематиці можна за лід (оформлення кредитної картки в банку) отримати одразу тисячу-півтори рублів. Та й в інших тематиках все не так уже й погано йде. Головне шукати, пробувати різні CPA мережі партнерок і виявляти найбільш прибуткові для себе варіанти (офферы, тобто конкретні пропозиції та схеми співпраці).
  • Арбитражники. Ну, вони про себе самі знають, а для інших поясню — це спекулянти (в хорошому сенсі) трафіку (потоку цільових відвідувачів з високою часткою ймовірності можуть стати клієнтами). Де вони беруть трафік — не важливо. Вони можуть працювати з тими ж рекламними системами, що і власник бізнесу (контекст, тізерки, соцмережі, банери), але роблять це істотно більш раціонально і на виході ліди виходять у них дешевше. Головне, що вони вміють це робити філігранно, не витрачаючи гроші даремно і отримуючи вигоду, а не збитки на виході. Деякі профі можуть мати багатомільйонні річні обороти і настільки ж значні суми чистого прибутку. Само собою, що ця ніша не для всіх.
  • Тепер про те, навіщо потрібні CPA мережі. Ну, це по суті біржі, тобто майданчики, де власники бізнесу виставляють свої офферы (пропозиції), а партнери заробляють на найбільш вигідних для них офферах (генерують для них ліди). Тобто тут зацікавлені один в одному люди зустрічаються і отримують можливість отримати бажане (гроші і ліди). Партнерська мережа крім цього контролює процес руху лідів і грошей, виступаючи в ролі гаранта праведності проходять бізнес-процесів.

    Власникам бізнесу має сенс або створювати свою партнерську програму (для цього є відповідні платформи), або додавати свої офферы (детально описані і забезпечені всією необхідною атрибутикою пропозиції) в CPA мережі (каталоги офферов). Чому? Тому що так набагато простіше знайти найбільш підходить саме для їх оффера (товару або послуги) партнера(ів).

    CPA мережа вже має пул працюють з нею партнерів і всім їм йде розсилка про те, що з’явився новий оффер. Багато з них його протестують, і якщо не в цьому CPA мережі, то в якій-небудь вже точно знайдеться той, хто всерйоз візьметься за роботу саме з вашим оффером, часто роблячи левову частку від усіх продажів. Це кілька оптимістично може бути звучить, але без CPA ймовірність знайти такого(их) партнера(ів) різко знижується.

    Партнерам ж партнерські мережі цікаві великим числом пропозицій (офферов), гарантією виплат, а також веденням докладної статистики, яка допоможе їм орієнтуватися в прибутковості офферов і доцільності каналів залучення трафіку — в першу чергу арбитражникам, звичайно ж, але і власникам сайту буде корисно відстежувати ефект від того чи іншого способу генерації лідів (продажу або обумовлених у оффере дій).

    Тематики добре працюють в партнерських CPA мережах

    Деякі партнерські мережі виходять за рамки простого звідництва і пропонують свої інструменти для збільшення доходу партнерам або спрощення цього процесу. Сьогодні я буду говорити саме про таку CPA мережа, яка називається LeadSale. Її відрізняє велика кількість опрацьованих інструментів для партнерів, здатних істотно підвищити дохід з наявних в мережі офферов. Їх там зараз близько шести десятків з найбільш прибуткових для партнерського маркетингу тематик.

    Взагалі, партнерських мереж досить багато (кілька сотень, напевно). В принципі, з допомогою партнерського маркетингу, напевно, можна продавати все що завгодно, але є ряд тематик, в яких весь процес вже дуже добре налагоджений і схема взаємодії власника бізнесу і партнера вивірена і однозначно вигідна обом сторонам. До цих (добре конвертящимся на партнерських програмах) тематиці можна віднести:

  • Фінанси — споживчі кредити, кредитні картки (офферы від банків) і позики (офферы від микрокредитных організацій). Велика частина обороту кредитів, виданих користувачам залученими через інтернет, зараз йде саме партнерам CPA мереж, бо тут кращий коверт, ніж в інших рекламних каналах.

    Пример оффера на выдачу кредитной карты в LeadSaleСпособи заробітку в мережі

    На скріншоті наведено оффер взятий з LeadSale, де за лід (заповнену і схвалену анкету на видачу клієнту кредитної картки Альфа-банку) партнеру виплачується 1630 рублів. Не слабо, правда? Звичайно ж, цього клієнта ще потрібно привести, але якщо у вас ресурс фінансової тематики, то за допомогою рекламних матеріалів цього оффера та інструментів даної партнерської мережі можна генерувати ліди з завидною постійністю. Арбитражники теж, думаю, за таких відрахуваннях в накладі не залишаться.

  • Інтернет-магазини — багато з них додають офферы своїх товарів у партнерські мережі і платять відсоток або фіксовану суму з продажу. Наприклад, магазини меблів, одягу, взуття і т. п. Є партнерські мережі (типу Адмитада), які в основному на це і орієнтовані.

    Пример оффера интернет магазина по продаже мебелиСпособи заробітку в мережі

    На скріншоті наведено знову ж оффер з LeadSale, де платять за ліди (які по суті є продажем меблів) 8.5 відсотків. У оффере є всі необхідні рекламні матеріали і інструменти (про них трохи нижче поговоримо детальніше), а також посадкова сторінка, яка покликана збільшувати конвертацію.

  • Товарні офферы — це, по суті, інтернет-магазин одного товару з дуже високою рентабельністю (наприклад, 100-300%), який продається за сильно завищеною ціною і з дуже масованою рекламою (коли-то були говорять хом’яки таким товаром, якщо пам’ятаєте, або гербалайф).

    Пример товарного оффера в ЛидСейлСпособи заробітку в мережі

    На скріншоті наведено приклад товарного оффера з партнерської CPA мережі LeadSale, де платять за лід (підтверджену клієнтом заявку) 700 рублів, що досить не погано з одного продажу.

  • Послуги — теж добре конвертятся в парнерках. Зараз популярна юридична тема, ремонтна, а так само набирають популярність медична та освітня тематики.

    Пример ремонтного оффера в LeadSaleСпособи заробітку в мережі

    На скріні наведено приклад оффера послуг з тематики ремонт. Платять тут за ліди у вигляді заявки на прихід замірника.

  • Купони — наприклад, інет-магазин робить знижку при покупці. Тобто до продажу через партнерку пропонується не товар, а купон на знижку (наприклад, на такому-то сайті потрібно ввести до такої-то дати такий-то промокод (що це таке?) для товарів такої категорії, щоб отримати таку знижку). Купон продати просто, бо все стандартно, звично і зрозуміло як потрібно зробити, щоб люди на це відреагували. На купони (знижки) багато інтернет-магазини роблять хороший оборот і такі офферы можна знайти у багатьох партнерських мережах.
  • Инфопродукты — тут платять за продаж товарів, що доставляються електронним способом (тренінги, курси, посібники тощо). Прикладом можуть служити курси Попова і ще сотні інших продуктів. Виплати за ліди (продажу) тут дуже високі, тому тема широко поширена.
  • Розваги — досить багато офферов можна знайти за тематикою знайомств, онлайн-кінотеатрів і т. п. В мережі є багато варіантів залучення аудиторії бажає розважитися (особливо безкоштовно), тому і пропозицій на цю тему предостатньо.
  • Азартні ігри — тематика, в якій можна добре заробити, правда їх статус досі не особливо зрозумілий (чи це легально чи ні). Але заробити в цій ніші на партнерках можна і досить багато.
  • Робота з партнерської CPA мережею на прикладі LeadSale

    Давайте знайомитися. Leadsale.com — партнерська мережа, де розміщуються десятки офферов різних тематик (основний упор зроблений на найбільш прибуткові ніші, про яких ми говорили вище — фінанси і послуги). Створили її у компанії Вандерсофт, яка вже досить давно спеціалізується на різних варіантах партнерського маркетингу.

    У них в арсеналі вже був лидогенератор для формування лідів (продажу або, точніше сказати, заявок на продажу) в інтересах власників бізнесу різної тематики. Тобто він дозволяє бізнесменові придбати собі клієнтів. Мережа Leadsale.com стала як би зворотньою стороною цього проекту, бо вона створена для залучення партнерів (генераторів лідов). Вона дозволяє заробити вебмайстрам (або арбитражникам) на свій трафік.

    Основна тематика офферов в CPA мережі Leadsale.comкредитна. Це партнерські програми банків, кредитних брокерів і мікрофінансових організацій (МФО). У Leadsael також є офферы послуг – юриспруденція, будівництво, ремонт, туризм, страхування. А так само тематитка E-commerce.

    Офферы в лиадсейлСпособи заробітку в мережі

    Тематика офферов «Кредитні Юристи і Антиколектори» — ексклюзивне напрям в Leadsale.com. Тут дуже добре платять за заявку, а георгафия націлювання охоплює більшу частину РФ. Людей заборгували банкам стає все більше, послуга затребувана, юристи активно купують клієнтів.

    Окремим рядком варто виділити агрегатні (збірні) офферы від самого Leadsale (ця лінійка офферов називається BEREGU). Фірмові офферы BEREGU відрізняються від звичайних тим, що заявки на різні види кредитів розподіляються оптимально (з найбільшою вигодою для вебмайстра) по банкам, кредитним брокерам і МФО.

    Офферы BEREGUСпособи заробітку в мережі

    Офферы BEREGU представляють з себе форму заявки на кредит, заповнення якої дані клієнта (на підставі заявки) автоматично прямують до невластивому за параметрами (характеристики кредиту, географія) замовнику (банку, брокеру), а при рівності параметрів віддається тому замовнику, який встановив більш високу ціну за заявку або має більш високий прогноз середньої виплати в розрахунку на заявку.

    Посадочная страница для кредитного оффера BEREGUСпособи заробітку в мережі

    Такий механізм забезпечує максимальну ефективність — адже оптимізація налаштована на отримання максимального доходу для вебмайстра або арбітражника (партнера залучає клієнтів). Раджу звернути увагу.

    Варіанти створення рекламного блоку в Leadsale

    Взагалі створити рекламну компанію в цій партнерській мережі можливо як мінімум кількома способами. Для цього можна використовувати вкладки верхнього меню «Офферы», «Інструменти» та «Розміщення».

    Наприклад, на вкладці «Офферы» буде достатньо клікнути на кнопку «Розмістити» поряд з потрібним пропозицією і вам на вибір буде запропоновано інструмент для реалізації цих розміщень. А інструменти, які Leadsale пропонує вебмайстрам, дуже різноманітні.

    Инструменты партнерской сетиСпособи заробітку в мережі

    Можна починати роботу і з вкладки «Інструменти». У цьому випадку ви вибираєте тип інструменту, який краще працює на вашому сайті (якщо ви з свого сайту будете ліди збирати) і додаєте в нього потрібні вам офферы з доступних:

    Выбираем офферы в CPA сетиСпособи заробітку в мережі

    Тут тільки віджетів десятки різних видів — від вітрини до простих посилань і онлайн-консультантів (нижче про них трохи докладніше напишу). Причому все це можна зробити для декількох офферов, щоб потенційний клієнт мав можливість вибору, а ви підвищували конверсію.

    Ну, а можна створити компанію відразу на вкладці «Розміщення» (на неї ви все одно потрапите натискаючи на кнопку «Розмістити» в описаних вище випадках) натиснувши кнопку «Створити рекламний блок». У вікні, додаєте (кнопочкою з плюсиком) стільки поля, скільки тематик хочете охопити в цьому рекламному блоці:

    Способи заробітку в мережі

    Тиснете на кнопку «Застосувати», система трошки думає і пропонує продовжити створення рекламного блоку вибравши тип інструмента:

    Получение кода рекламного блога в CPA сетиСпособи заробітку в мережі

    Інструменти лідогенераціі в CPA мережі Leadsale

    Найпростіше, мабуть, ознайомитися з інструментами цієї CPA мережі на однойменній вкладці з верхнього меню.

    Инструменты CPA партнерской сетиСпособи заробітку в мережі

    Тут ви знайдете дуже рідко зустрічається в партнерських мережах різноманіття інструментів для лідогенераціі — це і вітрини, і спливаючі вікна, і тизерну блоки, і віджети підбору кредитів (у вигляді «помічника на сайті»), і вбудовані форми, і вбудовані пре-форми, форми створення ліда, і візитна картка партнера з індивідуальною посиланням, і посилання в текстах (прості і не дуже), і API, і арбітражні посилання, та багато іншого.

    Всі ці інструменти працюють за принципом максимізації доходу: у вітринах оптимально показуються найбільш заробляють офферы, в «арбітражної посиланням» трафік перерозподіляється на найбільш прибутковий оффер. Застосовується технологія оптимального вибору офферов Leadada – власна розробка компанії. Крім того можна підключитися до офферам Leadsale у чотирьох головних російських трекерів.

    На першій вкладці Віджети — на цій вкладці зібрано все, що якось автоматизовано, спрацьовує на певну подію і т. п…

  • Наприклад, першим наведено настроюється віджет з вітринною офферов. Це спливаюче вікно побачать ті відвідувачі вашого сайту, які вирішили за нього піти (по суті, він дозволяє монетизувати вже майже втрачених клієнтів):
    Всплывающее окно виджета с витриной офферов в CPA сети LeadsaleСпособи заробітку в мережі
  • Спливаюче вікно форми заявки на кредит, іпотеку або іншу послугу — дуже схоже на попередній віджет, бо показується виходять з відвідувачам сайту. Заповнена заявка надсилається власнику того оффера, який вам вигідніше по грошах.
    Всплывающая форма заявки на кредитСпособи заробітку в мережі
  • Віджети підбору кредиту або мікропозик будуть показувати відвідувачу найбільш підходящі офферы (використовуючи Leadada):

    Виджет микрозаймаСпособи заробітку в мережі

    На скріні показано вже вікно налаштування віджета, де можна задати вхідні в нього офферы, поміняти заголовок і налаштувати зовнішній вигляд.

  • Є так само віджети діалогу, які виглядають як звичайний чат з онлайн-консультантом, бажаючим проконсультувати з будь-якого питання. Має ім’я і фотографію. Відвідувач вашого сайту зможе почати розмову по наведенню курсора або клікнути на віджет (вибираєте в налаштуваннях — див. на скріні). Природно, що віджети діалогу можуть консультувати на різні теми: позики, кредити, антиколектори, іпотека, юр.послуги і ін

    Виджет диалога с консультантом от CPA партнерки LeadsaleСпособи заробітку в мережі

    Досить ефектна і, будемо сподіватися, ефективна штука в плані заробітку.

  • Автоматичні посилання в статтях — після установки коду скрипта в тих областях тексту, що були позначені спеціальним селектором автоматично з’являться посилання, що ведуть зі слів, які задаються у налаштуваннях віджета. Посилання ці будуть вести на ті офферы, які, ймовірно, краще всього сконвертируются на даного відвідувача (фірмова технологія Leadada).

    Виджет автоматических ссылок в CPA сети LeadsaleСпособи заробітку в мережі

    Чумова річ. ІМХО.

  • На вкладці «Вбудована форма» (панелі інструментів) зібрані різні варіанти html форми для надсилання заявок. Вона розміщується як елемент сторінки або спливаюче вікно і не схожа на рекламу, що, як правило, підвищує конверсію. Зовнішній вигляд і функціонал форми налаштовується.

    Встроенная форма для привлечения посетителейСпособи заробітку в мережі

    На вкладці «Графічні банери» ви отримуєте можливість налаштувати універсальний графічний банер для сайту:

    Настройка графического баннера в СРА сети LeadsaleСпособи заробітку в мережі

    Отримати код потрібного банера для соцмереж (отримуєте посилання, яку вставляєте в потрібній соцмережі і по ній підтягується банер):

    Баннер для соцесетей в CPA партнеркеСпособи заробітку в мережі

    При цьому банер оптимізуються за допомогою технології Leadada, тобто як тільки користувач заходить на сайт, система аналізує дані і автоматично підбирає, які офферы краще всього показати йому в даний момент у цьому банері.

    На вкладці «Текстово-графічний блок» ви зможете інтегрувати в потрібну сторінку сайту, наприклад, вже згадану вище вітрину офферов (в тіло статті або, скажімо, в сайдбар). Є ще можливість інтегрувати в тіло сторінки тизерний або банерний блок.

    Тизерный блок в CPA партнерке LeadsaleСпособи заробітку в мережі

    Все це оптимізується за допомогою фірмової технології Leadada, тобто для показу відбираються кращі офферы, індивідуально під кожного відвідувача сайту, щоб максимально заробити на високій конверсії.

    На вкладці Посилання (панелі інструментів) можна отримати або звичайну, або «розумну» посилання на лендінгем (посадкову сторінку), яку можна використовувати в арбітражі або на своєму сайті. Наприклад, арбітражна посилання дозволяє розумно розподіляти трафік в залежності від географії або типу пристрою, з якого здійснив перехід відвідувач. Наприклад, ось так можна приготувати оффер» за допомогою інструменту «Арбітражна посилання (TDS)»:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    На вкладці «Вбудована пре-форма» можна буде отримати код чогось середнього між банером і формою (по суті це компактна барвиста форма фіксованого розміру):

    Инструмент лидогенерации в CPA сетиСпособи заробітку в мережі

    На вкладці «API» ви можете отримати можливість прив’язати до своєї власної формі заявки відсилання даних в CPA мережа Leadada. Природно, тут трошки розуміти треба, але на той випадок є інструкція.

    Крім усього іншого партнерська мережа надає аналітику для своїх партнерів та власників офферов, де в загальних рисах можна подивитися проходження грошей, але не тільки кінцевих сум, а на кожному окремому етапі воронки продажів. Власники офферов теж можуть аналізувати продажу від різних партнерів і знаходити фрод (шахрайські дії імітують ліди, наприклад, шляхом залучення сервісів разових завдань тощо).

    У всіх офферах їх власники надають партнерам лендінгем, тобто посадочні сторінки. По суті, це міні-сайти (одна-дві сторінки), які найкращим чином продають товар або послугу. Саме на неї наводиться клієнт після кліка на рекламу, банер, контекстний блок, тизер, звичайна посилання в тексті тощо).

    Тут він виконує потрібну дію — заповнює та надсилає заявку, після чого, наприклад, потрапляє на другу сторінку лендинга зі словами безмірної вдячності за вчинене дійство (на ній теж заробляють рекламуючи ще щось в догонку або збираючи Емайлы).

    Вам, як майбутньому партнеру власника оффера буде важливо знати показник EPC даного лендинга (він може приводитися в описі оффера, або його доведеться самому розрахувати в режимі тесту). EPC — це вартість одного переходу з реклами (вашого сайту або арбітражного трафіку) на цей лендінгем. EPC обчислюється як вартість ліда (дії, за яке платять) помноженого на коефіцієнт конверсії цього лендинга (його CTR — відношення людей прийшли до тих, хто оформив заявку, виражене у відсотках). EPC зазвичай виражається в сумах від одного до сотні рублів.

    При оцінці оффера має сенс дивитися на його лендінгем в першу чергу. До речі, на мобільному пристрої правильний лендінгем повинен бути іншим — простим, щоб все помістилося на маленькому екрані й щоб акцент був на дію, яку треба виконати.

    А в цілому

    Партнерський маркетинг дуже активно останнім часом розвивається в рунеті. Найчастіше цей спосіб монетизації може стати і основним для сайтів багатьох тематик, ну, або істотно поповнити скарбничку доходів. Для арбітражніков ж подібні CPA мережі одна з основних можливостей перетворити своє вміння «баригувати трафік» у дзвінку монету. Питання залишається лише за вибором партнерської мережі або окремої партнерки.

    Тепер пару слів саме про CPA мережі партнерських програм Leadsale. Настільки вражаючий функціонал сервісу в частині доступних для використання інструментів підвищення конверсії, як мені здається, з’явився завдяки їх більш раннім напрацювань, коли вони самостійно генерували ліди для клієнтів. Тепер же вони просто виклали свої напрацювання (налагоджені і відтестовані роками) в загальний доступ, щоб розширити фронт свого бізнесу.

    Напевно, буде недоглядом не скористатися таким інструментарієм для своєї вигоди, тим більше при наявності сайту відповідної тематики або маючи успішний досвід арбітражу за плечима. Стартувати можна прям зараз, оперативно пробуючи і аналізуючи статистику використання різних інструментів лідогенераціі (якісь з них і спільно можна використовувати). ІМХО.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу