Способи заробітку в мережі

4552
  • Реєстрація на офіційному сайті
  • Захищаємо вхід в Binance з допомогою 2FA
  • Як поповнити криптовалютный рахунок рублями
  • Пошук кращого курсу обміну
  • Поповнюємо рахунок в Бинанс через обмінник
  • Виведення зароблених грошей з Binance
  • Як конвертувати в BNB всі залишки монет
  • Як торгувати на сайті біржі
  • Резюме
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Binance на даний момент вийшла в лідери серед усіх криптовалютных бірж за обсягом торгів. Її популярність зараз просто зашкалює.

    Причому з’явилася вона лише півроку тому і це тільки підкреслює те, наскільки вона подобається користувачів, наскільки вона зручна і вигідна для тих, хто на ній торгує.

    Відразу обмовлюся, що ця біржа не оперує з фиатными грошима (доларами, рублями, гривнями) — тільки крипта. Однак ніяких проблем з поповненням вашого рахунку рублями або доларами не виникне. Як поповнити або вивести гроші з цієї біржі не маючи навіть криптовалютных гаманців я поясню трохи нижче, якщо вам це цікаво.

    Способи заробітку в мережі

    Секрет успіху біржі криється в дуже грамотною й авторитетної команді розробників і в їх розумінні того, що саме хоче ринок. У Бинанс дуже маленькі комісії за операцію (0.05%), відсутня комісія за введення і низькі комісії за висновок.

    Тут торгується величезне число криптовалют і постійно додаються нові (які саме додати вирішується шляхом голосування серед користувачів біржі). Відгуки учасників поки тільки позитивні і здебільшого виражають подив, що таке взагалі можливо і це не сон 🙂

    Крім цього, інтерфейс дуже зручний і зрозумілий навіть новачкові (але все ж, за звичкою, опишу все в деталях). Причому верифікація (перевірка особи) на цій біржі вам може не знадобитися взагалі, бо без неї можна виводити еквівалент 2 BTC на добу, що, погодьтеся, задовольнить більшість користувачів. Але про все по порядку.

    Реєстрація на офіційному сайті і вхід в Binance

    Почнемо з банального. Офіційний сайт біржі розміщується за адресою binance.com (уже сама по собі доменна зона .com сприяє більшій довірі, як мені здається). Сам процес реєстрації класичний — вказуєте Емайл і придумуєте пароль, зберігши його попередньо в чомусь подібному Кипасу.

    Регистрация в Бинанс на официальном сайтеСпособи заробітку в мережі

    Правда, останнім часом наплив охочих зареєструвати в Бинансе настільки великий, що власники періодично вводять тимчасові обмеження на реєстрацію нових користувачів. Тому побачивши повідомлення «Registrations Pause» особливо не турбуйтеся і спробуйте зайти трохи пізніше (просто додайте цю статтю в закладки, щоб потім повернутися до неї ).

    Взагалі, зараз багато хто побоюється втратити вигоду від спекуляції на постійно зростаючому курсі биткоинов і альтоинов (всіх інших криптоденег) і спостерігається авральний ажіотаж (те, що називається хайп) за тематикою бірж. Це в свою чергу ще більше підігріває зростання курсу, що знову ж таки призводить до ще більшого напливу охочих майже миттєво збільшити свої вкладення в рази.

    Отже, припустимо, вам пощастило і ви всупереч усім препонам таки зареєструвалися в Binance. Вітаю! Саме по собі це зараз вже досягнення. Залишається тільки з розумом використовувати такий чудовий інструмент як криптобиржа до своєї вигоди.

    Захищаємо вхід на біржу Binance з допомогою 2FA

    Сміливо заходьте на Бинанс під своїм логіном і паролем. Перше, що ви побачите (і завжди будете бачити при кожному вході, поки не звернете на це увагу), буде пропозицію включити двофакторну аутентифікацію (2FA).

    Активируем двухфакторную аутентификацию для входа в БинансСпособи заробітку в мережі

    Кажучи по-російськи, це додаткове підтвердження входу на біржу (авторизація) не тільки введення правильного пароля, але і введенням коду, який вам або прийде в СМС-повідомленні на стільниковий телефон, ви отримаєте його в спеціальному додаток знову ж на мобільнику — Google Authenticator.

    Навіщо це потрібно? Та ви й самі знаєте — безпека. Вкрасти пароль простіше, ніж отримати доступ до мобільника. Але ми так вперті і ліниві, тому розробники Binance ще додатково промотивируют нас на активацію 2FA. Просто без 2FA не вийде вивести гроші зі свого рахунку.

    А тому має сенс зайнятися цією настройкою відразу після першого входу (поки ви не поповнили), бо бувають ситуації, коли доступ до аккаунту втрачається після некоректного підключення Google Authenticator (почитайте відгуки про це додатків на ЭплСторе).

    Особисто я після таких невтішних відгуків використовувати Google Authenticator на Айфоні не зважився і вибрав другий варіант — відсилання одноразових кодів для входу в СМС-повідомленнях. Правда трохи пізніше я зустрічав інформацію, що ця опція доступна тільки для Китаю, однак у мене СМС-повідомлення приходять і поки проблем з цим не було. Реалізується це простіше нікуди — вводите номер свого мобільника і потім вбиваєте прийшов на нього код підтвердження.

    Якщо ж ви вирішите використовувати Google Authenticator, то і тут немає нічого складного — завантажуєте додаток за наведеними посиланнями і скануєте їм КюЭр-код показаний на скріншоті (або вбиваєте наведений набір символів ключа вручну на мобільнику):

    Google Authenticator в BinanceСпособи заробітку в мережі

    Після цього вводьте 6 цифр з’явилися в Google Authenticator (зверніть увагу, що через стільки-то секунд вони поміняються і доведеться вводити їх заново, якщо не встигнете з першого разу) і вказуєте їх у наведеній формі підтвердження того, що додаток додало ваш аккаунт в Binance і все працює.

    Все, а далі всі входи в Бинанс будуть супроводжуватися введенням додаткового коду (з СМС або програми). Незручно, зате безпечно і виведення коштів з біржі тепер для вас буде відкритий. Вперед!

    Як поповнити криптовалютный рахунок в Бинанс рублями

    На початку публікації я вже згадував, що Binance — це в чистому вигляді біржа криптовалют. Тут фіатні гроші (рублі, євро, долари, гривні) ходіння не мають, так само як і електронні гроші типу Ківі, ОТРУТА, Пейера, Пайпала тут теж нікому не потрібні.

    Тобто на Бинансе не тільки торги, але і навіть поповнення, а так само виведення коштів з рахунку проводиться виключно в криптовалюте. Це потрібно враховувати, і багатьом з вас така ситуація цілком звична і ви знаєте, як і що потрібно робити в цьому випадку.

    Однак у мене блог для початківців, а тому я спробую на прикладах показати, що, скажімо, поповнити рахунок на цій біржі цілком можна і з карти Себрбанка, або зі свого гаманця Яндекс Грошіз рахунку в АдвКеш і ще десятком різних способів. Все те ж саме стосується і висновку. У вас взагалі може не бути жодного криптовалютного гаманця (навіть биткоин), але працювати на Binance ви зможете в повному обсязі (знімаючи вершки з поточного зростання курсів).

    Отже, для початку почніть з будь-якої сторінки в Binance на вкладку «Розрахована вартість» (вона з’явиться при кліці по пиктогрмме чоловічка в правому верхньому куті):

    Как пополнить счет в бинансСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Сюди ж ви потрапите і з меню «Актив»— «Зняти готівку з депозиту», але не суть важливо.

    На сторінці ви побачите список всіх криптовалют, якими торгують на цій біржі. По суті, це все ваші рахунки (гаманці, якщо хочете), просто на багатьох з них (або всіх) поки ще немає коштів. Власне, ми сюди зайшли, щоб їх поповнити.

    Перший крок — знайти рахунок, який будете поповнювати. Зазвичай вводять биткоины, ефіри та інші популярні кріптовалюти. Шукати потрібний рядок ви можете візуально (або за допомогою пошуку по сторінці в браузері), так і вбивши в розташовану вгорі форму пошуку (з лупою) назва потрібної вам монети. Вбивайте або абревіатуру (типу BTC, ETH), або перемикайте інтерфейс біржі на англійську і шукайте за назвою валюту, бо по-російськи не вийде. Ну, розберетеся.

    Я поясню на прикладі Эфириума, як однієї з основних валют в парах, які торгуються на Бинансе (можна було б і биткоин поповнити рахунок для прикладу, але се вже буде віддавати банальщиной). Як поповнити рахунок ETH? В принципі, для цього достатньо буде в потрібному рядку натиснути на кнопку «Депозит» і перевести потрібну суму з вашого гаманця на гаманець, який був автоматично згенерований для вас біржею. Всі!

    Але це якщо у вас є гаманець Эфириума і якщо на ньому є достатня кількість коштів. Якщо ж ні, то поповнення досить легко і просто можна провести через так звані крипто-обмінники, яких розвелося на просторах інтернету безліч.

    Пошук кращого курсу обміну рублів на криптовалюту

    Інша справа, що довіряти гроші кому не варто і тут нас виручить чудовий і напевно вам знайоме сервіс БестЧейндж (про нього я докладно писав у статті про онлайн моніторинги курсів обміну). Як альтернативу (або доповнення) можна використовувати аналогічний сервіс під назвою КурсЕксперт.

    Припустимо, я хочу використати гроші зі своєї карти Сербанка. Я йду в Бестчейнд, вибираю з випадаючого списку «Віддасте» Сбербанк, а зі списку Отримаєте» — Эфириум. Все, тиснете на кнопку «Знайти кращий курс» і аналізуєте результати:

    Как пополнить счет в бинанс используя БестЧейнджСпособи заробітку в мережі

    За замовчуванням вгорі буде наведено обмінник, в якому кращий курс обміну по вашому напрямку. Але поки ви аналізуєте, картина може змінитися. До того ж, хоча й кажуть, що всі обмінники додані в БестЧейндж абсолютно надійні, я дозволю собі в цьому засумніватися. Так, можна подивитися на відгуки, але, мабуть, найважливішим там буде їх кількість, бо негативних відгуків там практично немає (хіба що тільки нейтральні).

    Сам писав негативний відгук, але як-то його потім не знайшов (мабуть він не пройшов модерацію). Ну, да ладно, це їхня кухня, якої я на сто відсотків не довіряю. У мене є п’ять (або трохи більше обмінників), з якими я постійно працюю (багаторазово перевірені):

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • Тому я роблю так. Дивлюся в Бесчейндже у кого саме з них кращий курс і міняю гроші на криптовалюту у цьому перевіреному) обміннику. Ну, вважайте мене недовірливим, але ось я таку для себе методом напрацював. Ваші гроші — це вже ваші проблеми.

    Поповнюємо рахунок в Binance через криптовалютный обмінник

    Ну, а другий крок — йдете в обраний обмінник з кращим співвідношенням курс\надійність і перекладаєте свої рублі на рахунок в Binance (номер потрібного гаманця ми трохи вище отримали, натиснувши на цій біржі на кнопку «депозит»). Я покажу на прикладі 60сек (хоча, судячи з наведеного вище скрину, оптимально було б взяти BaksMan, але не суть).

    Как пополнить счет ETH в Бинанс через обменник криптовалютыСпособи заробітку в мережі

    Заповнюєте реквізити карти, ПІБ (якщо будете поповнювати електронними грошима типу Ківі, то ПІП не потрібно буде вказувати), вводите номер Эфириум-гаманця одержувача (біржі) і тиснете на кнопку «Обміняти». Підтверджуєте обмін і чекаєте, коли потрібна вам криптовалюта надійде на ваш рахунок в Бинансе (там є вкладка «Архів» — «Історія» у верхньому меню, для контролю проходження платежу).

    З поповненням рахунків в інших популярних криптовалютах і з інших рахунків або електронних грошей алгоритм дій залишається той же. Приємних торгів!

    Як вивести гроші з біржі Binance

    C виведенням коштів з цієї біржі ситуація виглядає приблизно так само. Якщо у вас є потрібний криптовалютный гаманець і ви хочете вивести і зберігати гроші саме на ньому, то тут особливо нічого додатково робити не доведеться. Просто тиснете на кнопку «Зняття» навпроти потрібного рахунку і вказуєте номер вашого гаманця (в тій валюті, яку знімаєте).

    Вывод биткоинов с биржи БинансСпособи заробітку в мережі

    Як я і говорив вище, зняти гроші з рахунку в Бинансе без активації двофакторної аутентифікації (входу) не вийде. У моєму випадку, мені був відправлений код підтвердження в СМС-повідомленні.

    Якщо ж вам потрібно на виході отримати рублі або електронні гроші, то простіше буде знову використовувати обмінник, бо ви уникнете подвійний комісії за переказ на ваш гаманець, а потім на гаманець обмінника. Простіше буде вказати відразу в Бинансе той гаманець, що вам згенерував вибраний вами обмінник.

    Тобто знову заходите в Бестчейндж (або його альтернативи) для пошуку кращого курсу, або переходьте безпосередньо в улюблений обмінник. Там вибираєте потрібний вам напрямок переведення (обфиачивания або обэлектронивания) кріптовалюти, вказуєте реквізити, куди прийде платіж в рублях (або доларах, якщо це, наприклад, гаманець АдваКеш, або Перфект Мані) і тиснете на кнопку обміняти.

    Обмен биткоинов из биржи Бинанс на рублиСпособи заробітку в мережі

    В результаті обмінник згенерує для вас номер криптовалютного гаманця, який ви вкажете при заповненні заявки на зняття біржі Binance. Потім тиснете кнопку «Я оплатив» і йдете нервово палити в очікуванні проходження платежу.

    Кошелек обменника для снятия денег с биржи BinanceСпособи заробітку в мережі

    Обмін, як правило, займає п’ять-десять хвилин. Загалом, все просто. Один раз спробуєте і все піде як по маслу. Вдалих витрат!

    Як конвертувати в BNB всі залишки будь-яких монет на Бинансе

    З різних причин у вас може зібратися на вкладці «Розрахована вартість» ціла купа «дрібниці», тобто залишків різний монет, які обміняти на біржі буде неможливо через їх малу кількість. Виводити ж їх теж не буде ніякого резону. Виходить, що ця дрібниця висить у вас на балансі мертвим вантажем.

    Однак, якщо придивитися, то на цій сторінці є кнопка «Convert to BNB»:

    Как вывести остатки всех монет с бинансаСпособи заробітку в мережі

    Натиснувши на неї, ви зможете оцінити, наскільки велика суму у вас зависла в «дрібних купюрах». У мене на момент зняття скріншота дрібнички знайшлася аж по 140 монет. У сумі все це потягнуло приблизно на 5 BNB, що вельми непогано:

    Конвертация всех остатков монет на бирже в BNBСпособи заробітку в мережі

    Залишиться тільки натиснути на розташовану внизу кнопку «Convert to BNB» і підтвердити свої наміри. Через хвилинку біржа видасть вам повідомлення про успішної конвертації:

    Конвертация в BNB завершилась успешноСпособи заробітку в мережі

    Все, тепер можна BNB або використати, або вивести обмінявши, наприклад, на биткоины.

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Все теж саме описано у наведеному відео, якщо кому в цьому форматі простіше сприймається.

    Як торгувати на сайті біржі

    Ну ось, найскладніше (реєстрацію, вхід, 2FA, а так само поповнення та зняття коштів з рахунків біржі) ми освоїли. Залишилася дрібниця — описати коротко як на ній торгувати. Причому в цій фразі не так вже щоб і багато іронії було закладено. Розробники дійсно постаралися і зробили все простим, зручним і з першого разу зрозумілим, як мені здалося.

    Отже, у випадаючому меню кнопки «Торговий інструмент» є два варіанти: основний і просунутий (чомусь він переведений як авансований, але не суть).

    Начинаем торговлю на бирже БинансСпособи заробітку в мережі

    Новачкам більше підійде перший варіант, а от другий надає можливість будувати різні хитрі схеми на графіку руху курсу по потрібному вам напрямку, щоб «науковими» методами визначати тренди та підвищувати вірогідність успішної торгівлі.

    Але просунутий інструмент, по-перше, вимагає розуміння як ним користуватися (форекс вам в допомогу), а по-друге, потрібно розбиратися як це все організовано саме в Бинанс.

    Тому мій вибір — основний інтерфейс торгового інструменту. Він цілком лаконічний, зручний і не перевантажений. Є графік руху курсу, є стакани з ордерами на продаж і купівлю, праворуч є склянку з вибором пари для торгів (потрібну валюту можна знайти через пошукову форму).

    І, природно, є форми, де ви можете створити свій власний ордер. Доступні три типи ордерів на продаж або купівлю: лімітний, «по ринку» і стоп-лімітний. Останній з’явився нещодавно і полегшив і без того зручну роботу на біржі. Ну, і трохи нижче будуть відображатися вже створені раніше ваші ордера та статус їх виконання.

    Якщо з іншими біржами працювали, то тут проблем не виникне. Якщо ж ви новачок, то пояснювати доведеться багато і довго. Дозвольте мені підсунути вам замість тягомотного пояснення невеликий ролик, щоб заощадити моє і ваше дорогоцінний час:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Що стосується нового стоп-лімітного ордера. Два інших варіанти ордерів — «по ринку» (купити\продати по оптимальному для вас на даний момент курсом) та лімітний (ордер з розрахунком на рух ринку в потрібну вам сторону) — думаю, зрозумілі з наведеного вище ролика.

    А ось приклад використання «Stop Limit order» добре показаний в цьому ролику (до речі, тут якраз демонструється вигляд просунутого торгового інструменту біржі Binance):

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Тобто одним з варіантів його використання може бути підстраховка на випадок сильного просідання ринку в той момент, коли ви «не у керма» (спіть, п’єте). Ставите нижній поріг і ваші валюти будуть продані при пробитті курсом цього «дна» (автоматично сформується лімітний ордер по заданій вами ціною). Десь так.

    Висновки по криптовалютной біржі Бинанс

    Давайте висновки представимо у вигляді плюсів і мінусів, які вдалось виявити в ході знайомства із цим сервісом. Почнемо з плюсів, бо їх об’єктивно більше.

    Що ж вивело біржу Binance практично миттєво у лідери за обсягом проведених торгів:

  • Дуже низька комісія, в тому числі завдяки її двухкратному зниження, при оплаті їх власними токенами в криптовалюте Binance Coin (BNB). Причому налаштування активує знижку вже буде включена і залишиться тільки підкупити BNB перед початком торгів за основними напрямами.
    Оплата комиссии токенами Binance CoinСпособи заробітку в мережі
  • Практично відсутні гальма (хоча зараз навантаження у них колосальна і тимчасові труднощі можливі) мають місце на інших криптобиржах. Спасибі за це команді розробників, які до створення цього проекту якраз займалися випуском для організації подібних бірж.
  • Високий ліміт добового виведення без верифікації (перевірки) особистості. Більшості достатньо буде еквівалента 2 BTC для щоденного зняття.
  • Регулярно додаються нові моменти для торгів (набагато частіше, ніж у конкурентів) і яка саме чергова криптовалюта буде додана вирішує голосування серед користувачів біржі (демократія в дії).
  • Одна з небагатьох крипто-бірж, що видає GAS власникам NEO.
  • Мінуси:

  • Тимчасові проблеми з реєстрацією нових користувачів, пов’язані з тим, що система насилу справляється з таким напливом бажаючих заробити.
  • Корявенький переклад інтерфейсу на російську мову. Це можна пробачити, бо для них зараз проблеми масштабування навантаження коштують набагато гостріше, ніж вилизування шорсткостей в регіональних перекладах.
  • До речі, є ще один молодий проект під назвою KuCoin, який, на мою скромну думку, найближчим часом теж зможе увійти в Топ провідних криптовалютных бірж світу. Раджу звернути увагу, тим більше, що у них теж є внутрішня монета, яка має шанси на стрімке зростання.

    Ну, а тим, хто хоче підтримати вітчизняного виробника, можу порекомендувати глянути ще у бік Ексмо (почитати про торгівлю у Exmo) і БитФлип.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу