Тут усі анонси

2810

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Щорічна конференція, присвячена контент-маркетингу, буде проведена в Академії WebPromoExperts 17 серпня 2018 року.

На заході виступлять 15 спікерів з доповідями на основі реального досвіду розробки і реалізації стратегій застосування контенту як інструменту просування проектів або конкретних послуг.

Тут усі анонси

Взяти участь у Content Day 2018 організатори пропонують безкоштовно, а онлайн-формат проведення дозволить приєднатися до обговорення актуальних трендів контент-маркетингу з будь-якої точки світу.

У головній ролі — контент

Восьмичасовая програма конференції повністю присвячена особливостям, важливих аспектів і можливих складнощів використання контенту для онлайн-просування. Представники різних сфер бізнесу поділяться досвідом реалізації глобальних стратегій, проектів або певних завдань.

Участь у заході дозволить:

  • почерпнути актуальні ідеї, техніки і прийоми, які можна успішно застосовувати в своїх проектах;
  • надихнутися успіхом провідних гравців ринку для реалізації власних завдань;
  • отримати нові знання, які допоможуть відірватися від конкурентів;
  • залишатися в курсі трендів контент-маркетингу;
  • впровадити готові рішення на користь власного бізнесу або проекту.
  • Тут усі анонси«alt=»»>

    Зручне участь з будь-якої країни

    Конференція розпочнеться о 10 ранку за київським часом і триватиме до 18:15. В ході заходу передбачено три кава-брейки, під час яких у учасників буде можливість пообідати, зробити важливі дзвінки або вирішити термінові бізнес-питання.

    Для того щоб приєднатися до конференції, не доведеться нікуди їхати — онлайн-формат Content Day робить захід доступним з будь-якої локації з будь-якого підходящого пристрою.

    Досить завчасно зареєструватися на сайті Академії, вказати адресу електронної пошти, а в день проведення конференції перейти по посиланню, яку надішлють організатори.

    Інтерактивний формат конференції

    Після кожного з 15 доповідей відведено час для живого спілкування з експертом — учасники зможуть поставити питання спікерам. Така можливість передбачена для будь-якого обраного варіанту реєстрації на Content Day: платного або безкоштовного.

    В обидва пакети участі також входять подарунки від партнерів заходу і запис минулорічної конференції, присвяченій питанням контент-маркетингу. Платний пакет передбачає надання на вказану при реєстрації електронну адресу запису конференції та презентацій кожної доповіді, а також практикум, який допоможе розробити власну контент-маркетингову стратегію з урахуванням конкретних завдань проекту або бізнесу.

    Вартість платного участі становить 300 грн при попередній реєстрації, а в день проведення Content Day придбати такий пакет можна буде за 500 грн.

    Платформа для обміну досвідом

    WebPromoExperts регулярно проводить масштабні конференції для інтернет-маркетологів різної спеціалізації, керівників і власників бізнесу, які самостійно курирують питання онлайн-просування.

    Академія — експерт в організації онлайн — та офлайн-заходів для інтернет-маркетологів різного рівня підготовки, курси для маркетолога від Webpromoexperts допомагають починаючим фахівцям освоїти спеціальність або підвищити компетентність у конкретних обраних напрямках.

    Контактна інформація:

    Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts
    Тел. 067 226-84-22

    Зареєструватися на онлайн-конференцію можна тут: https://webpromoexperts.com.ua/conference/content-day/

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу