Цікава інформація про гру Майнкрафт

12-5-2020

Майнкрафт -різнобічна і багатофункціональна гра. Ви можете боротися з монстрами, добувати різні ресурси і, звичайно, ви можете будувати чудові будівлі! Більш докладно можно ознайомитися за посиланням скачать майнкрафт на андроид

У кого з батьків при слові Майнкрафт око нервово сіпається:)?

Досить нервувати, пора розібратися з грою, яка так міцно засіла в житті наших дітей і зрозуміти, як все-таки очолити процес, якщо зупинити його вже ніяк не можна.

Що таке Minecraft, в чому суть гри?

Minecraft-комп’ютерна гра, розроблена в 2009 році одним(!) програмістом-самоучкою зі Швеції Маркусом Перссоном, що підірвала мозок гравців по всьому світу і стала найбільш продаваною грою на PC і третьою кращою продаваною грою за весь час існування геймдева (після легендарних Tetris і Wii Sports).

У вересні 2014 року Microsoft купив Mojang (видавця Minecraft) і права на власне сам Minecraft за 2,5 мільярда доларів, чим в черговий раз підірвав мозок всім порядком цифр.

Німого спробуємо покопатися в суті гри, стійко і надовго чіпляє гравців з 5-річного віку по всьому світу.

Хочете побудувати щось більше, ніж проста хатина для виживання? Візьміть цей гайд, і ви дізнаєтеся, які ресурси можна використовувати для обробки стін, стелі, як зробити меблі, як побудувати по-справжньому класний будинок і навіть зробити модель справжнього будинку!

Всі секрети Minecraft. Будівництво — це неофіційний гайд з будівництва в Minecraft. Якщо ви хочете навчитися будувати красиві і реалістичні будівлі і споруди, то ця книга розповість і, головне, покаже вам прийоми будівництва різних цікавих будівель.

Кому потрібно її прочитати

Всім фанатам Minecraft, захопленим будівництвом! Якщо вам недостатньо звичайного на вигляд притулку і простий ферми і ви дійсно хочете домогтися приголомшливих результатів в будівництві об’єктів, то Вам безумовно варто почати з цієї книги.

За допомогою хитрих прийомів ви зможете:

  • створювати реалістичні, об’ємні і деталізовані будівлі;
  • створювати меблі і робити ваш будинок затишним;
  • знаходити кращі місця для ваших будівель;
  • будувати плавно вигнуті арки і сфери.

А також знайти докладні керівництва зі скріншотами з будівництва підводного будинку, дирижабля, укріпленого замку, пагоди і піраміди майя