Використовуємо Вконтакте і Instagram

4060
  • Переваги Parasite
  • Огляд можливостей Parasite
  • Редагування інформації Instagram-сторінки
  • Постинг відео та фото
  • Розклад публікацій
  • Розділ аналітики
  • Робота з діректом
  • Новинна стрічка і свої пости в записі
  • Підіб’ємо підсумок
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Постинг фотографій Instagram через телефон – це довго і трудомістко, причому не завжди за допомогою камери смартфона вдається досягти оптимального якості зображень. Наприклад, у записі професійного весільного фотографа фотографії повинні бути доведені до ідеалу і оброблені за допомогою професійного софту.

    Завантажувати готові роботи на смартфон, а звідти – вручну в Instagram – це занадто довго. Простіше скористатися сервісами відкладеного постингу, і з допомогою ноутбука або настільного ПК заливати фото або відео в соцмережу, де вони будуть автоматично публікуватися в зазначений час і день.

    Використовуємо Вконтакте і Instagram

    Проблема в тому, що конкуренція серед сервісів автопостинга напружена, і клієнтові непросто вибрати кращий за якістю і ціною софт. Ми вирішили зупинитися на Parasitelab.com. Що в ньому особливого?

    Переваги Parasite

  • Простий в освоєнні інтерфейс. За пару хвилин можна завантажити фото на тиждень вперед. Освоїтися у особистому кабінеті дуже просто: дизайнери потрудилися над юзабіліті, програмісти – над функціоналом.
  • Є ряд інструментів, яких немає в інших планировщиках. Наприклад, є розділ з аналітикою, де вказується приріст абонентів, лайків та коментарів з плином часу. Можна налаштувати проксі для кожного аккаунта і листуватися, дивитися історію повідомлень в директе прямо в інтерфейсі Parasite і багато іншого.
  • Миттєва техпідтримка. Можна звернутися з будь-якими питаннями до фахівця в онлайн-чаті.
  • Тестовий період і недорога лінійка тарифів. Так, за 299 рублів можна додати до 3 акаунтів.
  • Огляд можливостей Parasite

    Реєстрація проста: введіть e-mail, пароль, підтвердіть лист і працюйте 7 днів безкоштовно. Для тріалу дається тарифний план Standard на 10 записів з можливістю працювати з Діректом, щоб спробувати сервіс у справі і вирішити, чи потрібен він вам, чи варто платити надалі. Після реєстрації попросять додати перший запис: ввести логін і пароль, увійдіть в соцмережі з мобільного і підтвердити, що вхід був здійснений вами (це стандартна процедура, яку придумали розробники Инстаграма для захисту). Відразу ж можна підключити до аккаунту проксі.

    добавление аккаунта инстаграмВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Редагування біо та іншої інформації Instagram-сторінки

    Редагувати опису, посилання, імена користувачів кількох облікових записів на одному мобільному пристрої дуже незручно і небезпечно, так як працювати краще з різних IP, щоб уникнути масового бана. Набагато простіше це зробити через сервіс Parasite. Можна масово підключати і редагувати інформацію в кількох облікових записів за лічені хвилини. Для цього справа під аватаром натисніть кнопку «Редагувати» – змінюйте дані на свій розсуд.

    редактирование своих данныхВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Звичайно, хотілося б, щоб в сервісі була можливість додавати/змінювати аватар, але поки її немає. Доведеться користуватися іншим софтом або ставити їх вручну. Співробітник техпідтримки пообіцяв, що скоро вони додадуть цю функцію. Відмінно, чекаємо.

    сотрудник техподдержкиВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Постинг відео та фото

    Фотографію можна відредагувати перед публікацією так, щоб вона відображалася коректно і не обрізали в пості. Налаштуйте Zoom, вибирайте область для обрізки в лічені секунди

    редактирование фотоВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Далі сервіс запропонує додати опис до посту та перший коментар. Є цілий збірник емодзі на різні теми, можливість додавання геотеги.

    добавление геотеговВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Дві ексклюзивні «фішки» сервісу – створення шаблонів описів, щоб прискорити їх написання, і функція «перший коментар» під фото. Щоб створити шаблон, потрібно зайти в налаштування в особистому кабінеті (значок шестерінки) і перейти на відповідну вкладку.

    добавление шаблонаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Потім можна буде додавати в один клік до нових постів.

    Отже, запланований пост. Його можна переглянути і відредагувати у вкладці «Заплановані» у розділі «Публікації».

    Розклад публікацій

    В «Налаштуваннях» у вкладці «Розклад» можна вказувати, в які часові проміжки публікувати пости і скільки їх повинно бути. Розклад поділено на 4 частини: ранок, вечір, день і ніч. У кожній з них 6 часових інтервалів тривалістю 60 хвилин. В кожному з інтервалів задається кількість опублікованих постів у годину, натиснувши на значок «+».

    временные интервалыВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Розклад автоматизує розподіл часу публікації постів, тому не потрібно виставляти його вручну.

    Ще одна цікава «фішка» – масова завантаження постів і розподіл їх за розкладом. Відкрийте в себе провідник, виділіть кілька зображень і перетягніть їх в браузер з відкритим вікном сайту . Звичайно, розклад повинен бути налаштований та включено.

    массовая загрузка постовВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    загрузить публикациюВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Зачекайте, поки зображення довантажити, перейдіть в розділ «Публікації», і там у «Запланованих» відобразяться фотографії з вже проставленою датою відправлення в Instagram. Клацніть по фото і при необхідності додайте опис, смайли, шаблони, геотеги. Пости готові!

    Розділ аналітики

    При просуванні аккаунта важливо стежити за динамікою його показників: скільки чоловік підписалося і отписалось, яка активність користувачів (лайки, коментарі). Якщо вони активно ростуть, то можна говорити про успішність застосовуваних стратегій, а якщо зростання сповільнюється або спостерігається падіння, то необхідно вносити корективи в план просування. Наприклад, ви можете проаналізувати пости за потрібний часовий інтервал і порівняти його з іншими. Можливо, справа в погіршенні якості контенту.

    У Parasite є відділ аналітики з наочними графіками. Можна дивитися статистику по днях, тижнях і місяцях в трьох напрямках: передплатники, позначки «подобається» і коментарі. При цьому збір даних можливий тільки для облікових записів зі включеними проксі.

    настройки проксиВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Робота з діректом

    Коли доводиться працювати з декількома обліковими записами, у кожного з яких свій проксі, постинг і спілкування з передплатниками у директе стає проблемою. Для роботи через додаток Инстаграма потрібно перемикати IP-адреси, вводити логіни і паролі для входу вручну. В інтерфейсі Parasite це робити не потрібно. Для діректа передбачений функціонал, який дозволяє переглядати повідомлення та запити від користувачів, відповідати на них, не виходячи за рамки сервісу.

    Новинна стрічка і свої пости в записі

    У розділі «Публікації» є стрічка новин від сторінок, на які ви підписані. Можна перевертати її, ставити лайки, переглядати і додавати коментарі, як якщо б ви перебували в додатку або в веб-версії Инстаграма.

    инстаграм лентаВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    На вкладці «Мої» можна переглядати, лайкати, коментувати і читати коментарі до своїх постів, вже опублікованими в Instagram, редагувати опис картинок. Все це – в одному інтерфейсі. Просто перемикайтеся між своїми акаунтами, редагуйте, що хочете, спілкуйтеся з клієнтами в одному інтерфейсі.

    лайки комментыВикористовуємо Вконтакте і Instagram

    Підіб’ємо підсумок

    Parasite – не просто сервіс автопостинга. Його творці потрудилися над додатковими функціями: лайки/коментування новинної стрічки і своїх постів, масова завантаження контенту, шаблони описів, аналітика основних показників аккаунта, робота з діректом і проксі, редагування профілю та інше.

    Можна управляти відразу декількома акаунтами, не заходячи в Instagram. Достатньо один раз авторизуватися, налаштувати проксі – і ви заощадите масу часу для вирішення стратегічних завдань вивчення технічних нюансів.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу