Способи заробітку в мережі

3388
  • Коротко про партнерці Betadvert
  • 143 000 рублів за 2 місяці на трафік з 3 новинних сайтів
  • 32 000 рублів на блозі про прогнози відвідуваністю 20 копійок на місяць
  • 50 000 рублів з каналу на Youtube з 10 тис. передплатників
  • Здрастуйте, дорогі читачі блогу ! У жовтні минулого року ми вже писали про цікаву партнерці для монетизації спортивного трафіку, і вирішили поділитися на практиці, як тут робити гроші.

    Способи заробітку в мережі

    Теорії в цій статті не буде, проте далі ми наведемо свіжі кейси з цифрами і покажемо, як легко генерувати ліди з Betadvert.com. Влаштовуйтеся зручніше, і почнемо.

    Коротко про партнерці Betadvert

    Схема лідогенераціі в ПП наступна: вебмастер направляє трафік на посадкову сторінку партнерської програми. Там відвідувачу пропонують оформити підписку на безкоштовні прогнози. Він заповнює запропоновану форму і отримує їх по e-mail.

    Також в листах приходять пропозиції придбати платну розсилку, в якій коефіцієнти ставок вище. Якщо клієнт купує її, вебмайстру дістається 50% вартості розсилки. Її ціна — від 2 до 30 тисяч рублів залежно від обраного пакету. Клієнт закріплюється за адвертом довічно, і останній отримує 50% кожної здійсненої покупки.

    Betadvert пропонує 3 лендинга з HTML-кодом і банери різних розмірів. Можна поставити посадкову сторінку на домен і налаштувати лічильники статистики для докладного аналізу вхідного трафіку. Крім того, ПП пропонує на вибір віджети з адаптацією під дизайн сайту.

    заработок за один вечерСпособи заробітку в мережі

    Кейс #1: 143 000 рублів за 2 місяці на подієвому трафік з 3 новинних сайтів

    Адверт купує трафік з новинних порталів на матчі, які мали відбутися на наступний день або через день. Для цього він генерує сторінки з контентом (робить рерайтінг, сам пише статті або парсити тексти зі сторонніх джерел) по темі прогнозів і з формою підписки на розсилку. Потім вони розміщуються на новинних порталах. Використовуються віджети і посадочні сторінки партнерки, заточені під низькочастотні ключевики під подієвий трафік.

    Тематика новинарів будь-яка. Головне, щоб вони були трастовими, старими і з «жирним» ТІЦ. Мета – вийти в ТОП пошукової видачі по НЧ-запитів виду [команда А» — [команда Б] прогноз на матч [дата]». У підсумку новостник збирає цільовий трафік, який конвертується в ліди.

    Так, один з вебмайстрів Betadvert ставить на сторінки новинних порталів лендінгем партнерки, додає до них статті про майбутні матчі з прогнозами і збирає теплий трафік з хорошим відсотком конверсій.

    На скріншоті нижче наводимо статистику роботи кейса протягом 3 місяців 2016 року. Зазначимо, що особливість трафіку в тому, що він конвертується в продажу не відразу, а протягом місяця або двох. На скріні видно, що адверт почав направляти відвідувачів на лендінгем в жовтні, і до листопада вийшов на стабільно високий дохід.

    высокий доходСпособи заробітку в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Кейс #2: 32 000 рублів на блозі про прогнози відвідуваністю 20 000 в місяць

    Вебмастер розміщував віджети партнерки в блозі http://betwins.ru, присвяченому спортивним прогнозами. Злив трафіку почався на початку вересня минулого року. Конвертація в підписки відбувалася через наскрізний віджет з прогнозами в сайдбарі і в віджет з пропозицією про реєстрацію в постах блогу.

    В результаті вийшло заробити 32 000 рублів за місяць з обігом 64 000. З досвіду скажемо, що потенціал майданчики використаний далеко не на 100%, і при грамотної оптимізації з неї реально вичавити в 3 рази більше прибутку.

    топ 5 прогнозовСпособи заробітку в мережі

    60 пронозовСпособи заробітку в мережі

    Кейс #3: 50 000 рублів з відеоканалу на Youtube з 10 тисячами передплатників

    У цьому кейсі розглянемо, як арбитражник розміщував рекламу на Ютуб-каналі https://www.youtube.com/channel/UCc8i3_LftZTYFHC2nVb1IVQ.

    Він купив для розміщення 10 відео, на початку яких закадровий голос рекламував посадкову сторінку з прогнозами на спорт. Посилання на неї вказувалася в описі. Розміщення обійшлося партнеру в 20 000 рублів, і ще 100 рублів він витратив на купівлю домену для редіректу. Йому вдалося заробити 50к «чистими», а оборот становив 76 200 рублів.

    Зараз канал «Залізна ставка» самий розкручений в Росії: на нього підписані понад 26 тисяч осіб. На момент розміщення відео там було близько 10к передплатників.
    Схема роботи наступна.

  • Партнер купив 4 відеоролика для тіста, які в сумі обійшлися в 12 000 рублів. Незабаром вони окупилися і принесли дохід, але ми не стали його враховувати у підрахунку підсумків кейса. Далі до літа партнер нічого не розміщував.
  • Влітку власник каналу зробив знижку при замовленні розміщення 10 відео вартість кожного становила 2 000 рублів. Партнер купив пакет і поступово розміщував ролики протягом події ЕВРО2016. Тут знаходиться приклад відео з прогнозом і рекламою в описі.
  • Кожен переглянули відеоролик 6 000 – 15 000 раз, і в сумі вийшло близько 100 тисяч переглядів. 1,8% з них дали конверсії в переходи на сайт прогнозів. В результаті оборот з продажу склав 150 тисяч, а чистий прибуток — 50 000 рублів.

    Робимо висновки

    Betadvert – перспективна партнерка, яка пропонує гравцям дуже достовірні прогнози, а вебмайстрам – високі конверсії і стабільні ребиллы. У середньому клієнт робить 3 покупки підписок. Є й ті, хто приносить постійний дохід адвертам в довгостроковій перспективі.

    Цільовий трафік добувають з пошуку, на тематичних сайтах і блогах, на новинних порталах, в соціальних мережах і на Ютубі. Головне – це наявність кмітливості, уміння тиснути на больові точки цільової аудиторії, знання джерел трафіку і стартовий капітал.

    Пропонуємо випробувати функціонал Betadvert прямо зараз і повторити вдалий досвід, описаний в кейсах вище. Хоча повністю скопіювати їх і отримати такий же дохід не вийде, дійте за аналогією – і обов’язково натрапите на конвертабельную зв’язку.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу