Освоюємося з інтернет-грошима

3600
  • Основні переваги Getuniq
  • Реєстрація та підключення рекламних акаунтів
  • Відгуки про Getuniq
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Getuniq — запущений в 2015 році сервіс поповнення особистого рахунку, підключених до платформи партнерських рекламних мереж.

    Getuniq працює з рекламною мережею myTarget, соціальною мережею VK, з рекламними мережами Google, Яндекс, MarketGid, Gnezdo, DirectAdvert.

    Освоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Getuniq досить популярний серед веб-майстрів сервіс поповнення балансу, тому давайте детально розберемося в його функціонал, проаналізуємо всі плюси і мінуси для активних користувачів.

    Основні переваги Getuniq

    1. Універсальне і зручне управління аккаунтом.

    Оскільки всі транзакції проводяться з одного кабінету, то за допомогою сервісу зручно контролювати баланс через загальний інтерфейс. Прихід і витрата коштів, залишок на рахунку — все як на долоні.

    До плюсів належить те, що система Getuniq підтримує через кабінет прив’язку двох-трьох акаунтів одного типу (тобто можна поєднати різні акаунти одного типу — VK, myTarget та інших сіток).

    2. Детальна і наочна статистика.

    Сервіс пропонує добре опрацьовану, зрозумілу історію операцій по кожному рекламному сервісу з зазначенням часу і суми поповнення.

    Экономия затратОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    3. Вигідну зарахування коштів з нарахуванням відсотків.

    Веб-майстри, можуть розраховувати на додавання заохочувальних у розмірі від 5% до 15% від поповнення суми, потім витрачену на рекламу. Ця компенсація зачіпає тільки трафік, що купується на офферы з адмитадовским редиректом.

    Реєстрація та підключення рекламних акаунтів

    Зареєструватися в системі Getuniq можна без всяких проблем: для цього необхідно вказати свій е-мейл у відповідній формі і активувати акаунт, перейшовши за посиланням на пошті. Після встановлення пароля нового користувача автоматично перекидає в кабінет, через яку і відбувається все управління.

    РегистрацияОсвоюємося з інтернет-грошима

    Підключення діючих акаунтів для всіх систем (крім VK), на жаль, неможливо, але система створює нові за са і автоматично переносить кампанії з усіма налаштуваннями. Агентський кабінет мережі Gnezdo активний тільки для розділу «Товарне Гніздо» і не поширюється на розділ «Новинне Гніздо».

    Підключення рахунку з будь партнерської мережі труднощів не викликає, на всяк випадок в розділі «Допомога» розміщена коротка інструкція, що полегшує процес.

    ИнструкцияОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Серед варіантів поповнення рахунку виявляються:

  • — Можливість поповнення будь-якими картами Visa/MasterCard.
  • — За допомогою системи Epayments — миттєве зарахування без жодних комісій.
  • — З балансу Admitad — також жодних комісій за переклади і конвертацію (мінімальний поріг для здійснення транзакцій складає 300 рублів).
  • — Для юридичних осіб є можливість поповнення з чинного рахунку (для підключення потрібно звернутися до саппорт через тікет).
  • Дуже зручним варіантом поповнення раніше вважався переклад з гаманця WebMoney, проте з недавніх пір для резидентів Росії, Німеччини та ОАЕ цей спосіб був закритий.

    Getuniq дає користувачам можливість додатково заробити на партнерській програмі — на рахунок зараховується 25% від суми витрачених рефералом коштів на сервісі.

    ПартнерствоОсвоюємося з інтернет-грошима
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    В рамках сервісу доводиться дотримуватися прописаних нескладних правил, порушення може спричинити штрафні санкції. Зароблені на рефералах кошти виводяться за запитом раз в місяць, 15-го числа, при цьому мінімальна сума на виплату становить 1000 рублів.

    Відгуки про Getuniq

    В інтернеті зустрічаються самі різні відгуки про сервіс. Є відверто позитивні, є нейтральні, а є й негативні.

    Негативні відгуки стосуються відключення можливості поповнювати рахунки рекламних мереж за допомогою WebMoney. Скаржаться також на погано працюючу службу підтримки. Незважаючи на це, ми ставимо високий бал даного сервісу і можемо його рекомендувати.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу