Як розкрутити сайт самому

3413

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Trastik.com — сервіс, що пропонує веб-майстрам розміщення вічних посилань і вічних статей на якісних майданчиках з високою посещемостью і низькою заспамленностью…

Trastik працює близько п’яти років і за цей час майданчик стала досить популярною, правда, у цієї популярності є і зворотна сторона, пов’язана з негативними моментами роботи сервісу (про це докладніше нижче).

Давайте уважно вивчимо цю біржу, виявивши всі плюси і мінуси від розміщення посилань через цей сервіс.

Як розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Переваги Trastik.com

1. Розміщення оплачених посилань на сайтах вручну.

Команда розробників сервісу дійсно розміщує вручну посилання на проіндексованих сторінках новинних сайтів або майданчиків зі статтями інформаційної тематики.

Крім самої посилання можна розмістити близько-посилальний текст обсягом до 600 символів.

2. Виставлення лінків на проіндексованих сторінках.

Trastik працює з якісними, серйозними майданчиками, чий ІКС радує низькою заспамленностью. Приклади доменів з рейтингом в пошукових системах Яндекс і Google можна знайти на відповідній сторінці сайту під назвою «Список майданчиків».

ЛинкиЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

3. Надається гарантія на всі посилання та статті.

Всі пропоновані лінки захищені гарантією сервісу строком на один рік. При зникненні посилання або її заміну на іншу веб-майстру повертаються гроші, або ж посилання переустановлюється на інший сайт з хорошими показниками ранжирування.

Реєстрація та короткий огляд Trastik.com

Реєстрація в системі сервісу найпростіша — від користувача потрібно заповнити форму й авторизуватися на сайті, аккаунт навіть не потрібно підтверджувати через пошту.

РегистрацияЯк розкрутити сайт самому

Розібратися у функціоналі Trastik теж особливо праці не складе — інтерфейс тут максимально спрощений. В якості інструкції у особистому кабінеті відображається відео з докладним оглядом інструментів і з покроковим розглядом запуску нової кампанії.

Для початку роботи потрібно позначити назву рекламної кампанії, потім вказати адресу сайту, що просувається, і клікнути по зеленій активної кнопці «Створити». Нижче вказуємо в якому вигляді хочемо розміщувати посилання або статті. Для кожної посилання можна скласти текст навколо посилань довжиною до 600 символів. Статті розміщуються розміром до 10 000 символів.

Через меню «Пошук майданчиків» веб-майстри можуть підібрати всі необхідні і влаштовують за параметрами сайти для розміщення. В правому сайдбарі при цьому відображається загальна сума за обрані майданчики, при натисканні на кнопку «Купити» всі сторінки додаються в активну кампанію. Тут же є можливість внесення сайтів в блек — або вайт-лист.

Поиск площадокЯк розкрутити сайт самому
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

На сторінці «Звіти та статистика» відображається актуальна інформація по запущеним рекламним кампаніям, а також по прийнятим і відхиленим анкорам.

Для внесення грошей на рахунок необхідно клікнути по активній кнопці «Поповнити», яка розташовується у верхній частині екрана. Система Trastik працює з сервісами електронної комерції Яндекс.Гроші, QIWI, PayPal, а також з Unitpay і ИнтерКассой. Поповнити баланс можна і за допомогою банківської карти або за допомогою биткоин-гаманця.

Сервіс пропонує спеціалізовану бонусну програму при поповненні на 10 000 і 30 000 рублів на 5% і 10% зарахованих коштів від внесеної суми.

БалансЯк розкрутити сайт самому

Партнерська програма Trastik дозволяє заробляти на залучення активних користувачів — 10% від суми коштів, витрачених рефералом на закупівлю посилань.

Відгуки користувачів про Trastik.com

Так як сервіс працює в рунеті близько п’яти років, то за ним в середовищі веб-майстрів та оптимізаторів закріпилася певна репутація. І не можна сказати, що з цією репутацією так вже все гладко: якщо читати відгуки на профільних SEO-сайтах, то виявляється чимало негативних відгуків про недовговічність «вічних посилань».

Як правило, посилання утримуються на сторінках не більше року, після чого зникають, і як тут не згадати про те, що саме на рік Trastik страхує виставляються посилання.

Більш того, як з’ясували активісти-розслідувачі, розробники Trastik.com досить довгий час розміщували посилання на зламаних сайтах.

Незадоволені користувачі відзначали, що їх розміщені посилання на деяких майданчиках-донорах зникали буквально протягом тижня після проставлення — мабуть, власники зламаних ресурсів швидко вичищали сторінки від несанкціонованого розміщення контенту.

Втім, з деяких пір Trastik офіційно заявив про заходи по поліпшенню якості послуг сайту, а також про те, що буде враховуватися думка кожного незадоволеного користувача. Мабуть, робота над поліпшенням справді йде: в останні два роки негативних відгуків про сервіс стало значно менше, з’явилися позитивні відгуки від веб-майстрів.

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу