Способи заробітку в мережі

2365
  • Хто і чому платить гроші за опитування в інтернеті?
  • Список онлайн-сервісів платних опитувань
  • Як збільшити свій заробіток на платних опитуваннях?
  • Проходити опитування за гроші або вибрати щось ще?
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Як сказав в одному фільмі герой Віктора Цоя – люди діляться на дві категорії. Так і є.

    І одні вважають, що розмови про те, як заробити в інтернеті – «розлучення і кидалово», а другі спокійно заробляють, проходячи, наприклад, на різних сайтах опитування за гроші (наприклад, в Анкетке) або отримуючи дохід у соцмережах через Вктаргет.

    На дохід, отриманий таким способом, квартиру в центрі Москви, звичайно, не купиш, але покрити витрати на інтернет та мобільний зв’язок, та сплатити преміум-аккаунт у онлайн-іграх цілком можна, ще й залишиться. По суті, це додатковий заробіток, але зайвим він по любому не буде.

    Способи заробітку в мережі

    Нижче ми спробує наочно відповісти на ряд питань, які зазвичай задає людина, коли згадують платні опитування в інтернеті:


  • Вони точно платять?

  • Чому вони платять?

  • За що вони платять?

  • Як зробити так, щоб вони платили як можна більше?
  • Сподіваюся, що буде цікаво.

    Хто і чому платить гроші за опитування в інтернеті?

    Тепер по порядку. Так, вони точно платять. У цьому неважко переконатися, побродивши по рунету з відповідними запитами, що задаються пошуковим системам. Інакше б ніхто з подібними сервісами і не зв’язувався — репутацію в інтернеті заслужити не просто, а втратити дуже легко.

    Задоволені нежданим (а хтось, навпаки, дуже очікуваним) багатством, щасливі одержувачі перших виплат з Анкетки (при реєстрації ви відразу ж отримаєте 50 рублів на баланс) або MyIyo, а так само одержувачі бонусів в Моєму Думці радісно викладають їх скани в соціальні мережі, не завжди навіть докладаючи зусиль, щоб «замилити» особисті дані.

    Але чому вони платять? Тому що заплативши усім, хто чесно і докладно відповідає на запитання, вони опиняються в прибутку. Вони – це компанії-організатори платних опитувань, які проводять всі ці дослідження за замовленням виробників товарів і послуг. А цим виробникам у гонитві за клієнтом дуже важливо рухатися в потрібному напрямку. Ось для того, щоб не піти куди-небудь убік, вони й фінансують ці опитування.

    А ми з вами, як досвідчені споживачі, повинні ділитися своїми враженнями, уподобаннями, смаками і навіть примхами, відповідаючи на нескладні запитання за різними темами і отримуючи за це гроші. Чим більший інтерес ви уявляєте для опитувальника, тим більше вам буде приходити замовлень і тим більше буде ваш дохід (як сподобається опитувачів читайте нижче по тексту).

    За що конкретно вони платять? Кожен платний опитування побудований приблизно за однією і тією ж схемою. Спершу кілька запитань загального або уточнюючого деталі характеру, а потім блок основного тематичного дослідження. Питають чемно, але часом досить прискіпливо. Можуть перепитувати і уточнювати, можуть перевірити наскільки ви вчитываетесь в те, про що вас запитують, наприклад, попросивши відзначити якийсь конкретний пункт.

    Тепер давайте познайомимося з деякими опитуваннями ближче. Обмовимося відразу – їх дуже багато. Перш ніж реєструватися на будь-якому з них переконайтеся, що це представник «білого списку», з позитивними відгуками і підтвердженими фактами виплат. Мій список опитувальників приблизно такий:

  • Анкетка
  • Моя думка
  • Myiyo
  • MR Survey
  • ЭкспертноеМнение
  • RublKlub
  • Платний опитування
  • Анкетолог
  • Запитальник
  • Вони можуть відрізнятися за розцінками опитування, частотою досліджень, мінімальною сумою доступною до висновку і платіжною системою, на яку можна вивести свої гроші, але всі вони мають позитивну репутацію і повністю безпечні.

    Список онлайн-сервісів платних опитувань в інтернеті

    Це неповний список і може розглядатися виключно як стартовий мінімум. Чому, скажемо трохи нижче.

    Платний опитувальник (клікайте прямо по картинках)Мінімальний выводВыплаты наОписание
    Где заработать деньги на опросахСпособи заробітку в мережі 1500 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Зароблені в «МоеМнение» на опитуваннях бали можна буде витратити на купівлю різних товарів. Якщо будете заробляти на партнерської програми, то зможете отримувати по 15 рублів за кожного залученого клієнта.
    Платный опросник myiyoСпособи заробітку в мережі 20 євро Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Платний опитувальник myiyo представляє інтереси німецьких дослідників. Його опитування не часті, але дуже «важкий» — вартість одного опитування може доходити до 10 євро. За заповнення профілю і підтвердження електронною поштою нараховують 600 очок (трохи більше 50 рублів). Для виведення потрібно набрати 20000 очок, які «капнуть» після перших двох-трьох опитувань. Справа не швидка, але вірне. В очікуванні опитувань на сайті myiyo розгорнута ціла соціальна мережа – фотографії, анкети, спілкування. Користувачі з усього світу, сама атмосфера дружня.
    Опросы за деньги на Анкетка.руСпособи заробітку в мережі 1000 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Сучасний, яскравий, дуже динамічний ресурс (подробиці можете почерпнути в окремому огляді опитувальника Анкетка.ру). Опитування проводяться часто, є на сайті внутрішня валюта, яку можна витратити хоч на смартфон, хоч на політ на повітряній кулі. Рублі виводяться через систему переказів «Рапід», можна витратити на благодійність. Регулярно на «Анкетке» проходять різні конкурси, в тому числі конкурс краси, з цінними призами для переможців
    Платный опросСпособи заробітку в мережі 300 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Дітище «зубра» російського дослідницького сектору Global Data Serviss. Представлений по всьому світу. Регулярні опитування. 10 рублів платять відразу за реєстрацію. Докладніше про інтернет-опитувальник «Платний опитування» читайте за наведеним посиланням.
    MR Survey - платят за прохождение опросовСпособи заробітку в мережі 300 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Міжнародна компанія платить за проходження опитувань жителям Росії, України і Білорусії. При реєстрації потрібно буде вибрати одну з цих країн.
    Еще один сервис платных опросовСпособи заробітку в мережі 750 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Дуже багато невеликих опитувань по 30-40 рублів, хороші шанси пройти відбір. Великий розмір мінімалки легко компенсується легкістю його досягнення. Обов’язково максимально детально заповнити при реєстрації профіль, інакше можна залишитися без опитувань. Крім опитувань є приємна опція кешбека в магазинах з асортиментом від нижньої білизни і корму для тварин до ювелірних виробів, меблів та електроніки.
    Где заработать деньги на опросахСпособи заробітку в мережі 500 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі У сервісі «ЭкспертноеМнение» платять від 30 до 1000 рублів за один опитування. Виводити бали можна на Вебмані і рахунок телефону. Партнерська програма дозволяє отримувати по 15.5 рублів за кожного залученого клієнта, що пройшов хоча б одне опитування.
    Платный опрос в АнкетологеСпособи заробітку в мережі 500 руб. Заробити можна приблизно від 20 до 100 рублів при витраті всього 15-20 хвилин в день, що дуже непогано. Опитування цікаві.
    Вопросник - платные опросы в интернете за деньги сразуСпособи заробітку в мережі 100 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Це трохи більше, ніж просто опитувальна панель. Творці Запитальника спробували максимально стерти грань між споживачами та дослідницькими компаніями. До того ж ви можете і самі задавати питання і проводити дослідження. І теж отримувати за це гроші. Правда, є одне АЛЕ: платежі можуть йти до восьми тижнів з незалежних від сервісу причин (тобто є так званий холд виплат)
    Интернет ОпросСпособи заробітку в мережі 500 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Сайт досить популярний і відгуки про нього вельми утішні. Багато завдань і стабільний виведення зароблених коштів. Можна потрапити під акцію і пристойно заробити, як це описано в статті про Інтернет Опитування.
    Платный опросникСпособи заробітку в мережі *від 300 руб. Способи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережіСпособи заробітку в мережі Користувачі та експерти одноголосно віддали цьому опитувальником пальму першості. Часті опитування, безліч конкурсів, лотерей і голосувань, які теж оплачуються, роблять Toluna Росія однією з обов’язкових для реєстрації опитувальника. Також є можливість тестувати деякі товари на дому, в результаті обмінюючи свої відгуки на протестований товар. У списку на тест товари від косметики і накладних нігтів до смартфонів і плазмових телевізорів. Якщо ви везунчик за життя, це ваш ресурс.

    * 300 руб. – в магазинах-партнерах 500 руб. на телефон
    830 руб. на рахунок PayPal

    Тепер для тих, хто осилив весь текст, дамо відповідь на останнє питання – що робити, щоб максимально заробити на сайтах-опитувальниках?

    Як збільшити свій заробіток на платних опитуваннях?

    Викладаю особистий досвід – користуйтеся на здоров’я, підвищити власний добробут.

  • Зберіть свою колекцію сайтів-опитувальників, весь білий список цих ресурсів. Завжди є неприємна ймовірність не потрапити в групу респондентів. Але якщо опитувальників багато, то і шансів де-небудь та урвати свій шматочок опитувального пирога куди більше.
    Собрать как можно больше сервисов платных опросов в обоймуСпособи заробітку в мережі
  • В процесі реєстрації пам’ятайте про двох простих правил:
  • — вказуйте на всіх анкетах один поштову скриньку, щоб не бігати потім у пошуках запрошень пройти платний опитування з різних серверів.
  • Заполняйте анкеты на опросникахСпособи заробітку в мережі

  • — анкети на опитувальних панелях заповнюйте максимально повно, тому що за це, як правило, платять і тому що це підвищує ваші шанси бути відібраним на опитування.
  • Дуже часто вступна частина опитування містить одне принципове питання – чи працюєте ви або ваші родичі в:

  • ЗМІ або PR;

  • сфері освіти;

  • маркетингу…
  • Навіть якщо і працюють, краще в цьому не зізнаватися. Як правило, представники цих сфер діяльності ні в один платний опитування не входять. Перевіряти ніхто не стане, але навіть не дивлячись на це з ключових питань краще не брехати. Якщо, наприклад, при заповненні профілю ви вказали, що заміжня і маєте дитину, не відзначайте під час опитування, що ви нежонатий і двадцяти років від роду.

    Данные вводимые при платных опросахСпособи заробітку в мережі

    Система пам’ятає все, що ви їй відповідали з першого дня вашого знайомства. Тому, якщо ви будете запідозрені в нечесності, запросто можете бути викреслені з кандидатів на наступний платний опитування в інтернеті.

  • Але є і речі, які можна трохи прикрасити. Наприклад, стати трішки:
  • платежеспособней (збираєтеся купувати?.. — Звичайно! Може, навіть два!)
  • самостійніші за (всі рішення приймаю сам! Ні, з дружиною не раджуся!)
  • ненасытней (подумаєш, є два смартфона, праски, телевізора, холодильника…Третій адже такий няшный!.. Куплю і в самий найближчий час!). Не бійтеся, чек для підтвердження надіслати не зажадають.
  • Ще ряд простих, але не завжди очевидних рад на тему одержання більшого числа оплачуваних завдань ви зможете почерпнути в цьому відео:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

  • Не панікуйте, якщо відразу після реєстрації ваш поштовий ящик не почне розпирати від запрошень пройти платні опитування. Має пройти час, поки ваші дані будуть опрацьовані та включені до бази даних. Але самі не відповідайте тим же – як тільки на емейл приходить запрошення пройти опитування за гроші – максимально швидко переходьте за посиланням і відповідайте на питання. Дуже часто буває, що респондентів для того чи іншого опитування потрібно дуже небагато і необхідну кількість набирається швидко.
  • Чомусь повз увагу заповнюють анкети на сайтах-опитувальниках часто проходить ще один спосіб заробити в інтернеті без вкладень – майже всі онлайн-опитування реалізують можливість збільшення доходів з допомогою партнерських посилань. Пройшовши реєстрацію, подивіться уважно в особистому кабінеті – на самому видному місці стоїть ваша партнерська посилання.

    Її можна розміщувати в своїх блогах і групах, на сторінках в соціальних мережах і відправляти друзям і знайомим по електронній пошті. Кожен, хто зайде за вашою посиланням на сайт-опитувальник, зареєструється і пройде оплачений опитування, принесе доход не тільки собі, але і вам. Природно, що таких людей буде більше, тим вище ваш пасивний дохід.

  • Проходити опитування за гроші або вибрати щось ще?

    Ось, власне, той мінімум, знати який цілком достатньо до того, як почати заробляти гроші в інтернеті відразу на платних опитуваннях . Тепер ви бачите, що це доступно кожному, достатньо лише мати вихід в інтернет і пару годин вільного часу.

    Ну і електронний гаманець заведіть, наприклад, в платіжних системах Webmoney або PayPal, на який легко виводяться зароблені на більшості опитувальників гроші. І з яких їх так само легко можна перевести на пластикову карту або провести будь-який платіж.

    Чи варто взагалі з цим зв’язуватись? Може бути вибрати якийсь ще варіант отримання доходу в мережі? Думаю, що ствердно варто відповісти на обидва питання. Заробіток на опитуваннях — це гарна підмога, але паралельно я б порадив підключити щось ще з цього арсеналу:

  • Написання відгуків і коментарів за гроші
  • Монетизація своїх акаунтів в соц мережах
  • Написання текстів за гроші — це біржі, Етхт, Текст.ру, Адвего, Турботекст.
  • Мобільний заробіток (монетизація свого телефону або планшета)
  • Є ще біржа фріланса для всіх Воркзилла, а для любителів ребусів — Ру Капча.
  • Ну, і якісь крихти можна підняти на так званих Bitcoin Faucet
  • Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу