Як створити свій блог

2399

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогоднішню публікацію я вирішила присвятити питанню написання статей для ваших проектів і блогів. Справа в тому, що зареєструвати доменне ім’я для сайту, поставити на нього движок Вордпресс і правильно налаштувати його технічно – це тільки початок.

Як створити свій блог

Найскладніше – публікація статей. Знаєте, чому? Придумав ім’я для сайту, встановив шаблон, налаштував його і все, забув про це – справа за статтями. А ось тут починається найскладніше: семантичне ядро, зміст статей, їх оптимізація, внутрішня і зовнішня, ключові слова тощо.

Про що мова?

Раніше я вже досить докладно писав в одній із публікацій про візуальному і Html редакторі, заголовках та інших нюансах. Але більшість новачків неправильно підходять до самої статті, ще до моменту написання першого речення.

Справа в тому, що в статті є і конкуренція в пошуковій видачі, яку треба враховувати, і багато нюансів, про які новачки навіть не здогадуються. Для початківців веб-майстрів і блогерів непогано було б мати інструкцію з написання статей. Я вже писав про копирайтере Павла Тимощенка, автора блогу copirayter.ru, який допомагає письменникам-початківцям у цій нелегкій справі.

Він написав інструкцію «10 смертельних помилок при написанні і публікації статей у себе на сайті» та записав декілька супровідних відео до неї. Завантажити інструкцію можна за цим посиланням.

Як створити свій блог«alt=»»>

Павло говорить, що збирається випускати відео-курс по цій справі, так як бачить цю необхідність, спілкуючись з читачами і учнями. Ось що він каже:

Мені завжди прикро бачити занедбані блоги, особливо моїх читачів. Коли я запитую у них: «Чому ви облишили свій проект після 150 статей, над якими працювали півроку?», то з’ясовується, що вся справа в мотивації та енергії. Так у всіх – енергія зникає і руки опускаються, якщо немає перших результатів у початківця блогера. А звідки їм взятися, цим результатам, якщо ніхто йому не розповів, як треба робити і яких помилок уникати?

Ось в своїй інструкції я спробував дати основні рекомендації для початківців веб-майстрів. Упевнений, що деякі поради стануть справжнім відкриттям для них.

У цьому посібнику Павло зачіпає такі пункти, як вибір актуальної теми статті, правильно оформлення картинок, мета тегів, унікальності та інші важливі моменти. Заходьте, читайте.

Ще раз нагадаю сторінку, де ви можете скачати цей важливий мануал.

Як створити свій блог«alt=»»>

Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу