Вибираємо хостинг і домен

2428

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Вчора повернувся в минуле, випробувавши давно забуте почуття розчарування, зневіри і злості… Ні, мова не йде про нерозділене кохання. Просто намагався допомогти одному вибрати оптимальний варіант хостингу.

Вибираємо хостинг і домен

Але, як і раніше, зробити це без бурю негативних емоцій неможливо… Якщо тільки не використовувати сервіс з вибору хостингу Good-Hoster.ru!

В чому проблема, бро?

Пояснення для тих, кому пощастило.

Проблема в тому, що ми живемо в епоху тотального маркетингу і реклами, які найчастіше заплутує потенційного клієнта, що інформують про реальні можливості продукту. Зловживання цими інструментами найбільше проявляється на технічних сервісах, до яких відносяться і хостинги.

Замість того, щоб розповісти користувачеві про характеристики «віртуальних площ», сайти хостерів починаються з «ах, які ми особливі, і краще інших». Завдяки чому процес підбору «квартири» для сайту перетворюється в гру «вірю – не вірю, і на собі перевірю».

В результаті виявляється, що в обраного хостера чого тільки немає: і нормальної адмінки немає, і PHP версії немає. А phpMyAdmin так «заритий» у інтерфейсі, що екскаватором не відкопаєш!

Вибачте за таку бурю емоцій, але схожі почуття я відчував на своїй шкурі 9-10 років тому. Тепер ось знову нахлинули, коли допомагав товаришу підшукати підходящий хостинг. Виявляється, з тих пір нічого не змінилося. Думав, що зовсім безнадія. Але під руку вчасно попався Good-Hoster.

Заспокійливе для сайтодержателей

Автори сервісу по підбору хостингу використовували винайдений раніше велосипед. Але, тим не менш, у них вийшов унікальний сервіс…

Good-Hoster являє собою зручний агрегатор хостерів, розсортованих по ключовим характеристикам. В результаті користувач отримує цінну, отсеянную від рекламних слоганів і заманух, видачу хостингів за заданими критеріями.

Стоимость тарифаВибираємо хостинг і домен
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Сервіс дозволяє підбирати «житло» для сайтів в двох режимах:

  • Звичайний – при пошуку варіантів «паркування» власник вказує добову відвідуваність ресурсу і кількість веб-сторінок.
  • Розширений – дозволяє просіяти пропозиції хостингових компаній по розширеному набору характеристик: кількості сайтів (яке можна розмістити), що надається дисковий простір, підтримувана версія PHP та інших важливих складових.
  • Основные параметрыВибираємо хостинг і домен

    До речі, Good-Hoster може похвалитися великим асортиментом пропозицій. У агрегаторі зареєстровано понад 100 компаній, що спеціалізуються на наданні хостингу. І це величезна цифра для даної сфери!

    Хостинг є вузькоспеціалізованою діяльністю. Для надання такого роду послуг компанії вкладають великі обсяги коштів в обладнання і підтримку його працездатності. Із-за чого на хостинговом ринку представлено не так вже багато брендів.

    Good-Hoster вдалося зібрати у своїй колекції 80% всіх пропозицій.

    Просто зручний сервіс

    У розглянутому сервісі немає нічого наднового або фантастичного. Good-Hoster – це просто зручний інструмент для підбору хостингу. І в цьому його унікальність!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу