Знайти гроші в мережі

3487

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Я не раз порушував тему бірж віддаленої роботи в інтернеті. Навіщо повертатися до цієї теми знову? Є привід. Цей привід — фріланс біржа ИнфоТвип.

Знайти гроші в мережі

Але спочатку подивимося, яка ситуація з фрілансом сьогодні.

Біржі бувають різні…

Всі біржі віддаленої роботи можна умовно розділити на дві категорії:

  • Замовники пропонують роботу.
  • Виконавці пропонують свої послуги.
  • Такий поділ, звичайно, умовний, оскільки практично на всіх сайтах фріланса присутні обидва варіанти, але простежуються пріоритети. На одних сайтах Ви, як виконавець, шукайте пропозиції замовників, на інших Ви озвучуєте свої послуги і чекаєте відгуку замовника. І тут є деякі хитрощі.

    На біржах першої категорії Ви можете знайти роботу відразу, але на пошуки йде багато часу. Особливо в тому випадку, якщо біржа популярна і багато пропозицій замовників. На біржах другої категорії, Ви нічого не шукаєте, а тільки створюєте оголошення про свої послуги. Замовники знайдуть Вас самі.

    З одного боку це погано, тому що невідомо коли Ваші послуги виявляться затребуваними, але з іншого боку, від Вас нічого не потрібно, крім того, щоб правильно і детально описати Ваші здібності та вміння. Таким чином Ви можете заявити про себе на всіх фріланс біржах даної категорії. Це дозволить не витрачати час даремно в пошуках цікавих замовлень і, крім того, встановлювати свою ціну на послуги.

    Тепер, як обіцяв, переходимо до головного приводу — до сервісу ИнфоТвип. Сервіс є яскравим представником другої категорії бірж фріланса. Але є маленьке «але». Навіть не одне «але», а цілих два. І зовсім не маленьких.

    ИнфоТвип — що під капотом?

    Крім класичного варіанту віддаленої роботи, сайт infotwip.com пропонує ще два виду послуг — онлайн консультації та продаж цифрових товарів.

    Знайти гроші в мережі«alt=»»>

    Оголошення виконавців про послуги називаються «твіп». Давайте розглянемо три типи твипів:

  • Твипы виконання віддаленої роботи.
    Тут все просто і звично — виконавець пропонує свої послуги. Наприклад, «Створення дизайну сайту», «Створення мобільного додатка», «Заповнення декларації», «Написання статті», «Переклад тексту» і т. д. Замовник, перш ніж замовити такий твіп, оплачує вартість робіт. Але виконавець отримає гроші тільки після підтвердження замовником виконання.
  • Консультаційні твипы.
    Найбільш цікавий тип послуг. Виконавець консультує замовника допомогою відеозв’язку або текстового чату. Автор твипа сам встановлює вартість години консультацій. При консультуванні гроші з рахунку замовника переходять на рахунок виконавця. Гроші у замовника закінчилися — зв’язок обірвався. Такі твипы можуть створювати юристи, психологи, програмісти, дієтологи і т. д. тобто будь-які виконавці, які володіють потрібною інформацією і знаннями. Це дозволяє брати участь у глобальному процесі фріланса людям практично будь-якої професії.
  • Твипы продажу цифрового контенту.
    Автори програм, текстових і музичних творів, відеороликів, відеокурсів можуть продавати свої творіння. Цей розділ сервісу — звичайний інтернет-магазин. Тільки продавцем може стати будь-який бажаючий. Було б що продавати.
  • Сервіс ИнфоТвип, як і будь-який поважаючий себе сайт фріланса, вирішує всі спірні моменти між замовником і виконавцем. Кожен з них може відкрити суперечка при виникненні розбіжностей.

    Платні/безкоштовні тарифи, партнерка і хто більше заробляє

    Скільки коштує така турбота? Комісія сервісу з кожної угоди — 15%. Але це максимальний стелю на безкоштовному тарифному плані. Тобто, якщо Ви не платите абонентську плату, то з кожного замовлення 15% йде сервісу.

    На платних тарифних планах комісія може бути дорівнює нулю. Таким чином, якщо Ви отримуєте багато замовлень, то має сенс платити певну суму в місяць, а не відсоток з кожного замовлення.

    Партнерська програма сервісу теж має свої особливості. Ви наводите на ИнфоТвип користувачів і отримуєте частину прибутку. Секрет полягає в партнерському посиланню. Нею є будь-яке посилання на Ваш твип. Тобто, розміщуючи на інших сайтах і в інтернеті.мережах посилання на Ваші послуги, Ви стаєте партнером сервісу. Таким чином Ви вбиваєте двох зайців — рекламуєте свої послуги і отримуєте дохід з рефералів.

    Ну і остання хитрість на сьогодні. Замовники заробляють більше ніж виконавці. Так вже склалося, що гроші не у того, хто працює, а у того, хто використовує працю інших. Тому подумайте не тільки про те, що Ви можете запропонувати в якості своїх послуг, але і про те, як використовувати послуги інших виконавців.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу