Знайти гроші в мережі

3520

Вітаю вас, дорогі читачі блогу ! Робити гроші з повітря поки що не навчилися, але от з електрики – вже так. Для цього досить включити свій ПК в розетку, в Мережу і почати штампувати нові биткоины!

Знайти гроші в мережі

От тільки рахунок за електроенергію складе кілька десятків зелених. Так і в потужності комп’ютера доведеться вкласти пару кіло. Тому краще майнить в хмарах!

Всі оптимізується

Час майнер-одинаків підходить до кінця (див. що таке майнінг). Видобуток крипта стала затратніше, тому що бажаючих «покопати» збільшилася в рази. І цьому сприяє постійне «висотна» ралі курсу биткоина.

Збільшення кількості майнер призвело до підвищення потужностей обладнання. Один і той же блок биткоина генерується тепер не у двох-трьох, а у сотень. І буде визнаний той «зразок», який з’явився першим.

З-за цього для старту майнеру потрібен початковий капітал, які обчислюються тисячами доларів. Плюс до цього потрібно окреме приміщення для розміщення обладнання, підтримання оптимальних температурних умов… Але можна політати в хмарах! І не тільки щоб помріяти, але й заробити.

Хмарний майнінг

Перераховані вище тенденції крипторынка породжують нові формати співпраці. В останні роки стали з’являтися хмарні сервіси, що спеціалізуються на здачі своїх потужностей для майнінг.

Такі компанії за невелику орендну плату надають в розпорядження користувачів частина спеціалізованого обладнання, розміщеного в дата-центрах (биткоин-фермах).

Хмарний майнінг відбувається без участі «орендаря». Вартість технічного обслуговування взятих напрокат потужностей вже включена в орендну плату. Це схоже на використання послуг хостингу, де ви знімаєте певний «метраж» віртуального простору.

Запуск та підтримка окремого сервера для розміщення одного маленького сайту економічно невигідно. Як і використання власного обладнання для невеликого за обсягом майнінгу.

Зрозуміло, що великі добувачі крипта будують власні ферми і розміщують в них сотні машин для майнінг. Але вартість реалізації подібних проектів по кишені лише одиницям.

Старий варіант, що передбачає апгрейд домашнього комп’ютера за допомогою декількох потужних відеокарт, вже не актуальне. Швидкість криптовычислений, які вони забезпечують, не дозволять вам встигнути за іншими майнерами.

Ось і виходить, що хмарний майнінг – оптимальний спосіб видобутку биткоина в невеликих (порівняно) обсягах. Але навіть ці обсяги забезпечують прибуток у розмірі 80-100% річних.

Надійно!

Інноваційність биткоина і незнання публікою особливостей технології відкриває широкі простори для обману. Цим скористалася мережева шахрайська братія. Але все-таки серед купи «криптопирамид» є чесні компанії. Одна з них – це Hashing24.

майнинг биткоиновЗнайти гроші в мережі
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Сервіс не володіє власними «фермами», а здає в оренду майнінгові потужності BitFury.

Компанія BitFury є одним зі світових лідерів криптовалютного ринку. Вона спеціалізується на розгортанні биткоин-ферм, розробці спеціалізованого ПЗ та обладнання для майнінг.

Hashing24 продає контракти на майнінг. При цьому видобуток самих биткоинов відбувається в дата-центрах BitFury.

дата-центр bitfuryЗнайти гроші в мережі
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

Коротко про Hashing24:

  • Заснована в 2012 р.
  • Надає послуги майнінгу для фізичних осіб.
  • Виступає посередником між кінцевими користувачами і великими постачальниками биткоин-потужностей.
  • Компанія представляє тільки перевірених постачальників.
  • Hashing24 захищає інтереси своїх клієнтів.
  • Проводить постійний моніторинг технічного стану обладнання биткоин-ферм.
  • Компанія має представництва у Великобританії, Україні й Таїланді.
  • представительстваЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    На власні очі

    Ну, давайте, нарешті поклацаем функціонал платформи! Впевнений, що таке бажання «переслідує» і вас. Але будьте обережні: інноваційність хмарно-майнинговых сервісів може викликати сильний напад гострого цікавості 🙂 .

  • Реєструємося.
    регистрацияЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Валидируемся – тиснемо на посилання в надісланому листі.
    ВалидируемсяЗнайти гроші в мережі
  • Задаємо пін-код – це говорить про те, що платформа підтримує високий рівень безпеки даних.
    задаем пин-кодЗнайти гроші в мережі
  • Вибираємо вартість пакета – залежить від обсягу орендованих для майнінг потужностей. Додатково (з «намайненной» за день суми) стягується пеня за обслуговування обладнання.
    выбираем стоимость пакетаЗнайти гроші в мережі
  • Якщо ви хочете детально розібратися в функціоналі, можливості платформи (та й просто в процесі майнінгу), то можна включити демо-режим.
    настройка пакетаЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Процес майнінгу запуститься на наступний день, і ви зможете наочно розглянути «чари» цього процесу. А також прикинути, скільки можна підняти BTC при обраної потужності.
    демо-контрактЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Якщо колись чекати і хочеться почати «майничать», то в користувальницькому функціоналі Hashing24 є спеціальний «гіпотетичний» калькулятор. Він дозволяє підрахувати приблизний дохід від видобутку биткоина при встановлених параметрах потужності, існуючої завантаженні (складності) блокчейна (що це таке?) і вартості BTC.

    чистый доходЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Підрахуємо річні: з 20 доларів щомісяця отримуємо 2$ доходу. В рік виходить 24$ або 120% річних! Непогано, нехай навіть і гіпотетично!

  • «Намайненное» в Hashing24 перекладається на вказаний BTC-гаманець.
    намайненноеЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Оплатити послуги платформи можна кількома способами. В тому числі і з банківської карти.
    оплата услугЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Антипирамидальность Hashing24

    Думаю, що чесність розглянутого майнингового сервісу на обличчя. Але, на всякий пожежний, «сконцентруємо» всі докази:

  • Співпраця з BitFury – чи така велика авторитетна компанія взаємодіяла б з шахрайським сервісом.
  • Прозорість – вся тарифікація прозора, нічого не приховано від користувачів.
  • Двофакторна авторизація – чи «піраміда» стане заморочуватися над її реалізацією.
  • Розширений функціонал – те ж саме.
  • Немає обмежень на введення і виведення коштів – на майданчику нічого «не осідає». Як, наприклад, на трейдерських платформах.
  • «Хрусткі» биткоины – на відміну від «пірамідного» майнінг користувачі Hashing24 отримують новенькі биткоины з кількома операціями (BTC від BitFury та їх переклад майнер).
  • Биткоин складається з блоків, в які вписані історія всіх транзакцій. Висота нових BTC становить кілька блоків. «Піраміди», що спеціалізуються на майнинге, виплачують своїм користувачам «старими» биткоинами, що складаються з безлічі блоків. Перевірити вік якого BTC можна на сайті Blockchain, ввівши хеш (що це таке?) в спеціальне пошукове поле.

    последние блокиЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

  • Позитивні відгуки.
  • «Солідний» вік.
  • Офіційні представництва в кількох країнах світу.
  • На жаль, сумнівів немає!

    Ось такий вийшов нудний матеріал про хмарному майнинге: ні інтриги, ні викриттів! Хоча… Ми викрили Hashing24 в чесності та прозорості. Але в цьому, напевно, ніхто і не сумнівався 🙂 .

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу