Знайти гроші в мережі

1728

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочу представити вашій увазі прес-реліз нової партнерської програми, яка пропонує нам з вами заробляти на освітньому трафіку (в эссейной ніші), обіцяючи вельми гідний дохід на цій досить-таки благодатній ніші (вже не раз торкався даної тематики у цьому блозі).

StudyBay – партнерська програма під буржуйський студентський трафік. StudyBay також є зарубіжної онлайн біржею студентських робіт. Ресурс існує достатньо тривалий час і вже отримав симпатію у студентів США. Тому була запущена партнерська програма, яка дозволяє вебмайстрам добре заробити. Партнерка приймає будь-який англомовний трафік.

Знайти гроші в мережі

Партнерка працює за CPA моделі, яка вже стала дуже популярною в інтернеті — винагороди виплачуються за оплачене замовлення. Якщо порівнювати з товарної партнеркою, то тут працювати набагато вигідніше. Так як середня вартість замовлення у студентських робіт в рази більше, ніж у товарів. І ще один важливий фактор – ребиллы. Студент повертається, а ти отримуєш додатковий відсоток з кожного його повторного замовлення.

Чому з нами вигідно працювати?

Оффер:


  • 40 — 60% від вартості замовлення

  • Ребиллы 15%

  • Клієнт закріплюється за вами назавжди

  • Окупність трафіку – завдяки першим трьом пунктам
  • Партнерська програма StudyBay пропонує великий вибір промо-матеріалів:


  • Банери

  • Кнопки і віджети

  • Форми замовлення для вашого сайту

  • Вузькопрофільні лендінгем (що це?)

  • Реферальні посилання

  • Список ключових слів
  • Унікальність даної партнерської програми полягає у детальній і прозорою аналітиці, яка дозволяє партнеру зрозуміти, який з його джерел працює краще і, відповідно, приносить більше доходу.

    Унікальність даної партнерської програми полягає у детальній і прозорою аналітиці, яка дозволяє партнеру зрозуміти, який з його джерел працює краще і, відповідно, приносить більше доходу.

    По-перше, це статистика ваших замовлень. Її можна побачити на головній сторінці особистого кабінету. Завдяки даній таблиці можна відстежувати статус замовлення (в аукціоні, в роботі, завершений або чернетка) і скільки на неї було зроблено ставок. Можна дізнатися вартість замовлення і розмір вашого доходу з цієї роботи.

    Уровень доходов в партнерке StudyBayЗнайти гроші в мережі

    Крім аналітики замовлень, в розділі «Статистика» можна побачити кількість переходів, сплачених / завершених замовлень і суму вашого доходу.

    Число переходов и заказов по вашей рефссылкеЗнайти гроші в мережі

    Для більш докладної аналітиці можна скористатися розділом «Потоки», який дозволяє згенерувати окремі посилання для кожного джерела, з якого ви ллєте трафік. Тим самим ви можете відстежити звідки йде більше замовлень і відповідно більше дохід.

    Сегментирование в StudyBayЗнайти гроші в мережі

    Виплати здійснюються за запитом. Заявка розглядається протягом 1-3 днів. Мінімальна сума до виплати становить 10$. Вивести можна через платіжні системи Webmoney, Paypal, а також на банківську картку Visa або Mastercard.
    За кожним вебмайстром закріплюється персональний менеджер, якій відповість на всі питання і допоможе успішно інтегрувати промо-матеріал.
    Партнерська програма StudyBay надає багато інструментів, які допоможуть тобі проаналізувати свій трафік і відповідно збільшити свій трафік. На даний момент діє спеціальна пропозиція: перші 100 зареєстрованих користувача отримують максимальний оффер – 60% від замовлення!

    Зарегистрироваться в StudyBayЗнайти гроші в мережі

    Контактна інформація:
    Алевтина
    Менеджер Партнерської програми
    посилання: www.ap.studybay.com
    e-mail: [email protected]
    skype: alevtina.studybay

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу