Знайти гроші в мережі

3203

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Melbet Affiliates — це офіційна партнерська програма букмекерської контори Мелбет, яка була запущена в 2016 році.

За час свого розвитку партнерка зуміла залучити понад 400 000 користувачів з 49-ти країн світу (країни СНД, Європи, Азії, Південної Америки та Північної Африки).

Знайти гроші в мережі
*при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

З останніх новин стало відомо, що букмекерська контора почала працювати і в Нігерії (населення — 200 млн осіб, що активно використовують мобільний інтернет-трафік, з доступності смартфонів з входом до 3g internet).

Відповідно всі необхідні вебмайстру інструменти тепер без проблем підключаються з геолокаційні прицілом і на цей регіон. Великий вибір кампаній, в тому числі орієнтованих на африканські регіони, говорить про те, що Melbet Affiliates готовий працювати з будь-яких скільки-небудь платоспроможним трафіком.

Давайте вивчимо партнерку уважніше і з’ясуємо в чому її плюси/мінуси для звичайних веб-майстрів.

Основні особливості:

  • — Модель оплати — RevShare.
  • — Розмір оплати — від 25% до 50%.
  • — Холд — відсутня.
  • — Гео-таргетинг — РФ, країни СНД, Європи, Південної Америки та Північної Африки. Заборонений трафік зі Швейцарії, США, Нідерландів.
  • Переваги партнерської програми Melbet Affiliates

    1. Велика колекція промо-матеріалів.

    Партнерська система пропонує веб-майстрам досить значний набір маркетингових матеріалів — банери, лендінгем, посилання і промо-коди, які так чи інакше рекламують ставки на різні спортивні змагання, ігри казино і слоти, у всьому світі.

    У налаштуваннях промо-матеріалів можна виставити фільтр за розмірами, мови, формату, валюті окремого рекламного матеріалу. При натисканні на будь промо на екран виводиться лендінгем або банер в його реальну величину.

    Варто відзначити, що промо-код Melbet Affiliates має більший пріоритет порівняно з реферального посиланням. І якщо потенційний клієнт переходить на сайт БК по чужій реферального посиланню, але при цьому використовує промо-код іншого веб-майстри, то він буде зарахований безпосередньо за цим веб-майстром.

    промо-материалыЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    2. Просунута система статистичної аналітики.

    Партнерка Мелбет пропонує досить великий інструментарій щодо відстеження актуальних даних. У відповідному розділі виявляються наступні види звітів:

  • — Короткий сумарний.
  • — Повний.
  • — Звіт по гравцях.
  • — Звіт по промо-матеріалами.
  • — Звіт по субпартнерам.
  • У загальній панелі представлена інформація про доступні до висновку грошових коштах, про заробіток за останній місяць і за весь час співробітництва, а також наочні графіки, побудовані на основі статистики переходів, реєстрацій і внесених депозитів.

    ПартнерыЗнайти гроші в мережі

    3. Просунуті можливості додаткових інструментів веб-майстра.

    Партнерка пропонує всі необхідні інструменти по підключенню subID, інтеграції з трекером і TDS, а також підключення xml , feed-подій на будь-який сайт.

    Реєстрація та короткий огляд особистого кабінету Melbet Affiliates

    Зареєструватися в партнерській системі не складає труднощів — після заповнення форми особистих даних інформація відправляється на перевірку модератора, які, як правило, схвалює заявку протягом 24-х годин (навіть у вихідні).

    Важливо відзначити, що новий користувач може зареєструватися в тому випадку, якщо у нього немає сайту: просувати букмекерські продукти Melbet можна і через соцмережі.

    РегистрацияЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Розібратися в інтерфейсі партнерської програми Мелбет нескладно — всі основні меню зосереджені на окремій панелі в лівій частині екрана.

    Додати сайт можна через однойменний розділ меню, при цьому є можливість прикріпити кілька майданчиків (у тому числі із зазначенням адреси пабліка в VK, каналу на YouTube).

    Окремо варто відзначити, що Melbet Affiliates не приймає трафік з поштового спаму, попандеров і кликандеров і з контекстної реклами з згадкою бренду. Загальна спрямованість рекламного звернення при цьому не повинна порушувати законодавства тих країн, на гео яких вона транслюється.

    Виплати в партнерській системі Мелбет побудовані таким чином, що гроші відправляються на прикріплений рахунок автоматично тиждень (по вівторках) у разі, якщо на балансі накопичується не менше 30-ти доларів.

    ВыплатыЗнайти гроші в мережі
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Гроші виводяться на гаманці WebMoney, Neteller, Skrill, QIWI, ePayments, Union Pay, Яндекс-Гроші. Перші виплати виробляються за запитом в саппорт партнерки, надалі весь процес автоматичний.

    В якості додаткового заробітку можна використовувати реферальну програму Мелбет, яка дозволяє отримувати 3% відрахувань від заробітку активного залученого реферала.

    Відгуки про Melbet Affiliates

    Що дивно, але серед численних відгуків про партнерці в інтернеті практично відсутні негативні, а позитивні відгуки явно не замовні, видно, що люди пишуть, виходячи з особистого досвіду роботи.

    з усіх питань, пов’язаних з роботою партнерки, і при реєстрації, пишіть на пошту [email protected] або на телеграм @melbet_affilliate — https://t-do.ru/melbet_affilliate

    Для роботи з трафіком спортивних подій та ігровим, з Росії, будь ласка реєструйтеся за посиланням (важливий момент — при реєстрації в партнерці не вимагається ваших персональних і платіжних даних, просто забивайте в поля будь-яку інформацію, але з поля email та іншими контактами, обов’язково заповніть вірно, для можливих повторних скидів паролів або для зв’язку з вами адміністраторів)

    Для роботи з трафіком спортивних подій та ігровим, з Буржа, включаючи СНД, і Нігерію,
    будь ласка реєструйтеся за посиланням

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу