Освоюємося з інтернет-грошима

2977
  • Реєстрація, вхід на сайт і налаштування
  • Скільки сатошей можна тут отримувати?
  • Як ще можна використовувати ФриБиткоин
  • Як вивести гроші з FreeBitcoin?
  • MultiplY BTC
  • Lottery і бонуси Rewards
  • Висновки
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Сьогодні хочу поговорити про дуже популярний серед користувачів інтернету сервіс FreeBitcoin (у нього аж понад 13 мільйонів активних користувачів).

    Я вже згадував про нього в статті про генератори биткоинов. Але в тій публікації не було можливості зупинитися на всіх можливостей цього сервісу, а їх у нього, до речі кажучи, набагато більше, ніж у звичайного биткоин крана, типу Bonus Bitcoin або МунБиткоин.

    Освоюємося з інтернет-грошима

    ФриБиткоин — це повноцінний онлайн-гаманець (з можливістю активації 2FA), причому на що знаходяться на його рахунках сатоши (що це?) щодня нараховуються відсотки. Виведення коштів з гаманця проходить з дуже низькою комісією (значно нижче, ніж по ринку), але і на самому сервісі є маса варіантів примножити на балансі биткоины.

    Це і лотерея (цілком, до речі, гідна), і Multiply BTC (щось середнє між «одноруким бандитом» і ставкою на ф’ючерси), і ще ряд можливостей отримати трохи більше безкоштовних биткоинов. Загалом, популярність цього сервісу цілком виправдана, тому має сенс поговорити про все це докладніше, бо, на жаль, на російську мову сайт Free Bitcoin поки не перекладений і що може бути з ходу не зрозуміло.

    Реєстрація, вхід на сайт і налаштування Фрибиткоин

    Реєстрація на сайті FreeBitcoin досить проста. На головній сторінці у правій області ви знайдете форму реєстрації під назвою «CREATE AN ACCOUNT», куди досить буде ввести свій Емайл, придумати пароль і пройти капчу (що це?).

    Регистрация во ФрибиткоинеОсвоюємося з інтернет-грошима

    Все, далі підтверджуєте Емайл і входите на сайт. Перше, що я порадив би зробити для тих, хто хоче активно використовувати цей сервіс не лише для заробітку, але і для зберігання і примноження за рахунок нарахованих відсотків) биткоинов — налаштувати двофакторну авторизацію для входу на сайт. Так, це дещо ускладнить сам процес входу, але на порядок ускладнить крадіжку у вас грошей всякими хакерами.

    Для початку потрібно буде підтвердити ваше бажання підключити двофакторну аутентифікацію активувавши надсилання листа з посиланням для підтвердження на ваш e-mail. Зробити це можна на вкладці «PROFILE» — «2 FACTOR AUTH.».

    Защищаем вход на сайт FreeBitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Після цього досить буде натиснути на кнопку «ENABLE 2FA» і вам відкриється інструкція по налаштуванню 2FA. Ще раз скажу, що все це потрібно тільки у випадку використання гаманця в FreeBitcoin для зберігання більш-менш значних сум. Якщо цього не потрібно, то і 2FA буде зайвою.

    Далі все як звичайно. Вказуєте на сайті Фрибиткоина номер вашого мобільного. Ставите на мобільник одне з додатків для 2FA (Google Authenticator, Authy), скануєте їм показаний QR-код,що це таке?) і вводите в самому низу виданий додатком шестизначний цифровий 2FA-код:

    Настройка 2FA для входа на сайт ФрибиткоинаОсвоюємося з інтернет-грошима

    Так, трохи не забув. Обов’язково запишіть секретний код (на папірець, а ще краще в зберігач паролів) наведений трохи нижче штрих-коду, щоб у разі форс-мажору (наприклад, втрати телефону) ви змогли б потрапити на сайт Фрибиткоина.

    Все, залишиться тільки натиснути на кнопку «ENABLE 2FA». Так само в налаштуваннях свого профілю (на вкладці «PROFILE») ви зможете задати биткоин-адреса, що використовується за замовчуванням для виводу на нього ваших коштів (про налаштування виводу ми поговоримо трохи пізніше — там все дуже круто реалізовано).

    Ну, і як належить у налаштуваннях профілю тут ви зможете змінити прив’язаний до аккаунту у Фрибиткоине Емайл адресу і при необхідності змінити основний пароль (багаторазовий, на відміну від одноразових паролів 2FA).

    Скільки безкоштовних биткоинов можна отримувати на FreeBitcoin?

    Якщо ви не просто читали наведений вище текст, а заодно і пройшли реєстрацію, то після входу на головну сторінку Фрибиткоина ви, напевно, вже побачили, що потрібно робити і скільки тут вам пропонують заробити (на халявку).

    Бесплатные биткоиныОсвоюємося з інтернет-грошима

    О, всього 27 сатоши! Фігня якась. Але не поспішайте засмучуватися, бо все набагато цікавіше. Власне, розмір «безкоштовної дотації» залежить від ряду факторів:

  • Від поточного курсу биткоина (подивитися курс в динаміці), який дуже сильно може змінюватися. Чим нижче курс, тим більше сатошей (це одна стомиллионная частка биткоина) вам запропонують тут заробити.
  • Від того, яке саме число випаде після того, як ви натиснете на кнопку «ROLL». Якщо воно менше 9885, то буде той самий обумовлений мінімум, а якщо більше, то дивіться в наведеній на скріншоті нижче.

    Самі розумієте, що при абсолютно випадковою вибіркою ймовірність випадання сум більше мінімальної становить частки відсотка, але вона є. Ймовірність отримати максимум 2.5 мільйон сатоши дорівнює один до десяти тисяч.

  • Від того, наскільки активно ви користуєтеся сервісом Фрибиткоина, а зокрема його розділами MULTIPLY BTC і Lottery. Наприклад, у мене вже давно існуючому записі можливий мінімум вже значно більше (десь в районі 200 сатоши з-за додав бонусу на активність):
    200 сатоши в биткоин кранеОсвоюємося з інтернет-грошима
  • Було б, звичайно, здорово, якщо цей барабан (кнопку «Roll») можна було б крутити (натискати) багато разів підряд без зупинки, і тоді за день можна було б стільки заробити… Але, на жаль і ах, у FreeBitcoin є обмеження — не більше одного розіграшу халяви в годину:

    250 сатоши за раз в Free BitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Зверніть увагу, що тут можна поставити галочку в полі «Play sound», щоб після закінчення таймера ви почули сигнал про можливості розіграшу чергової порції халявних биткоинов).

    Що ж робити? Тупо чекати? Є два взаємно не виключають один одного варіанта:

  • Можна під час очікування обійти ряд інших криптовалютных кранів і зібрати малу дещицю багатств звідти, після чого повернутися на наш щедрий Фрі Биткоин. З таких кранів я б виділив:
  • Free Bitcoin
  • Free Dogecoin
  • Bonus Bitcoin
  • BitFun
  • Moon Bitcoin
  • Moon Dogecoin
  • Moon Litecoin
  • Moon Dashcoin
  • Moon Cash
  • Daily Free Bits
  • Можна провести цей час на самому Фрибиткоине і спробувати тут щось заробити, благо доплнительных можливостей вистачає. Я зовсім не агітую, але сервіс дійсно зарекомендував себе досить чесним по відношенню до користувачів, що і визначає його таку високу популярність.
  • Як ще можна використовувати сервіс Фрі Биткоин?

    Як я вже говорив вище — це, по суті, звичайний онлайн гаманець (дивіться мій рейтинг гаманців для кріптовалюти) для зберігання (вигідного — з нарахуванням відсотків) і перекладу биткоинов. На головній сторінці Фрі Биткоин вам будуть надані всі необхідні інструменти для роботи з ним (баланс, поповнення, зняття, відсоток нараховується вам за зберігання грошей):

    Онлайн кошелек во Фри БиткоинОсвоюємося з інтернет-грошима

    Тільки зараз помітив, що FreeBitcoin виявляється ще нараховує биткоин-форки на ту суму, що у вас тут зберігається.

    У мене, наприклад, накопичилося пристойно Bitcoin Cash (нова монета отримана від першого форк биткоина, тобто першого розгалуження), які я тільки що з успіхом обміняв на биткоины за поточним курсом прямо не відходячи від каси (непогано так вийшло):

    Начисление Bitcoin Cash в FreeBitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Така ж ситуація і з новим форком BITCOIN GOLD (обміняв його тільки що на BTC і отримав 11 тис. сатоши):

    Обмен BITCOIN GOLD в ФрибиткоинОсвоюємося з інтернет-грошима

    Ну, да ладно, це були приємні та несподівані бонуси. До речі, тільки зараз помітив, що сервіс ще і пропонує вам майнить у своєму браузері. Це я не перевіряв, але сам майнінг (що це таке?) справа вельми цікаве і особливо Cloud майнінг (типу, Хеш Флеера).

    Отже, гаманець в FreeBitcoin можна запросто поповнити (наприклад, щоб заробляти на відсотках за їх зберігання) традиційним способом. Тиснете на велику зелену кнопку «DEPOSIT» вгорі екрану і сервіс сгененрирует для вас адресу, куди потрібно буде перевести биткоины. Що примітно, гроші приходять дуже швидко (потрібно всього одне підтвердження, а не шість, як зазвичай):

    Пополнить счет во Фри БиткоинеОсвоюємося з інтернет-грошима

    Якщо захочете, то для наступного платежу можна буде сгененировать нову адресу (з метою підвищення анонімності), але і старий при цьому залишиться активний (гроші ж за всіма адресами будуть аккаумулироваться на вашому рахунку в Фрибиткоине). Їх список буде наведено в самому низу сторінки «DEPOSIT».

    Як вивести гроші з Фрі Биткоин?

    Але найцікавіше, це, звичайно ж, висновок. Ми ж сюди все-таки заробляти криптовалюту прийшли, а не витрачати. І тут в FreeBitcoin повний порядок. Є можливість налаштування автоматичного виплати, є варіант повільного, але дешевого висновку, а є більш дорого, але практично миттєвого. Загалом, на будь-який смак.

    Нагадаю, що будь-яка транзакція в мережі биткоин проходить з комісією (це, по суті, плата майнер і власникам нод за підтримку працездатності мережі). Ця комісія майже не залежить від переказаної вами суми і тому вигідніше виводити гроші, коли у вас накопичиться більш-менш пристойна сума.

    Але навіть для нетерплячих тут немає особливих перешкод — комісія Free Bitcoin дуже маленька (особливому при повільному виведення) і особливо вас не затягне. Просто тиснете на велику зелену кнопку «WITHDRAW» («відро» у просторіччя) на головній сторінці сервісу і вибираєте один з варіантів:

  • AUTO — автоматичні виплати раз на тиждень (по неділях). Я від цього способу відмовився, зняв галочку автоматичних виплат, бо це дорого (зараз близько 3 тис. сатоши комісія) та суми невеликі набираються. Висновок буде проводиться на той гаманець, що ви вкажете в налаштуваннях свого профілю (я про це вище вже писав).
  • SLOW — це мій варіант.

    Вывод денег с сайта Free BitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Тут дуже низька комісія (зараз 115 сатоши) і дуже зручно, що адреса висновку можна вказати вручну. Чому це так важливо. Ну, я виводжу гроші відразу на критовалютную біржу Exmo (на наявний у мене там биткоин гаманець, бо потім їх легко вивести в реал), або на гаманець обмінника, в якому найкраще курс обміну по потрібному мені напрямку.

    Довіряю я тільки кільком обмінників:

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • BaksMan
  • ProstoCash
  • А кращий курс серед них вибираю з допомогою моніторингів:

  • КурсЕксперт
  • BestChange
  • INSTANT — відрізняється від SLOW тільки швидкістю (близько 15 хвилин) і більш високою комісією за швидкість виведення. В іншому все те ж саме.
  • Так, забув сказати, що є мінімальна сума, яку можна вивести — 30 тис. сатоши. Якщо у вас менше, то доведеться ще підкоп.

    MULTIPLY BTC на сайті Free Bitcoin

    Це друга вкладка з верхнього меню сайту Фрі Биткоин. Нас саме сюди зазивають відразу після натискання кнопки «Roll» на головній сторінці сервісу. І саме за активність на цій сторінці можна істотно підвищити той мінімум безкоштовних биткоинов (до п’яти сотень сатоши, який ви будете отримувати при щогодинному кліку по кнопці Roll» (читайте про це вище).

    В принципі, я б не сказав, що це якийсь розвод. Вся суть цієї мульти-гри зводиться фактично до ваших ставками на випадання великого чи малого числа на барабані. Дуже схоже на ф’ючерси, якими торгують на криптобирже BitMex. Тільки тут ви робите ставку не на підвищення або зниження курсу, а на випадання числа більше і менше:

    MULTIPLY BTC на сайте Фри БиткоинОсвоюємося з інтернет-грошима

    Власне, правила описані відразу під інтерфейсом гри (я дозволив собі сміливість перевести їх на російську, для більшої зрозумілості). Грати можна в ручному або автоматичному режимі. В ручному режимі потрібно просто натискати на кнопку «BET HI», або на «BET LO». Дуже схоже на ставки типу «червоне» — «чорне», так і тактику при грі можна використовувати таку ж.

    Розробники запевняють, що число генерується повністю випадковим чином спираючись на три незалежних фактора. Як не вірити розробникам не хочеться, але у них є статистика на вкладці «STATS»:

    Статистика сайта Free BitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Є можливість грати в автоматичному режимі, але тут головне не прогавити момент, коли вас зіллє (тобто дуже велике число разів проб’є «червоне» і у вас не вистачить грошей подвоїтися для відіграшу). Я був не уважний і злив таким чином близько шістдесяти тисяч сатошей, хоча і використовував наведений нижче хак. Краще все ж таки мати хоча б мільйон сатоши на рахунку, щоб навіть велике число «неугадываний» поспіль не зжерла весь ваш бюджет.

    Є лайфхак (він так само наведено у відеоролику в самому кінці цієї публікації — спасибі автору) для автобета.

    Потрібно перейти на вкладку «AUTO BET», а там у правій частині перейти на вкладку «LOSE ON» і переставити галочку з першого поля в друге, прописавши в ньому 130%. У лівій частині ставите 1000 (повторів) в області «NO. OF ROLLS», залишаєте одиницю в поле ставки і запускаєте процес кнопкою «START AUTO-BET»:

    Лайфхак для выигрыша в MULTIPLY BTC на сайте Фри БиткоинОсвоюємося з інтернет-грошима

    Уважно стежте (особливо при невеликій сумі на рахунку) за частотою пробиття «червоного» і намагайтеся зупинити гру на максимумі виграшу кнопкою «STOP AUTO-BET». Я три рази виграв по кілька тисяч сатоши (як показано на скріні), але потім розслабився і відволікся, в результаті чого не помітив множинне червоне пробиття і злив половину від того, що було на рахунку. На жаль і ах.

    LOTTERY і бонуси REWARDS на сайті Фрибиткоин

    За кожне отримання безкоштовних саташи, за кожну гру в MULTIPLY BTC і за іншу активність (включаючи дії ваших рефералів) на сайті FreeBitcoin вам видається за кілька віртуальних лотерейних квитків. Скільки саме квитків у вас зараз на руках можна побачити на вкладці «LOTTERY» з верхнього меню.

    Лотерея на сайте Free BitcoinОсвоюємося з інтернет-грошима

    Раз на тиждень відбувається розіграш. Сума призів залежить від кількості набравшихся за цей час учасників. Зазвичай сума супер призу перевалює за 1 BTC, що, самі розумієте, дуже вагомо навіть при поточному не надто високому курсі цієї кріптовалюти.

    Розыгрыш сатоши на сайте ФрибиткоинаОсвоюємося з інтернет-грошима

    Але ви зовсім не обмежені лише тими квитками, що вам видаються безкоштовно. Можна докупити на цій же сторінці вартість одне квитка дорівнює одному сатоши:

    Покупка лотерейных билетовОсвоюємося з інтернет-грошима

    В принципі, відгуки про цю лотереї хороші. Зовсім недавно мені перепав невеликий приз якраз звідси, хоча я цілеспрямовано квитки не купував, а використовувалися тільки безкоштовно отримані. Супер приз, звичайно ж, заворожує.

    На вкладці «REWARDS» можна подивитися скільки у вас накопичилося халявних часткою биткоина (бонусні призи). Вони примітні тим, що їх можна обміняти на реальні сатоши за курсом один до одного (готівку).

    Але є одна заковика — потрібно набрати понад 100 0000 сатоши, щоб з’явилася можливість обміняти їх на битки. Знову ж таки робиться все, щоб ви як можна довше взаємодіяли з сайтом і виявляли на ньому активність.

    Обмен бонусов REWARDS на бесплатные биткоиныОсвоюємося з інтернет-грошима

    Ще одна приємна надбавка. При наявності великого числа бонусів можна витратити їх на придбання товарів, каталог яких розміщений нижче. Там же є і прикольна штука, коли за REWARDS можна отримати можливість множити бонуси і збільшувати число нараховуються бонусних балів. Насправді дуже цікаві можливості включайте переклад на російську в браузері і розбирайтеся).

    Висновки

    Безумовно сервіс Free Bitcoin дуже цікавий:

  • Зручний і вигідний биткоин-гаманець — маленькі комісії за переклад і щоденне нарахування чотирьох відсотків (з розрахунку річних) на залишок.
  • Цей гаманець так само підтримує всі хард-форки биткоина, коли йде розгалуження блокчейна (що це таке?) і вам нараховують таке ж число нових монет, скільки у вас було на рахунку биткоинов (на момент форк). Далеко не всі гаманці це підтримують.
  • Чесний та вигідний кран (генератор безкоштовних сатоши).
  • Розвинена бонусна система дає халявні бонуси практично за будь чих на сайті.
  • Відмінна лотерея, в якій навіть не обов’язково купувати квитки, щоб брати (їх дають знову ж таки в якості піару).
  • Обережніше з Мульти-грою, бо навіть з використанням лайфхака можна програти, так і статистика сама за себе говорить. Треба розуміти, що організатори роздають не свої власні сатоши, а те, що інші програли в цій грі. ІМХО.
  • Ну, і обіцяне відео на тему:

    Освоюємося з інтернет-грошима«alt=»»>

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу