Способи заробітку в мережі

2594

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Росіяни вебмастера прагнуть буржунет, і ця тенденція почала наростати з колосальним падінням рубля. Хтось відчайдушно намагається пристосуватися до реалій кризи і навіть дещо на цьому заробляє, а хтось іде в західні партнерки. Одне із затребуваних і грошових напрямів зараз – освітня essay-ніша. Перш ніж перейдемо до огляду партнерки Edu-revenue.comпропоную трохи розібратися що це за ніша.

Освіта в США або Великобританії обходиться студентам в тисячі або навіть десятки тисяч в рік. Щоб відбити інвестиції в знання, доводиться день і ніч вчитися або… Найняти тих, хто буде допомагати: писати есе, дисертації, дипломні, реферати та інше.

Способи заробітку в мережі

Одна наукова робота обходиться студенту в сотні доларів, і учні готові платити такі суми, щоб не вилетіти з Вузу. Тому на їх ліні заробляють все: автори робіт, компанії-посередники і, звичайно, вебмастера. Останні отримують 50% і більше з першого замовлення, за яким нерідко йдуть повторні. Залучені студенти приносять вебмайстрам ребиллы до 10 разів на рік. При цьому освітні партнерки не настільки конкурентні, як, наприклад, закордонні фінансові та інші офферы.

Однак є один камінь спотикання, який зупиняє багатьох вебмайстрів: мізерні знання іноземної мови. Але труднощі з англійською – не вирок, а стимул для саморозвитку та виходу на новий рівень.

Так чи необхідно знання англійської в буржунете

Арбитражники і вебмастера, які не знають мову, наймають англомовних копірайтерів, перекладачів, щоб ті їм створювали контент для реклами, спілкувалися з саппортом партнерської програми і так далі. Однак інвестувати в себе куди вигідніше, ніж платити зарплату, плюс, вам все одно не обійтися без англійської, якщо прагнете буржунет. Від нього залежить ваш ROI, і ось чому:

  • Потрібно постійно спілкуватися з менеджерами ПП, а робити це через перекладача вкрай незручно, довго і витратно.
  • Щоб досягти успіхів, необхідно читати форуми і блоги у своїй сфері. Арбітраж і просування сайтів в буржунете має свої нюанси, і без їх знання тут не вижити. На російськомовних майданчиках інформації надзвичайно мало.
  • Якщо йдете на Захід, доведеться багато вчитися, відвідувати семінари, конференції, обмінюватися досвідом, але без знання мови робити там нічого.
  • Ви не можете створювати креативи і перевірити роботу копірайтерів, дизайнерів, якщо ви наймаєте їх для цієї мети. Помилки у промо-матеріалах або їхня низька якість – автоматично злив бюджетів в мінус.
  • Тому рекомендую братися за самостійне вивчення. Це не так страшно і довго, як здається. Ви можете отримувати задоволення від процесу пізнання англійської, благо, зараз для цього є всі можливості.

    Так, сервіси на кшталт Lingualeo дають знання у формі гри: прокачуйте свої скіли і одночасно вивчайте мову, спілкуйтеся з іншими учнями, викладайте свої роботи з перекладів і т. п. На Italki.com ви можете вибрати викладача-носія мови і спілкуватися по скайпу. Інший варіант: зв’язуєтеся з англійцем, бажаючим вивчити російську, і ділитися знаннями один з одним. Читання книг і перегляду фільмів в оригіналі також допомагає швидко підтягти англійську.

    А поки ви штурмуете лексику і граматику, пропоную огляд освітньої партнерки з дуже смачними умовами для вебмайстрів.

    Умови західній essay-партнерки edu-revenue.com

    Edu-revenue працює в ніші розробки есе та академічних робіт для студентів на замовлення. Вебмайстру вона виплачує винагороду за ліди, що приходять з США, Британії, Канади та інших країн, де говорять по-англійськи. Цільова аудиторія – студенти Внз у віці 16 – 35 років.

    Про виплати. Вебмастер отримує нагороду за перший та наступні замовлення студента. Середній чек покупки академічної роботи становить 135$, а вебмайстру перепадає 55% – 75% від вартості роботи. За кожен ребилл з реферала він отримує 20% — 35%. Настільки високими виплатами може похвалитися не кожна ПП. Ще один плюс: якщо клієнт скасовує замовлення, то виплата не списується з гаманця партнера.

    Доступні платіжні системи для виведення: WebMoney, Capitalist, Epayments, PayPal, Payoneer, EPESE. Мінімалка для виведення – 50 доларів. При її досягненні кошти переходять на гаманець двічі в місяць, а успішні партнери можуть замовляти дострокові виплати.

    Переваги Edu-revenue

  • Комфорт роботи вебмайстрів. Виражається в зручному інтерфейсі, різноманітності інструментів для відстеження статистики, чуйності саппорта, який допомагає оптимізувати конверсії.
  • Можливість підвищення відрахувань. Спочатку вебмастер отримує 55% з першого замовлення, але ви можете домовитися з саппортом про поліпшення умов аж до 75%.
  • WLшопы для активних партнерів. Потрібно зробити за місяць 50 лідов або показати скрін статистики у конкурентів, щоб підтвердити свою компетентність в лідогенераціі. Після цього вебмастер отримує WLшоп з унікальним дизайном і контентом, індивідуальним номером телефону. Іншими словами, йому надають магазин академічних робіт, який обслуговує служба підтримки і маркетологи Edu-revenue.
  • Партнерка видає сайти з унікальним контентом, щоб вебмастера просували їх «білими» методами SEO-оптимізації.
  • Вибір промо-матеріалів для старту: ключевики по темі, вордпресс-шаблони, шаблони для дорвейного трафіку, банери.
  • Інтерфейс кабінету партнера і доступний інструментарій

    Перше, що нам пропонують на головній сайту edu-revenue.com – зареєструватися. Процедура проста: заповнюємо поля «ім’я», «скайп», «е-мейл», «пароль». Потім чекаємо лист активації, переходимо по посиланню і можна починати роботу з особистим кабінетом.

    Потрапляємо на головну сторінку, де відразу дається загальна статистика продажів, їх географія (з яких країн приходять ліди) та інше:

    главная страницаСпособи заробітку в мережі

    В розділі «Трафік і продажу» дається більш розгорнута інформація за джерелами трафіку і лидам. У загальних даних розділу показується, скільки за день зроблено нових та повторних продажів, загальна кількість лідов, відношення числа лідов до кількості трафіку і т. п.

    общая статистика продажСпособи заробітку в мережі

    В «Джерела трафіку» ви знайдете відомості про те, звідки приходять відвідувачі, а в «Джерелах продажів» — хто купує, з яких джерел (лендингов, кампаній).

    источники трафика продажСпособи заробітку в мережі

    Далі перейдемо в «Аналітику кампаній». Це підрозділ админского кабінету, де можна подивитися, з якою кампанії прийшов відвідувач і/або клієнт.

    аналитика кампанийСпособи заробітку в мережі

    За кожною кампанією, яку створює і називає будь-яким ім’ям вебмастер, закріплюється унікальний ідентифікатор, який можна підставити кURL одного з лендингов. В результаті на кожну кампанію можна створювати своє посилання. Наприклад, ви використовуєте контекстну рекламу. На кожне оголошення можна створити свою кампанію і посилання і відслідковувати, чи є у нього продажу, чи дає воно прибуток чи варто його підкоригувати/видалити.

    Щоб створити нову кампанію і посилання для неї, потрібно перейти у відповідний розділ і натиснути кнопку «створити». В результаті для кампанії створиться унікальний ідентифікатор такого виду: ?cid=1705. Його потрібно підставити в URL запропонованого лендинга. Наприклад, посилання кампанії може виглядати так: https://power-essays.com/?cid=1705.

    создать новую кампаниюСпособи заробітку в мережі

    Посилання на лендінгем, банери, шаблони WP, ключевики для просування і підписи для форумів знаходяться в розділі «Промо-матеріали». Лендінгем виконані професійно, в них немає тих «ляпів», помилок, кривий верстки, яка часто-густо зустрічається в російськомовних партнерках. Ось кілька скріншотів для ознайомлення:

    ссылки на лендингиСпособи заробітку в мережі

    ссылки на баннерыСпособи заробітку в мережі

    ссылки на шаблоныСпособи заробітку в мережі

    ссылки на материалыСпособи заробітку в мережі

    Підіб’ємо підсумок

    Для тих, хто починає лити трафік на буржунет, Edu-revenue забезпечує всі умови для старту. Вебмайстрам доступні професійні промо-матеріали, можливе підвищення виплат. Партнерка роздає лендінгем і унікальний контент, ключевики, за яким стоїть рекламуватися/просуватися. Загалом, тут є гідний фундамент для створення джерела пасивного доходу в доларах.

    Але я не закликаю вас вірити словами, краще перевірити на ділі. Реєструйтеся самі і пробуйте свої сили в освітній ПП edu-revenue.com.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу