Способи заробітку в мережі

1721
  • Як заробляють в Glopart
  • Огляд інтерфейсу офіційного сайту Глопарт
  • Інструменти для заробітку
  • Поради по заробітку на Глопарте
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Якщо ви володієте інформацією, яка може стати в нагоді іншим людям, і за яку вони готові заплатити гроші, не варто витрачати час на написання статей за мізерні гроші.

    Набагато ефективніше буде створити власний курс і почати заробляти на ньому дуже непогані гроші. Курс можна записати у різних форматах: відеоролики, схеми або текстові документи.

    Способи заробітку в мережі

    У даній статті ми пройдемо ознайомлення з популярним сервісом Glopart, який є найкращим майданчиком для розміщення авторських товарів та їх подальшого продажу, розглянемо інтерфейс проекту, а потім виділимо кілька важливих рекомендацій, які допоможуть вам досягти успіху в інформаційному підприємництво.

    Як заробляють на офіційному сайті Glopart

    Реєстрація в сервісі проста, телефонів або особистих даних з підтвердженням документів не вимагається, інтерфейс аналогічно нескладний. Достатньо буде зайти на офіційний сайт Глопарта і натиснути на розташовану внизу кнопку «Спробувати безкоштовно» або «Приєднатися».

    У даному сервісі можна заробляти кількома способами: запропонувати до продажу через Glopart свій товар (навчальний курс), продавати чужі товари представлені в каталозі і отримувати з цього відсоткові відрахування, ну і, звичайно ж, можна заробляти на тому, щоб залучати в цю систему рефералів.

    P. S. Так, зараз ще є можливість фрілансерам підробляти на Глопарте, надаючи необхідні клієнтам послуги (розкрутка груп або каналів, створення лендингов та багато іншого). Ну, а що — можна, звичайно ж, використовувати для пошуку таких виконавців Воркзилу з Кворком, але зручно, коли все під рукою. Тому зверніть увагу на це нововведення (детальніше дивіться трохи нижче по тексту).

    Краще один раз побачити, ніж сто разів почути? Якщо так, то подивіться відео-ролик, щоб записати настановну інфу по Глопарту «на корочку»:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Якщо плануєте розміщувати на цьому майданчику свій товар або кілька товарів (курсів), то раджу ознайомитися відео до «курсом молодого бійця» для авторів:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Якщо ж хочете продавати чужі курси з каталогу Глопарта, то вам краще буде ознайомитися до «курсом молодого бійця» для партнерів:

    Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    Особистий кабінет і огляд інтерфейсу Глопарта

    Якщо відео подивилися, то саме час буде пробігтися по інтерфейсу офіційного сайту, щоб впевнено їм користуватися і отримувати максимальну віддачу від співпраці з Glopart.ru.

    Отже, після авторизації та переходу до особистого кабінету ви можете відразу побачити вікно статистики, де при здійсненні продажу будуть висвітлюватися результати. Кожен окремий блок відповідає одному з чотирьох етапів торгівлі:

  • Спочатку людина клікає на рекламу і потрапляє на ефективну сторінку, де дається інформація про продукт, його переваги та недоліки;
  • Важливо число унікальних відвідувачів, оскільки один і той ж людина може кілька разів натиснути на рекламу;
  • Кількість замовлень – коли відвідувач продає сторінки замовив собі інформаційний продукт і перейшов на сторінку оплати;
  • Оплата – фінальний етап, після якого продавець заробляє гроші, а покупець отримує товар.
  • Статистки в личном кабинете официального сайта ГлопартСпособи заробітку в мережі

    Далі слід загальний баланс рахунку, а також число продажів (підсумований) за сьогодні, вчора і попередні дні:

    Ваш балланс и число продажСпособи заробітку в мережі

    Статистика Глопарта оновлюється щосекунди, так що, коли ви запускаєте новий інформаційний продукт у продаж, сервіс дозволяє миттєво відстежувати результати: кількість проданих товарів, кількість кліків і так далі. Статистику необхідно вміти аналізувати, наприклад, велика кількість замовлень, але низька кількість оплат часто свідчить про завищену ціну, незважаючи на високу якість продажника, що дає хорошу конверсію.

    Для управління офіційним сайтом Glopart створене меню у вигляді темної смужки, яке можна умовно розділити на праву і ліву частину. Права служить для управління особистим кабінетом, у ній ви можете знайти баланс, кількість повідомлень та деякі інші корисні атрибути:

    Основное меню ГлопартаСпособи заробітку в мережі

    Баланс показується за замовчуванням в рублях, однак при піднесенні до нього курсору, здасться сума у доларах (якщо ви торгуєте не тільки в російському, але і, наприклад, американському інформаційному просторі).

    Повідомлення бажано завжди переглядати: творці дуже хороших курсів часто пропонують брати їх товари на розкрутку, продавати і заробляти до 70 відсотків від вартості. Випадаючий список, в числі вже зазначених розділів відкриває посилання на Настоянки, де можна придбати Преміум-аккаунт, додати номер мобільного телефону, змінити особисті дані або переглянути відео-інструкцію по роботі.

    Якщо перейдете в «Виведення коштів», то виявите, що мінімальний поріг для зняття грошей дорівнює ста рублів – його можна легко набрати при торгівлі нехай навіть не найвдалішими курсами, так що труднощів з цієї частини не передбачається. Виплати проводяться протягом 72 годин з моменту подачі заявки, ліміти чітко прописані: не більше 15 000 рублів на гаманці в системі QIWI/Yandex/OkPay/Payeer; на карти можна за один раз перерахувати не більше 60 тисяч, протягом дня не можна запитувати більше 300 000 рублів і 600 000 рублів на місяць (проте до таких доходів добираються лише топові користувачі).

    Якщо ви хочете знімати гроші миттєво, необхідно пройти верифікацію облікового запису. Верифікація можлива тільки в тому випадку, якщо ви працюєте на Glopart не менше трьох місяців, маєте аккаунт типу Преміум (це відноситься тільки до авторів курсів, партнери можуть обходитися і звичайної сторінкою), заробляєте в місяць 30 000 рублів або більше, і на вас ніхто не скаржиться. Звичайно, верифікація передбачає завантаження сканів паспорта і перевірку номера стільникового. Адміністрація відзначає, що верифікація підвищує довіру до вас з боку інших користувачів проекту, однак на прибутковості це практично ніяк не відбивається.

    Інструменти для заробітку на Glopart.ru

    Ліва частина меню дозволяє керувати не особистим кабінетом, а інтерфейсом Глопарта в цілому. Є п’ять основних розділів, які відкривають шлях практично до будь-яких сторінках на сайті:

    интерфейс официального сайта glopart.ruСпособи заробітку в мережі

  • В Каталозі перераховуються всі товари, які в даний момент часу продаються через майданчик Глопарта, причому можна переглянути список цілком, так і окремі категорії. До Каталогу бажано звертатися, якщо ви хочете просувати чужі продукти (пояснювальну відео дивіться трохи вище), маючи для цього необхідне оснащення (просунутий сайт, база передплатників або інше).

    Каталог товаров для продажи в ГлопартеСпособи заробітку в мережі

    Для додавання власного товару є спеціальна кнопка. Зверніть увагу, що абсолютно всі товари, які завантажуються на сервер, проходять перевірку модераторами, так що не варто висилати явно неякісні інформаційні курси (крім того, що їх відхилять, ви отримаєте «догану»). Після перевірки товару адміністрацією, він висвітиться його в розділі «Мої товари».

    При підведенні курсору до розділу «Каталог» випадає список з декількома вкладками. Перша, вже зазначена – «Мої товари», друга – «В тренді».

    Работа с каталогом на официальном сайте ГлопартаСпособи заробітку в мережі

    У другій вкладці розташовуються курси, які дуже популярні і приносять хороші гроші. Брати товари на просування бажано саме звідси. Як бачите, наводиться статистика, рівень конверсії та інші важливі показники:

    Какие товары лучше выбирать для заработка на Glopart.ruСпособи заробітку в мережі

    Якщо аналізувати товари за популярністю за 24 години – результати не завжди дають правильні прогнози, краще використовувати продукти, які вибиваються в Лідери тижня».

    Інші дві вкладки випадаючого меню кнопки «Каталог» – «Перевірені», «Календар» – не представляють особливої важливості ні для автора курсу, ні для партнера. Тому йдемо далі.

  • Розділ «Партнери» (з головного меню Глопарта) аналогічно розпадається на кілька подвкладок:

    Меню партнеры в Glopart.ruСпособи заробітку в мережі

  • Партнери моїх товарів – це люди, які розкручують ваші інформаційні продукти і отримують певну частину прибутку. Чим більше партнерів ви зумієте набрати, тим краще підуть продажу;
  • Я партнер товарів – зазначаються продукти, які ви вирішили просувати, однак їх авторство належить іншим людям. Якщо творець продукту приймає рішення зняти його з продажу, ви побачите позначку «Видалено»:
  • Продвигаемые вами в Глопарте партнеркиСпособи заробітку в мережі

  • Рекламна мережа – цікавий розділ, дозволяє заробляти на автоматі, особливо не піклуючись про вибір товарів: ви вказуєте критерії відбору інформаційних курсів і тип реклами, який хочете отримати, наприклад банери певного розміру.

    Официальный рекламный блок для продажи лучших товаров на Glopart.ruСпособи заробітку в мережі

    Система генерує код, який потрібно вставити на сайт. Після оновлення сторінки на місці вставленого коду почнуть показуватися оголошення, що пропонують зробити покупку. Якщо користувач купує товар – ви заробляєте гроші.

  • Способи заробітку в мережі«alt=»»>

  • Партнерська програма – можна не тільки просувати чиї-небудь курси, але і запрошувати людей безпосередньо на Глопарт, щоб вони могли заробляти і приносили вам прибуток. Партнерка дворівнева, гроші ви отримуєте в тому випадку, якщо наведений людина реєструє платний аккаунт. Від рефералів першого рівня можна отримати:
  • Через акаунт Лайт – 120 руб.;
  • Через акаунт Стандант – 600 руб.;
  • За обліковий запис Преміум – 900 руб.;
  • Якщо і рефералів першого рівня запросять нових користувачів, від них ви отримаєте наступні доходи:

  • Через акаунт Лайт – 60 руб.;
  • Через акаунт Стандарт – 120 руб.;
  • За обліковий запис Преміум – 300 руб.
  • Для розвитку партнерки створені посилання і банери різних типів, є детальна відео інструкція.

  • Наступне – розділ «Послуги», створений для розкрутки товарів або партнерських мереж через сервіс, а також для розміщення замовлень фрілансерам від блогерів чи авторів курсів. Вкладки наступні:

    Услуги в Глопарт.руСпособи заробітку в мережі

  • Мої послуги – ті способи розкрутки, які пропонуєте особисто ви, і публікуються в загальному каталозі;
  • Замовлені послуги – які ви замовили у інших користувачів. Вони діляться на чотири типи: «Очікують», «Активні», «Завершені» і «Всі угоди»;
  • Надані послуги – поділ аналогічним чином;
  • Завдання – робота для фрілансерів. Якщо ви вмієте робити продають сторінки і виконуєте цю роботу якісно, якщо у вас є можливості залучати передплатників в групи в соціальних мережах (але не накруткою, а природним чином), тут ви знайдете непогані можливості робити гроші.
    Приклади завдань: набирати для передплатників каналу на YouTube (оплата – 150 рублів за кожні 10 чоловік), 50 залучення партнерів в групу в ВК за 500 рублів, зробити сайт за певними правилами за 1000 рублів і так далі.
  • Как зарабатывать в Глопарте на услугахСпособи заробітку в мережі

  • Розділ «Замовлення» дозволяє проаналізувати всі замовлення товарів, які здійснювалися протягом певного періоду часу, а також (у вкладці «Фінанси») ознайомитися з історією виведення заробітку з проекту.
  • «Статистика» — це більш детальна характеристика здійснюються з вашим курсом операцій. У розділі можна проаналізувати частку трафіку, який виходить від вашої власної реклами, від діяльності партнерів і так далі:
    Детальная статистика заказовСпособи заробітку в мережі
  • Отже, інтерфейс проекту Глопарт ми розібрали, тепер дамо кілька порад, які допоможуть вам заробляти значно краще і стати більш успішним інформаційним підприємцем.

    Поради по заробітку в інтернеті на Глопарте

    Ви плануєте продавати тут свої курси? Чудово, але потрібно врахувати ряд моментів.

  • Як ми вже писали вище, необхідно створювати і завантажувати на Глопарт тільки якісні інформаційні товари. Навіть якщо ваш курс пройде модерацію і адміністратори не помітять вад, скарги перших покупців не тільки призведуть до зняття товару з продажу, але і стануть причиною накладення на вас санкцій і штрафів.
  • Основні фактори, що впливають на успіх торгівлі тим чи іншим товаром – продає сторінка і вартість. Користувач спочатку платить не за сам курс, а за його «обкладинку», те уявлення, яке продажник формує в пам’яті. Створюються сторінки для торгівлі за особливими правилами, яких необхідно дотримуватися. Ви можете або самі вивчити процес створення хороших сторінок, або просто замовити фахівцям (можете і моїми куцими пізнаннями у створенні лендингов скористатися).

    У продажнике важливо все: ширина тексту (як у газеті, де текст не тягнеться довгими рядками на все полотно, а будується у вузьких-вузьких колоночках), шрифт, наявність годин (до продажу залишилося …), форма кнопки «Купити» і так далі. Ціну бажано не писати дуже високу: навіть ідеальні курси не варто продавати за 700 рублів – мало хто вирішить ризикнути. За ціною 150-400 рублів інформаційні товари розходяться дуже добре (звичайно, якщо у вас є власна аудиторія або абонентська база, з якою ви працюєте на довірі, можна завищувати вартість).

  • Не намагайтеся захопити все собі – підвищуйте процентні відрахування, щоб люди, які допомагають вам продавати курси, могли самі добре заробляти на них. Це приверне величезну кількість партнерів і принесе значні капітали вам в руки. Дуже важливо на перших порах продемонструвати високу конверсію, так що не бажано завантажувати на Глопарт товари, якщо немає ні власної бази, ні друзів, готових продавати і вести розкрутку, ні грошей, для її оплати.
  • Іноді товари добре продаються навіть без промо-матеріалів, але якщо вони у вас будуть краще робити банери) – дуже добре. Реклама теж створюється за правилами, не намагайтеся витрачати на неї час, якщо не володієте необхідними знаннями і навичками.
  • Не забувайте про розсилках – ідеальний спосіб швидкого набору партнерів. Не соромтеся писати користувачам сервісу листи з проханням торгувати вашими інформаційними продуктами – це буде на користь і вам, і партнерам. Гроші можете виводити відразу після набору мінімального порогу, або після накопичення будь-якої суми. Боятися особливо нічого: Глопарт своїх клієнтів не обманює, відгуки це доводять.
  • Способи заробітку в мережі«alt=»»>

    P. S. Поради партнерам давати складно, бо варіантів залучення покупців може бути дуже багато — свій сайт, група під Вконтакте, канал на Ютубі, e-mail-розсилка, арбітраж трафіку і багато іншого.

    Арбитражники і «самі з вусами», а ті, хто буде намагатися з допомогою Glopart монетизувати свій проект, групу в соцмережі або e-mail розсилку, розуміють, що спочатку слід орієнтуватися на тематику курсу і його «показники успішності» (заснованих на продажах інших партнерів), ну, а з початком ваших власних продажів вже щосили варто юзати статистку, яку надає сервіс.

    Загалом, потрібно просто йти реєструватися на офіційному сайті, вивчати навчальні відео і пробувати, пробувати, пробувати.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу