Тестуємо онлайн-сервіси

4613
  • Чим примітний онлайн-обмінник BaksMan
  • Реєструватися в BaksMan чи ні?
  • Як користуватися обмінником БаксМан
  • Здрастуйте, шановні читачі блогу . Хочу продовжити серію статей, присвячених обмінним пунктам криптовалют і електронних грошей.

    Раніше ми з вами вже розглянули частина обмінників, до яких у мене особисто є довіра в силу їх досить тривалого і багаторазового використання. Це були огляди 60сек, X-pay та 24PayBank.

    Тестуємо онлайн-сервіси

    Сьогодні у нас на черзі ще один з «моїх улюбленців» — BaksMan. Чим він примітний? Ну, по-перше, у нього відмінні відгуки, що дуже важливо при обміні, бо ви довіряєте свої гроші цього сервісу. По-друге, у нього дуже часто буває один з кращих курсів обміну на ринку.

    По-третє, у нього великі резерви по всіх напрямках обміну, чим не можуть похвалитися обмінники з більш вигідними курсами (там часто просто не буває потрібної суми). І, по-четверте, в БаксМан досить хороші накопичувальні знижки і чудова партнерка, що дозволяє ще й заробити.Для цього потрібно лише бути зареєстрованим користувачем.

    Чим примітний онлайн-обмінник BaksMan

    Вище я коротко перелічив основні переваги BaksMan. Сервіс дійсно хороший, з чуйною техпідтримкою. Це важливо, коли справа стосується грошей (форс-мажор може виникнути де завгодно, але далеко не скрізь все вийде швидко розрулити і зберегти нерви).

    Тепер трохи докладніше пройдуся по переваг обмінника. Отже, відгуки. Вони дійсно хороші, і навіть відмінні у порівнянні з багатьма іншими подібними сервісами. Так і повинно бути, якщо обмінник дійсно дорожить своєю репутацією.

    Але заздалегідь застерігаю вас користуватися сервісами, на які ви потрапили з пошуку Яндекса або Гугла, а так ж з якої-небудь реклами. Шахраї грошей на просування і рекламу не шкодують, бо вам взамін нічого не віддають. Користуйтеся для пошуку обмінника перерахованими нижче сервісів моніторингу.

    З приводу курсів обміну. По багатьом Баксман напрямами знаходиться в числі лідерів. У сукупності з відмінними відгуками це робить його ідеальним варіантом.
    Але я зазвичай не зациклююсь на одному обміннику. У мене є невеликий список тих, яким я довіряю (принаймні, на даний момент):

  • 24PayBank
  • Ramon Cash
  • 60сек
  • Ychanger
  • Platov
  • ProstoCash
  • Але щоб серед них знайти кращий курс, я використовую сервіси моніторингу обмінних пунктів. Зокрема ці:

  • КурсЕксперт
  • BestChange
  • Далі я вибираю потрібний напрямок обміну і дивлюся, хто саме з моїх фаворитів пропонує найкращий на даний момент курс.

    Так, буває що моніторинги видають і інші обмінники з кращим курсом. Але мені шкода свого часу на вивчення їх поднаготной і хочеться зайвий раз ризикувати. Може вийти «собі дорожче».

    Ще одна перевага — це обсяги резервів, які є у BaksMan по всіх основних валют і криптовалютам.

    Денежные запасыТестуємо онлайн-сервіси

    Баксман постійно розширює список підтримуваних платіжних інструментів та криптовалют.

    Вони цілком серйозні і задовольнять практично будь-які апетити (одних биткоинов майже сотня).

    Реєструватися в BaksMan чи ні?

    Обмін в БаксМане можна проводити і без реєстрації. Але якщо ви зареєструєтесь і авторізуетесь, то отримаєте кілька булочок:

  • Буде рости сума знижки, яку ви буде отримувати за кожні подальші обміни (обсяги обмінів вказані в еквіваленті доларів):
    Сумма скидкиТестуємо онлайн-сервіси
  • Реквізити для обміну можна буде зберігати для їх подальшого автозаповнення (в особистому кабінеті перейдіть на вкладку «Налаштування»).
    АвтозаполнениеТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні
  • Зможете брати участь в партнерській програмі і отримувати відсоток з усіх обмінів, які були зроблені користувачами, які перейшли по вашій реферального посиланням. Партнерка дворівнева (відсоток буде йти і з рефералів ваших рефералів, що є гуд) і досить вигідна:
    Размер прибылиТестуємо онлайн-сервіси

    На наведеному нижче скріншоті я показав кілька заявок на виплату профіту, отриманого в партнерці (підібрав спеціально суму побільше).

    Заявки на выплатуТестуємо онлайн-сервіси
    Обмінник партнерам платить, тому має сенс скористатися цією програмою, якщо є бажання трошки підзаробити. Виводити зароблені гроші можна на всі напрямки, які підтримує сервіс (від криптовалют до карти Ощад та інших банків). Це дуууже зручно!

  • Як користуватися обмінником БаксМан

    В принципі, тут все очевидно. Хоча, я ще раз нагадаю, що реєстрація в BaksMan допоможе вам економити на обмінах і додасть трохи зручності за рахунок автозаповнення реквізитів. Ну, і на партнерці можна буде при бажанні ще підзаробити.

    Обмін починається традиційно вибираєте в лівій колонці те, що хочете поміняти, а в правій — те, що хочете отримати в результаті. Введіть потрібну суму, реквізити і проводите обмін. Все простіше нікуди.

    Отдаете и получаетеТестуємо онлайн-сервіси
    *при кліці по картинці вона відкриється в повний розмір у новому вікні

    Врахуйте, що коли виводите (змінюєте) биткоины або інші альткоины, то їх курс фіксуватиметься на 15 хвилин, які вам даються для проведення платежу зі свого рахунка (або рахунка в криптобирже) на гаманець обмінника.

    При обміні биткоинов на Ківі через Баксман зверніть увагу, що в гаманці цієї платіжки існують ліміти. Але при їх перевищенні гроші вивести все одно можна — досить скористатися Ківі-ваучером.

    Ще один популярний напрям конвертації — обмін рублів з карти Ощадбанку на биткоины. Особливість полягає в тому, що в BaksMan (як і в будь-якому іншому обмінному пункті) вас попросять підтвердити свою карту. Для цього потрібно зробити знімок карти на тлі екрана монітора з відкритою сторінкою Баксмана.

    Проверка картыТестуємо онлайн-сервіси

    Процедуру верифікації карта проходить один раз. Цей процес займає всього кілька хвилин.

    Природно, що повний номер карти буде не потрібен, і частина цифр ви можете «замазати», наприклад, в Снагите або іншому графічному редакторі.

    Зворотна операція, висновок биткоинов на карту Ощадбанку, проходить набагато простіше. Тут мапу підтверджувати не треба, і весь процес займає кілька хвилин після того, як ваші биткоины (або інші кріптовалюти) надійдуть на гаманець обмінника BaksMan.

    Також не забуваємо, що з будь-яких питань можна звернутися в службу підтримки. Для цього на сайті сервісу реалізований цілодобовий live-чат.

    ЧатТестуємо онлайн-сервіси

    Але що робити, якщо під рукою немає комп’ютера або ноутбука, а обміняти потрібно, аж горить? Не впадайте у відчай! Навіть у цій ситуації Baksman приходить на допомогу.
    Все, що потрібно зробити, це встановити на смартфон мобільний додаток сервісу, і міняти валюти в будь-якому напрямку і з будь-якого віддаленій місцевості. Навіть з космосу!

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу