Як збільшити продажі

4371

Здрастуйте, шановні читачі блогу . Не раз вже порушував на сторінках блогу тему оптимізації воронки продажів і в якості одного з інструментів часто згадував варіанти віджетів зворотного дзвінка. От… А сьогодні хочу поговорити про унікальний (просто атракціон небаченої щедрості) у своєму роді проект на вітчизняному ринку інструментів для маркетологів і продавців. Йдеться знову ж таки про зворотній дзвінок, але… Не поспішайте кидати в мене важкими предметами — я розповім вам про першому абсолютно безкоштовному зворотній дзвінок (ніби й без підводних каменів).

Як збільшити продажі

RedConnect Free — це новий продукт від давно присутня на цьому ринку компанії RedHelper, яка вже собаку з’їла на різних хмарних комерційних сервісах. Цілком очікувано, що безкоштовний зворотний дзвінок працює на базі свого «старшого брата» — платного сервісу RedConnect. Головних відмінностей рівно два, причому обидва вони стосуються виключно власника сайту:

  • До 1000 з’єднань в місяць — абсолютно безкоштовно
  • Сервіс працює в напівавтоматичному режимі.
  • Якщо з першим обмеженням все зрозуміло (для багатьох воно взагалі та обмеження не зовсім, бо обсяги бізнесу до цього показника не дотягують), то ось про другому пункті (напівавтоматичному режимі) я і розповім докладніше. Насправді, там теж обмеження не дуже який, тому, власне, і з’явився цей пост (завжди приємно поділитися ніж те безкоштовним і одночасно вельми корисним).

    Безкоштовний віджет зворотного дзвінка — вперше на арені

    Хоча для початку краще покажу відео:

    Як збільшити продажі«alt=»»>

    Спочатку я сумнівався в ефективності такого підходу. Ідея розробника зрозуміла — зробити що став вже звичним зворотній дзвінок абсолютно безкоштовним не можна. Завжди будуть як мінімум витрати на телефонію (причому в дві сторони — для відвідувача і власника сайту). А ще ж є зарплата співробітникам, оренда офісу, серверів, і так далі. Але хлопці з RedHelper вирішили і рибку з’їсти, і не помити сковорідку. І у них це, на мій погляд, вийшло.

    У випадку з RedConnect Free прямі витрати розробника — тільки ті 10 секунд, що робот повідомляє про зворотній дзвінок. І це рішення набагато зручніше, ніж відправка СМС або e-mail з інформацією про замовлення дзвінка. Про це спіткнулися всі зворотні дзвінки попереднього покоління.На те, щоб прочитати СМС або e-mail іноді йшли навіть не хвилини, а годинник — оператор, зазвичай, не відразу читав повідомлення. Не рідкісні випадки, коли замовлення зворотного дзвінка повністю ігнорувався. Природно, що клієнт не готовий чекати дзвінка більше хвилини, тому такі форми зв’язку дуже швидко перестали користуватися популярністю.

    Сучасні платні зворотні дзвінки автоматично дзвонять оператору, і коли той бере трубку починають дзвонити відвідувачу. Це зручно, оскільки практично неможливо пропустити дзвінок. Навіть якщо телефон був зайнятий, або оператор не взяв трубку — розумні віджети автоматично передзвонювали через якийсь час. І клієнт не губився. Але все це було тільки за гроші.

    Як збільшити продажі
    У разі, якщо оператор не відповів на зворотній дзвінок, відвідувач може залишити свій відгук

    RedConnect Free поєднує в собі принципи безоплатності та ефективності. Адже оператор так само отримує вхідний зворотній дзвінок — пропустити його складно. В якості номера абонента автоматично підставляється номер відвідувача, який замовив дзвінок. І все, що залишається оператору — всього лише натиснути кнопку «Передзвонити». Зручно? Мені здається так. Ефективно? Безсумнівно. Вигідно? Звичайно, адже за це не потрібно платити!

    Звичайно ж, ви напевно згадали приказку про безкоштовний сир. В даному випадку мишоловкою, покушающейся на ваш бюджет, буде старша, платна версія RedConnect.

    Вся справа в тому, що старша, платна версія, має значно більше функцій. Для RedConnect Free можливо визначити тільки один номер телефону та не можна вибрати дизайн віджета. Тільки стандартна версія. Крім того, у старшій версії значно краще зроблені звіти — з них можна почерпнути багато корисної інформації, наприклад побачити — відвідувачі з яких джерел частіше замовляють зворотній дзвінок.

    Але особисто мені здається, що ці функції потрібні великим та динамічним компаніям, які давно і просто стоять на ногах. А ось для невеликого інтернет-магазину або початківця комерційного сайту безкоштовна версія буде відмінною підмогою в бізнесі. Інтернет буквально рясніє повідомленнями, що установка зворотного дзвінка на сайт збільшує конверсію на 40% і більше! Я завжди з недовірою ставився до подібних заявою, але тепер є можливість перевірити це абсолютно безкоштовно.

    Адже по суті для відвідувача Вашого сайту безкоштовна версія практично нічим не відрізняється від платною. Я перевіряв, з якою швидкістю працює RedConnect Free — і на те, щоб знайти дзвонить телефон, відповісти, послухати повідомлення робота і передзвонити на який з’явився на екрані номер у мене йшло в середньому 25-30 секунд — тобто відвідувач отримає зворотній дзвінок менш, ніж за хвилину, а саме цей час клієнт залишається «гарячою».

    Ну, як би, у RedHelper вийшло створити практично оптимальний безкоштовний продукт для вирішення завдань оптимізації воронки продажів — він не коштує ні копійки, при цьому непогано виглядає і відмінно справляється з поставленим завданням — швидко і ефективно повідомляє менеджера або оператора сайту про те, що потенційний клієнт хоче задати свої питання і перейти в розряд реальних. Обов’язково рекомендую до ознайомлення та подальшого використання.

    Удачі вам! До зустрічей на сторінках блогу